Skoči na vsebino

kako zanesljivi so horoskopi

Earnhardt

Recommended Posts

Najprej bi rad pozdravil vse sodelujoce na tem forumu. To je moja prva (in upam, da ne zadnja) tema na tem forumu.

Tu ima verjetno velika vecina precej opravka z raznimi horoskopi, zato me zanima, kaj si uporabniki in uporabnice mislijo o tem, kako natancni so horoskopi. Kar je zapisano v horoskopu drzi le zato, ker si mi v podzavesti poiscemo oziroma poistovetimo nekatere dele zapisane v horoskopu z dogajanjem, ki se nam dogaja, ostale dogodke, ki jih ne moremo povezati pa škartiramo? Tako deluje tudi naš spomin - zapomnimo si v glavnem večino dobrih dogodkov.

Sam sem verjetno bolj racionalist. Verjamem v tisto, kar znam opisati z enačbo, tisto, kar pa je še nepojasnjeno pa imam kot izziv in ne trdim, da ne obstaja. Ravno zato me zanima tudi bolj znanstvena razlaga delovanja horoskopa. Je to le pozicija planetov? Ozvezdij? .. ?

Že v naprej hvala za odgovore in lep pozdrav vsem

S.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 65
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zivjo in dobrodosel! :palec: :vio:

*sam sem te pa prisla sam pozdravit, da te ne bomo ravno zignorirali. x:)x

Sicer je pa tko, da prvic, ce si nekak skeptik, kakor se mal predstavljas (fajn ko si rekel, da nisi pa cist nedojemljiv al kako ze), bomo rabl mal vec energije... ker torej se bos zakachil na vsako besedo, hotel dokaze, utemeljitve itd., jaz se pa zdaj ne morem ponovno zaplesti v taksno debato (in tako ze par mescev pravzaprav namenoma *ignoriram* forum astrologija, ker preprosto nimam casa in si ga ne vzamem).

Bla bla...

Drugic pa - teh tem (no podobnih) je tukaj 100. Nisem mela srca te 'nadret' (pa se lepo si pristopil, jaz pa cenim prijazen nacin) pa posiljat v teme in se manj cajta jih iskat.

Tretjic pa... morda pa je kul, imeti tole spet cist na novo... kaj jaz vem... v takih primerih mal pocakam... pol pa kam prikljucim al pa naredim karkoli me pichi v dolocenem trenutku.

Hocem pa sam rect - tole zdaj ni nic (pisem napoved glih x;)x x:o)x xDDx), pac pa sam povem, da najbrz ze lohk pricakujes kake komentarje, ce pa jih ne bo, pa mal pochekiraj po prejsnjih straneh foruma Astrologija, pa ce ti bo kak naslov padel v uch, bo to morda to.

xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Najprej bi rad pozdravil vse sodelujoce na tem forumu. To je moja prva (in upam, da ne zadnja) tema na tem forumu.

Tu ima verjetno velika vecina precej opravka z raznimi horoskopi, zato me zanima, kaj si uporabniki in uporabnice mislijo o tem, kako natancni so horoskopi. Kar je zapisano v horoskopu drzi le zato, ker si mi v podzavesti poiscemo oziroma poistovetimo nekatere dele zapisane v horoskopu z dogajanjem, ki se nam dogaja, ostale dogodke, ki jih ne moremo povezati pa škartiramo? Tako deluje tudi naš spomin - zapomnimo si v glavnem večino dobrih dogodkov.

Sam sem verjetno bolj racionalist. Verjamem v tisto, kar znam opisati z enačbo, tisto, kar pa je še nepojasnjeno pa imam kot izziv in ne trdim, da ne obstaja. Ravno zato me zanima tudi bolj znanstvena razlaga delovanja horoskopa. Je to le pozicija planetov? Ozvezdij? .. ?

Že v naprej hvala za odgovore in lep pozdrav vsem

S.

