Misty 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne ni kot pri hipnozi. Pri hipnozi deluje samo tvoja pozdzavest, pa čeprav se zavedaš kaj delaš in to lahko prekineš. Hipnoza je samo nekako da lažje dostopaš do svoje podzsvesti Hvala za razlago Behi . Ampak jaz sem mislila na tiste vrste hipnoticno stanje, ki se uporablja pri regresiji in ce te hipnotizer privede v alfa sanje, tudi lahko prides v astralni svet, ker je dusin dom med zivljenji na zemlji. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za razlago Behi . Ampak jaz sem mislila na tiste vrste hipnoticno stanje, ki se uporablja pri regresiji in ce te hipnotizer privede v alfa sanje, tudi lahko prides v astralni svet, ker je dusin dom med zivljenji na zemlji. po moje, še moraš nekaj zravn delat. Sej če prideš v alfa stanja in se potem vlačiš iz svojega telesa potem bo mogoče, sam po veliko vajah sevede Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Emmm... hipnoza je ubistvu vpogled v delcek mentalne sfere (nad astralno sfero) - kjer mas dostop do vseh informacij in izkusnj duse - to vkljucuje tud PREJSNJA zivljenja in VES spomin do danes. Misty:Back to Astralna P.: postopek mam js v nocni magiji - sam je pa tko: ce sporta ne treniras, ne vidis uspeha - tako je tud tu. Ce ne delas redno po NM (nocni magiji) nebos kr tko dosegla AP - razn ce si tko uglasena.Ce te zanima se vec... ti sendam link na PM. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Emmm... hipnoza je ubistvu vpogled v delcek mentalne sfere (nad astralno sfero) - kjer mas dostop do vseh informacij in izkusnj duse - to vkljucuje tud PREJSNJA zivljenja in VES spomin do danes. Misty:Back to Astralna P.: postopek mam js v nocni magiji - sam je pa tko: ce sporta ne treniras, ne vidis uspeha - tako je tud tu. Ce ne delas redno po NM (nocni magiji) nebos kr tko dosegla AP - razn ce si tko uglasena.Ce te zanima se vec... ti sendam link na PM. L. No kar posl, da vidim kako to gre. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Titania 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Pozdravljeni! Meni se sicer zdi že samo poimenovanje "astralna projekcija" malo preozko. Astral je svet čustev, pri tej projekciji pa gre predvsem za vitalne življenjske impulze - ko letamo, gre zagotovo za vitalno telo. Stvar je seveda vsestransko uporabna:) menda so jo uporabljali celo za vohunjenje...ampak so dobili podatke tudi za 20 let vnaprej, pa si jih niso znali razlagati in so metodo hvalabogu opustili (nepreverjena informacija iz rumenega tiska). Po moje ni smiselno razvijat samo tega višjega vitalnega telesa, pačpa celotno bitje; razvoj vseh teh teles pa seveda sledi kot stranski učinek (ker to tudi je - ne cilj ampak stranski učinek). Če se razvijaš samo v eno smer, lahko hitro padeš nazaj - ker se ne ustališ v svojih navadah. Obstaja kar precej učinkovitih metod za doseganje izkušnje vitalnega telesa, npr. da si predstavljaš, da se zavrtiš, vitalno telo pa izskoči iz telesa,... Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mak 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Kljuca do uspesne astralne projekcije sta dva: 1. sproscenost2. koncentracija Sproscenost telesa je naceloma lahka in najbrz jo mnogi obvladajo, medtem ko ima vecina ljudi z koncentracijo vecje probleme in ravno tu lezi problem, ker koncetracija prav tako zahteva dolocen trening. Pri astralni projekciji je koncentracija zelo vazna, predvsem zato, ker je treba biti pri sami projekciji osredotocen le in samo na izbrano tehniko.Dosti ljudi pride do faze transa (vibracije, zvoki), vendar ljudje delajo to napako, da se s temi izkusnjami identificirajo, kar rezultira v neuspesni projekciji. Cemu je astralna projekcija sploh namenjena? Astralna dimenzija skriva veliko veliko vec, kot si vecina ljudi sploh predstavlja in dosti ljudi ki uspesno potuje v astralu jemlje to le kot zabavo. V resnici je to nacin in pot za ucenje vseh skrivnosti vesolja, zivljenja in smrti. Garantiram da so se vsi razsvetljeni ljudje v cloveski zgodovini ucili tudi v astralu. Za vse, ki jih ta tema zanima priporocam obisk strani http://www.astraldynamics.com/ in dolvleko knjige v PDF formatu "Treatise On Astral Projection". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.