Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 uf js pa nism za telefonijo pa da me on tadrug lahk gleda zravn....mi je itak muka se po telefonu pogovarjat in zmeri ene frise delam zravn, pa uno zdolgočaseno faco pa take pa da bi me pol sogovornik gledov zravn me v kratkem času nehajo vsi klicat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 zakaj pa to a v živo pa loh gledajo vse frise a? sej je telefoniranje sam pogovor brez vizualnega učinka - če še tega uvedemo, pol bo "kao" v živo, recimo tko k če maš msn s kamero, mikrofonom in slušalkami.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 nje nje pa nje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 PA ZAKJ NEEEEEE............. bomo meli virtualne prijatelje, virtualno službo (z virtualnim šefom ) pa še virtualne počitnice - sam pol bojo začeli še za take posnetke nabijat cene k noben ne bo hotu res it Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 klinc pa virtualno vse......a bomo pol virtualno sksal pa si virtualno družino ustvral....sm rjekla nje pa nje js rabim za en kvalitetn pogovor ajkontakt in to brez kake mašine vmes pa pika. se mi butast zdi u en aparat govort, boh ne daj da bi me pa še gdo gledu z druge strani njenjenje pa pika. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ok......očitno ne spadaš v moderno družbo - pejd v Olduvajsko sotesko avstralopiteku delat družbo..... ej, upam da ni preveč zlobno, sam sm tok dobre volje - sej ne jemlješ osebno? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 grem po poti kamor me pelje srce.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok......očitno ne spadaš v moderno družbo - pejd v Olduvajsko sotesko avstralopiteku delat družbo..... ej, upam da ni preveč zlobno, sam sm tok dobre volje - sej ne jemlješ osebno? ma klinc, bi še avstralopitek kako mašino poštudiro, pol bi blo pa spet sranje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma klinc, bi še avstralopitek kako mašino poštudiro, pol bi blo pa spet sranje ja, sam to bi itak precej trajalo - razen če bi sestavil video telefon iz kamnov in kosti....... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, sam to bi itak precej trajalo - razen če bi sestavil video telefon iz kamnov in kosti....... ma ja....avatralopitek ala mcgaiver Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 tko nekak ja - pol bi loh že pred dvem miljoni let snemali Mcgiverja..... takega, čupavega, z nizkim čelom, visokega ene meter dvajset pa čeljustjo od šimpanza... in to bitje bi pol iz kosti, kamnov in vej nardilo še računalnik pa melo forume..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 dons sem se pustila zapeljat... in spljoh nisem nikamor prišla... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 SPLJOH......kok lepo zveni....kako nisi nikamor prišla - a je bencina zmanjkal? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> dons sem se pustila zapeljat... in spljoh nisem nikamor prišla... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 na koncu sem se znašla doma... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> na koncu sem se znašla doma... a, pol štekam - sploh nisi nikamor šla Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a, pol štekam - sploh nisi nikamor šla odvisn s katare dimenzije gledaš na situacijo kaj je resnično in kaj ni Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 dimenzije? svoje, kere pa..... ne morem gledat z druge, trenutno... v naslednjem življenju bomo pa vidl.... a ne, sej sm tko reku da grem po smrti v nebesa pit limonado...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 :xx!: no če ne prej... se v nebesih srečava sihurno spljoh pri limonadi Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 ok se že veselim srečanja Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok se že veselim srečanja a šele čez tolkooooooooooooo let... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 kolko? a misliš ti še kam skočit prej, pred nebesi no sej, js bi šu tud mal nekatera ozvezdja pogledat - to loh traja Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kolko? a misliš ti še kam skočit prej, pred nebesi no sej, js bi šu tud mal nekatera ozvezdja pogledat - to loh traja za ljimonad in sladoljed bom tut nebesa počakala...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ker zelim verjeti Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 koncentrirajo na misli? Misliš, da bolj premislijo, kaj bojo napisali, kot pa bi zinli v pogovoru? Hja........dejmo reč Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.