Ker je (vsaj zame) že pozno, ti bom navedel samo eno formulacijo - avtor. V. Gerkman:

"Astrologija izhaja iz bazične podmene o celovitosti in dinamski povezanosti našega Sončnega sistema. S celovitostjo je mišljeno to, da nobena stvar ni izolirana, ampak je vključena v širši splet kozmičnih silnic, katerih ritmično nihanje je opredeljeno s spremembami položajev večjih teles v Sončnem sistemu. Ta telesa so za astrologijo simbolični nosilci življenjskih funkcij, njihov ritem premikanja pa opredeljuje dinamiko sprememb v življenjskih funcijah."

Moje mišljenje je, da je človek še v časih, ko je bil bistveno bolj povezan z naravo in ko jo je opazoval skozi svoje "duševne" oči, povezal gibanje nebesnih teles z zemeljskim dogajanji in skozi dolga stoletja (nekako statistično) iznašel formule za horoskop, ki so se izkazale za pravilne in tudi za koristne.

Astrologijo lahko izenačimo na nek način tudi z religijo - v začetkih so zvezde predstavljale bogove, katerih se je treba bati oz. se ravnati po njihovih etičnih zakonih.

In če pomislimo, da so tudi naše misli del neke materije, potem povezava ni težka.

Lahko noč! xsrcx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

marsa: ne, saj nisem hotel bit ujedljiv in ujedat v vsako besedo in ne vem kaj ...

Mogoce sem se tudi napak izrazil. Rad namrec imam, da clovek svojo misel argumentira. Torej: jaz se ne zadovoljim z: "zvezda je rdeca ker se oddaljuje" ampak z: "zvezdo vidimo rdece zato, ker se oddaljuje in ker se oddaljuje, se svetlobni spekter, ki ga zvezda oddaja razsiri (valovne dolzine), ko se pa razsiri, barva preide v bolj rdeckasto, zato ker ima rdeca barva pac malo daljso valovno dolzino od ostalih barv"

Kar hocem rect je, da imam rad argumentiran odgovor.

Tem res nisem prebrskal, ker je ta forum takooooooooooooooooooo velik, da ... ne vem, ce bi kaj nasel. Sploh pa po pravici povedano nimam dosti pojma o astrologiji. Astronomija, to ja, astrologija pa le tisto, kar vem iz astronomije - ozvezdja, blablabla

meni naprimer ni jasno, kako astrolog pride do nekega sklepa, ko vidi npr ne vem ... merkur in saturn v konjunkciji - to vemo, da se sicer lahko zgodi le podnevi in itak sem si to zdej zmislu ... ampak tko, na primer

meni naprimer ni jasno, kako astrolog pride do nekega sklepa, ko vidi npr ne vem ... merkur in saturn v konjunkciji - to vemo, da se sicer lahko zgodi le podnevi in itak sem si to zdej zmislu ... ampak tko, na primer

Empirično.

Nekaj tisočletij zapisov, izračunov, primerjav, izročila.

x:)x

:inocent: pa nekaj brc v temo

x;)x kdor ima močno domišljijo se najde v vsakem horoskopu....

Najraje imam tiste astrologe, ki se zmotijo v svojih izračunih x:o)x x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: pa nekaj brc v temo

Najraje imam tiste astrologe, ki se zmotijo v svojih izračunih x:o)x  x8Dx

To je pa tako nekako, kot nek poznan profesor, ki je obljubil studentom izracun horoskopa za vsakega izmed njih. Res jim ga je naslednji dan dal in naslednjo uro so vsi prisli v solo, ces da kako je vedel. da jim je napisal cisto tocen horoskop.

No, na zadnje se je pa izkazalo, da je tip zapisal za vse studente (ne glede na znak) isti horoskop :palec:

Stara fora. :xx!:

Je pa res, da če ti recimo rečem, da imaš hude težave s svojo identiteto zato, ker te je mati hotela splaviti, pa se ji nekako ni izšlo, boš pa :eek: :eek: , ker 1. tega praktično nihče ne ve razen matere in tebe in eventualno še koga, 2. to ne velja ČISTO ZA VSE TISTE ŠTUDENTE, anede?

Pa če ti rečem. da si imel prejšnji mesec nenadne in hude stroške, verjetno tudi ne velja kar za vse.

