Skoči na vsebino

ZEN

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 143
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x men je pa tale zen life story zlo ostala v spominu, ker je tko resnična gre pa nekako takole :2src: bila je poplava in vse hiše v vasi je zalila voda ,vsi so se reševali kakor so se znali in mogli, le en vaščan ni hotel zapustiti hiše :eek: govoril je BOG MI BO POMAGAL x?x ,poslali so mu rešilni jopič,pa ga je odklonil , povzpel se je višje v nadstropje in si govoril BOG MI BO POMAGAL x?x , poslali so mu rešilni čoln, pa ni hotel vanj, nato se je povzpel na streho, poslali so mu helikopter, pa ni šel vanj ker je veroval v BOGA...in je utonil :vragec: pa prišel v nebesa in začel tožiti bogu, da je tako veroval v njega on pa ga je razočaral x?x

Pa mu je Bog odgovoril: 3x sem ti poslal pomoč pa si vsakič odklonil...kje imaš zdaj vero v BOGA x;)x

NAUK: bog je v nas samih, he he he x:Dx x:Dx x:Dx x^x treba je VERJET vase x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>x;)bila je poplava in vse hiše v vasi je zalila voda ,vsi so se reševali kakor so se znali in mogli, le en vaščan ni hotel zapustiti hiše :eek: govoril je BOG MI BO POMAGAL x?x ,poslali so mu rešilni jopič,pa ga je odklonil , povzpel se je višje v nadstropje in si govoril BOG MI BO POMAGAL x?x , poslali so mu rešilni  čoln, pa ni hotel vanj, nato se je povzpel na streho, poslali so mu helikopter, pa ni šel vanj ker je veroval  v BOGA...in je utonil :vragec: pa prišel v nebesa in začel tožiti bogu, da je tako veroval v njega on pa ga je razočaral x?x

Pa mu je Bog odgovoril: 3x sem ti poslal pomoč pa si vsakič odklonil...kje imaš zdaj vero v BOGA x;)x

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, na elektronu, ki pomaga, da se mineral al pa vitamin sploh lahko absorbira v celico x:Dx :eek: x;)x ... prana ma verjetn dost elektronov... mogoce pa zato pravi Antohony De Mello: 'Dihanje je bog, zavedajte se tega'. :vio:

sdej sm pa povezal ane kao... x:o)x x;)x

Ja Bog je res v vsakem atomu. Saj je ustvaril celotno vesolje. Samo poglejte v naravo. Npr: Kako ze ziblje klasje pod okriljem vetra. Ali katerokoli drugo lepoto narave.

Vse se giblje zaradi volje Boga. Tako, da je Bog v vsakem atomu. Pa lahko tudi naslednje probate.

Npr, ko ste v naravi. Si naprej predstavljajte, da je vse v resnici iz atomov. In da je Bog v vsakem atomu. Da je Bog v zraku. V vas in zunaj vas. Da je povsod čista ljubezen. Zelo dobra meditacija, ki ti dvigne zavest.

Bog ni nekje tam zgoraj, kot nas uči cerkev. IN ni treba imet straho-spoštovanja do Boga. Dostopajte z ljubeznijo.

Kaj se tiče elektronov in tega in kakšno točno povezavo ima to z Bogom. Pa lahko posredujem besedilo. Ne morem sam napisat, ker bi lahko naredil kr nekaj napak.

Samo informativno.

<{POST_SNAPBACK}>ja, na elektronu, ki pomaga, da se mineral al pa vitamin sploh lahko absorbira v celico  x:Dx  :eek:  x;)x  ... prana ma verjetn dost elektronov... mogoce pa zato pravi Antohony De Mello: 'Dihanje je bog, zavedajte se tega'.  :vio:

sdej sm pa povezal ane kao...  x:o)x  x;)x

v prani so baje koristni negativni ioni.... vsaj tko piše x:)x x:)x al tko nekak no, ne vem, se ne spoznam tok x:Dx x:Dx

cosmic dancer

in vsak bog je v atomu... :inocent: x:Dx x;)x

he he, sem se spomnu, da smo mel v OŠ bend z imenom ATOMI!! x:Dx x:Dx x;)x

pol sm biu ze takrat zbogom povezan ... :vio: x;)x

----------

In vsak atom je v Bogu.

CITAT (matjazz @ 23. May 2005 ob 07:01)

Bog je v vsakem atomu.

• 3 months later...
<{POST_SNAPBACK}>Naj se olupi a ne ze enkrat, pa naj bo kar brez... jedro nas zanima.

Saj je že "olupleno". Nekaterim v pomoč za njihov vzpon, nekaterim pa kot kamen spotike, nad katerim se bodo spotikali, spotaknili in padli. Dano v prispodobi tistim, ki ne razumejo, tudi škoduje ne. Jasno podano pa lahko tudi škoduje.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

<{POST_SNAPBACK}>Nisem sicer kitajc in to tudi nima nobene zveze z znanjem samo

baje se to izgovarja v originalu den in ne zen??

Če me spomin ne vara, se zen izgovarja zen...lepo...

Da so pa razlike pri "Tao"...piše se dao, izgovarja tao...daoizem-> taoizem

za to dam pa roko v vojgi

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Nekaj o Zen meditaciji :8):

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...