Robida 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Vsepovsod sem že brskala, pa mi ni uspelo najti naveze z tujino oziroma z ljudmi, ki se dopisujejo v raznih jezikih, ali bi se želeli dopisovati-recimo v angleščini preko interneta. Ali kdo pozna kakšno stran ali forum, kjer bi se te stvari dogajale. Mogoče ima še kdo od forumovcev podobno željo. Vesela bom vsake informacije. Pozdravček vsem. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Čaki kako se že reče..preko Irca al MIrca.....seveda si snameš dol program,pa veselo k lepetaš, potem..ICQ a še obstaja? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 ICQ se obstaja. Tam komuniciram z mojo Mystiko O mIRCU nimam pojma kaj se zdaj dogaja...vem pa da je ful "in" spet. Ce se povezas na kasne tuje #, se bos najbrz lahko dopisovala.Moja prijateljica pa uporablja http://www.sms.ac/HomePage/Default.aspx , kjer je nasla enga avstaljca s katerim se hudo dopisujeta. Pa ni treba dat telefona Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Earnhardt 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 robida: ce imas v mislih komunikacijo z evropejci prek good old fashioned poste in pisem, si lahko kadarkoli vec o tem in o naslovih, kjer pridobis kaksne dopisovalce preberes preprosto na teletekstu nase nacionalne televizije. Ce imas pa v mislih e-komunikacijo, je pa tu toliko opcij, da bi moral kupiti nove baterije za mojo tipkovnico, ce bi zelel omeniti vse. Kot so uporabniki/ce ze prej omenile, je se vedno zelo popularen ICQ, mirc, v zadnjem casu Skype, prek katerega pa poteka predvsem govorna komunikacija. Windows messanger ti omogoca komunikacijo tudi s sliko (dovolj dobra web kamera stane manj kot 5000 sit) .... Navsezadnje obstajajo tudi zdruzenja za dopisovanje po elektronski posti - zanimivo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ICQ se obstaja. Tam komuniciram z mojo Mystiko Moja prijateljica pa uporablja http://www.sms.ac/HomePage/Default.aspx , kjer je nasla enga avstaljca s katerim se hudo dopisujeta. Pa ni treba dat telefona Superca Michelle... pa smo v svetu... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ICQ se obstaja. Tam komuniciram z mojo Mystiko O mIRCU nimam pojma kaj se zdaj dogaja...vem pa da je ful "in" spet. Ce se povezas na kasne tuje #, se bos najbrz lahko dopisovala.Moja prijateljica pa uporablja http://www.sms.ac/HomePage/Default.aspx , kjer je nasla enga avstaljca s katerim se hudo dopisujeta. Pa ni treba dat telefona Hvala, smo že zrihtali. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.