Ko pa ti rečem, da boš imel novembra težave s sodnimi zadevami, boš lahko mirno rekel, ejga tale je butl, novembra pa :eek: :eek: .

Ker take stvari TUDI pišejo notri.

Ne vem, kaj piše konkretno PRI TEBI, a ne omalovažuj preveč. Še posebej, če stvari ne poznaš.

Ker takih, ki samo sipajo neke stare floskule, imamo že v naši politiki prek zadosti, kaj šele, da bi rabili nove ...

:vragec:

Bolje je, da ostaneš pri astronomiji. Tista je povsem jasna. Nobeden ti nič ne bluzi. Pa še z Ananto boš ratal ful frend ... x:Dx

In bajdevej:

Noben astronom ni napovedal razpada Sovjetske zveze, astrologi pa. Šest mesecev vnaprej in do tedna natančno. :eek: :eek: Objavili v tisku! :eek: Prilično pogumno, tudi če se morda ne strinjaš.

<{POST_SNAPBACK}>Najprej bi rad pozdravil vse sodelujoce na tem forumu. To je moja prva (in upam, da ne zadnja) tema na tem forumu.

Tu ima verjetno velika vecina precej opravka z raznimi horoskopi, zato me zanima, kaj si uporabniki in uporabnice mislijo o tem, kako natancni so horoskopi.

Prav lepo pozdravljen, me veseli, da si prišel med nas in upam, da te bo še kakšna tematika pritegnila, recimo tista o fiksnih zvezdah.

Kako natančni so horoskopi? Težko ti na kratko odgovorim, najlaže je razumeti, ko občutiš na lastni koži, da drži. Recimo, če greš zase preveriti kak datum, ki ti je bil pomemben in vidiš, da se energija odraža tudi v poziciji planetov. Poskusi tudi ti. Večkrat sem bila presenečena in šokirana in venomer znova videla - da deluje.

A če me vprašaš kako natančno, bi rekla, da vedno z energijo, ki natančno opisuje simboliko planeta. Da se bo šlo ravno za težave z npr. avtomobilom ali sestro ali... tako natančno si ne upam trditi, vedno povem o energiji in možne variante vpliva.

p.s.

Ali nek Uranov vpliv, ki kaže na to, da bo svobodnejša veza med dvema partnerjema, ali da gresta narazen, ali recimo na nivoju države, da iz federacije nastane konfederacija ali pride do odcepitve... Uran bo vedno preklopil- če je sedaj energija +, bo potem energija -, če je sedaj zeleno, bo jutri npr. vijolično...

Tu sem ti govorila o tem kako natančno: "kaj" in če me vprašaš kako natančno: "kdaj" si lahko izračunaš in vidiš, da včasih gre do minute natančno! včasih pride do realizacije malo pred natančnim aspektom...

Preveri sam, me zelo zanima do kakšnih ugotovitev boš prišel na konkretnih primerih. Lp

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>Stara fora.  :xx!:

Je pa res, da če ti recimo rečem, da imaš hude težave s svojo identiteto zato, ker te je mati hotela splaviti, pa se ji nekako ni izšlo, boš pa  :eek:  :eek: , ker 1. tega praktično nihče ne ve razen matere in tebe in eventualno še koga, 2. to ne velja ČISTO ZA VSE TISTE ŠTUDENTE, anede?

Pa če ti rečem. da si imel prejšnji mesec nenadne in hude stroške, verjetno tudi ne velja kar za vse.

Ko pa ti rečem, da boš imel novembra težave s sodnimi zadevami, boš lahko mirno rekel, ejga tale je butl, novembra pa  :eek:  :eek: .

Ker take stvari TUDI pišejo notri.

Ne vem, kaj piše konkretno PRI TEBI, a ne omalovažuj preveč. Še posebej, če stvari ne poznaš.

Ker takih, ki samo sipajo neke stare floskule, imamo že v naši politiki prek zadosti, kaj šele, da bi rabili nove ...

:vragec:

Bolje je, da ostaneš pri astronomiji. Tista je povsem jasna. Nobeden ti nič ne bluzi. Pa še z Ananto boš ratal ful frend ...  x:Dx

In bajdevej:

Noben astronom ni napovedal razpada Sovjetske zveze, astrologi pa. Šest mesecev vnaprej in do tedna natančno.  :eek:  :eek: Objavili v tisku!  :eek:  Prilično pogumno, tudi če se morda ne strinjaš.

:vragec: :vragec: :vragec:

Prilično pogumno....redki pa so, ki iz tega tud kaj koristnega dobijo....

prvič ker je zelo malo kvalitetnih astrologov...

in drugič ker zelo redki, znajo kvalitetno informacije, ki jih pri njih dobijo uporabit in tretjič, ker tudi astrologi, kakor politiki sipajo floskule....in zmeraj imajo dve možnosti, da trofijo al pa zgrešijo...

in četrtič kakor koli se obrneš imaš dve možnosti da sprejmeš al pa spremeniš x;)x

in petič nič osebnega, človek je samo vprašal, ni ga treba kar takoj zbombardirat xcivx

astronedonošenček.press

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:palec: :palec: :palec: Jaz tudi marsikaj ne kapiram, ampak to še ne pomeni, da tisto ne funkcionira. Astrologija je tolk ekzaktna, da je brez veze koga prepričevat, da deluje.

Pozdravljen Earnhardt, upam, da te nismo povsem prestrašili, lepo je, da se oglašaš, no ja, to rečem jaz, ki res redko zaidem sem gor.

Jaz se poslovno ukvarjam z astrologijo, pa ne berem horoskopov v revijah, ker vem, na podlagi česa so narejeni, če sploh so, najpogosteje, jih kar napišejo uredniki, ali pa kake vedeževalke in tako naprej, tisto , kar naj bi pravi horoskop v revijah pokazal je, v kakšnem odnosu je trenutna pozicija planetov na nebu, z znamenjem v katerem je tvoje Sonce.

Astrologi, ki se ukvarjamo z natančnimi napovedmi, pa upoštevamo točno stopinjo Sonca neke osebe in celotno situacijo v karti, torej kje je Sonce, kakšne odnose ima do drugih pomembnih planetov in tako naprej. Potem pa upoštevamo še odnos trenutne pozicije planetov do vseh drugih nebesnih teles, torej do njihove pozicije v trenutku našega rojstva, pa še marsikaj drugega, kar laiku zelo težko razložim. Torej osebni horoskop, ki ga ne interpretira računalnik, ampak astrolog z veliko teoretičnega znanja, pa še z veliko več praktičnih izkušenj, je dokaj natančen, napovedi so dokaj natančne. Je pa res, da astrologi veliko lažje povemo, kako se boste počutili in kakšne vrste dogodki prihajajo v vaše življenje, kot da bi bili zelo konkretni , kateri so ti dogodki, to pa zato, ker so astrološki simboli velikopomenski in je potrebno veliko dela, in izkušenj, da jih zožaš na nek konkreten dogodek.

Deluje pa.

Veš astrologija je bila dolga stoletja pomembnejša znanost in je bazirana na formulah in ima trdno osnovo, in če ti je dovolj privlačna si vzemi čas in jo spoznaj, potem boš razumel, kako globino ima in kako zelo je v svoji globini logična, kljub temu, da je tako zelo široka.

Stanka ti je lepo povedala glede časovne natančnosti napovedi, gre za to, da bi lahko astrolog, če bi si vzel čas, tudi do dneva natančno napovedal dogodke, pri tem bi se moral ukvarjati z vsemi tranziti, do tranzita Lune. Ker v astrologiji je tako, da širšo sliko in širši časovni interval, kdaj naj bi se dogodek zgodil pokažejo, direkcije, sekundarne progresije, solarni povratek, tranziti počasinih planetov že zožajo sliko in hkrati časovni interval, no Pluton je pri tem časovno širši, Uran pa že zelo zoža čas dogodka, Jupiter , Saturn in Mars, ponavadi sliko zožita na teden natančno, Luna pa določi dan, kdaj se bo nekaj zgodilo.

Moram pa priznati, da jaz tega ne počnem in napovedujem za mesec natančno in ne za dan, ker se mi zdi to manjpomembno in mi je veliko bolj pomembno, da začutim človek in mu pomagam ozavestiti zakaj se nakaj dogaja, kje je vzrok in mu pomagam osvetljiti pot do rešitve, to se mi zdi najbolj pomembno.

No sem mogla mal pomodrovati. Poglej si članek , ki sem ga napisala za Lunin magazin, Pogled v prihodnost, tam govorim o mojemu soočanju s tem, kar nosi prihodnost.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: pa nekaj brc v temo

Najraje imam tiste astrologe, ki se zmotijo v svojih izračunih x:o)x  x8Dx

Brce v temo delajo različni znanstveniki, ne le astrologi, to je stvar človeka, in ne astrologije, kot take. A zdravniki ne delajo napak, se ne zmotijo pri diagnozi, toda pomislite, kolikokrat jim rata in res pomagajo človeku.

To da se znajdejo nekateri v vsakem horoskopu, pa moram priznat, da so res nekateri tako zelo odprti, da znajo vse vzeti za svoje.

Človek se odkriva postopoma, sebe, to kar nosi v sebi, astrološka karta je pot do te skrivnosti, no ena od poti, toda a smo se pipripravleni videti, včasih še v ogledalu nismo pripravljeni videti kake gube, kako bomo šele pripravljeni gledati vase. Astrologija deluje, to ve vsak , ki se z njo ukvarja in ukvarjali so se z astrologijo tudi modreci, vednar je široka in mi ljude , ki se trudimo iz nje prebrati, ubesediti jo, smo tisti, ki smo včasih bolj včasih manj sposobni.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

xcivx sej, sej.....

:inocent: samo to pravim, da sta v življenju in zdravnik in astrolog včasih bolj breme kot korist......

obojih se je treba bati x:Dx x;)x in izogibati v velikem loku, manj maš opravka z njimi bolj si zdrav in bolj srečno živiš x;)x x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>...sta v življenju in zdravnik in astrolog včasih bolj breme kot korist......

obojih se je treba bati x:Dx  x;)x in izogibati v velikem loku, manj maš opravka z njimi bolj si zdrav in bolj srečno živiš

Hmmmm...?

Nekako pikrast pik Škorpijončka in velika širina Strelca obenem,

a imam kaj prav... xrolleyesx xg:Dx

Tisti z veliko ognja v horoskopu običajno ne zgubljajo časa z buljenjem v karte in študiranjem kako in kdaj bo kaj, tisti res samo v akcijo

in srečno in zato tudi bolj zdravo...

Dokler ne pride kak Pluton ali Uran in to malo "predrugači". x;)x

Ni črno, ni belo, trdim, da je zmeraj p i s a n o.

pojma nimam zakaj ,se v to niti ne poglabljam,vendar vem,da astrologija

še kako deluje.Vsekakor pa znanje astrologije ne pomeni prebrati nekaj knjig,obiskati nekaj predavanj itd.... presneto trdo delo je to,dokazano predvsem na lastnem preverjanju določenih situacij.

Morda na kratko:

Verjetno ti je znano ,da prvi zapiski o astrologiji prihajajoiz časa 4000 let-5000 let.Prvi,ki so se s tem sploh ukvarjali so bili Mezopotamci...področje od Tigrisa in Eufrata(danes je to Irak in Sirija),Babilonci,Asirci ...

Bilo je veliko mislecev starega veka,ki so se bavili z njo..Platon in Aristotel,ki so zastopali stališča,da je ta,spodnji, svet povezan z onim-gornjim.

Recimo Pitagora sam je imel navado pripovedovati,da je otrok Zemlje in Zvezdnega neba...tako je rekel svojim staršem. Zdravniki Galen je svoja znanja astrologije uporabil za diagnosticiranja in terapije svojih pacientov.

Paracelzus jo je imenoval kozmični magnetizem(morda se je precej približan srčiki astrologije)

Res pa je,da je bila vse do 17.stoletja astrologija povezana oz.eno z astronomijo.

Bili sta ,obe skupaj,znanstvena disciplina,dokler se nista razdelili in pričeli vsaka po svoje oz.vsaka na svojem področju:astronomija po svoje(saj poznaš ) astrologija se je zaprla v zaprti,skrivni,krog ljudi ,ki so jo,na podlagi izkušenj,dopolnjevali oz.dopolnjevali znanje o njej.

Takole je o horoskopu napisala neka astrologinja:Horoskop je nekaj kar kaže ure oz.je naše nebesno ime.Jaz pravim tudi,da je to jezik bogov.

Bo držalo.

Težko je odgovoriti na tvoje vprašanje.Ne bom rekla,da je provokativno bolj se mi zdi,da želiš vpogled v zvezde tudi na naš,astrološki,način.

Morda bi te o tem prepričal(v primeru,da to zares želiš) zares dober astrolog na podlagi izrisa tvoje karte.Morda bi takrat pričel verjeti,da obstajajo,davno preminule energije nebesnih teles,ki pa še vedno delujejo.(energija ne more umreti)Imenujemo jih pač z imeni planetov.

Vsaka ,nadaljna, beseda o tem,da te prepričujemo je odveč .Predvsem pa je odveč v primeru,da si že prepričan.Na internetu imaš tudi iskalnik,ki te bo popeljal v svet astrologije tako,da ti lahko rečem samo

Srečno :)

Lep pozdrav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Hvala vsem za dobrodošlico. :palec:

Zahvaljujem se vsem, ki ste si do sedaj vzeli nekaj časa za vaš odgovor.

Grem z odgovori kar po vrsti

bern:

Saj ne omalovažujem. To sploh NI moj namen. SPRAŠUJEM, pa do sedaj še nisem dobil odgovora.

In ... ja, astronomijo pa zelo dobro razumem, vendar nisem tako ozkogleden (kot nekateri - eksplicitno: TI), ki bi videli edino resnico le v stroki, ki jo poveličujejo x:Dx Ravno zato sem tu postavil vprasanje. Nikoli nisem nikjer zapisal NIC slabega!

Glede napovedi nikoli nisem oporekal. Ali pač? Le VPRAŠAL sem!

stankaa: hvala za odgovor. Se bom res malce poglobil v to, ker sem radoveden.

MIHELA: Kul. Kje pa potem crpas info? Mora biti kaksna bukva iz katerih pac razberes oziroma preberes pomen oziroma se ga navadis.

č.v.e.k.a.: ne sej nism hotu, da me kdorkoli prepričuje. Mnenje si na zadnje ustvarim sam, ne glede na prepričevanja drugih. Tak pač sem :) Spraševal sem po tistem, kar si mi tudi pač delno odgovorila. Verjetno je res potrebno imeti veliko osebnih izkušenj za napoved. Kar pa hočem povdariti je, da nobena znanost ne more obstati, če vsaj en teh izkušenj, formul, spoznanj ne napiše in s tem ohrani modrost prednikov. Torej morajo verjetno obstajati kakšni zapisi, knjige.

Glede horoskopa: v starih časih so pač bili res astronomi in astrologi eno. Zanimivo je, kako so že takrat vedeli, katera 'skupina' zvezd je podnevi na mestu, kjer je sonce (znak). Tekom leta potujemo okrog in podnevi je pač vsakih recimo cca 30 dni sonce v nekem znamenju. Ta znamenja so raztresena v ravnini, ki jo ustvarja zemlja s svojo elipso okrog sonca. Se pravi. Vsa nebesna znamenja so sekala to ravnino. Tako nekako je nastal horoskop. 12 znamenj v 360 stopinj. Od tu pa v bistvu izhaja srž mojega vprašanja, do katerega smo prišli (sem prišel) sedaj. V teh tisočletjih se je ekliptika malo pomaknila in ne zajema več (kot verjetno vsi tu veste) le 12 ampak 13 znamenj (tudi kačjerepa). Tu se potem lahko zgo

di napaka ?!?

LP,

S.

<{POST_SNAPBACK}>Hvala vsem za dobrodošlico.  :palec:

etjih se je ekliptika malo pomaknila in ne zajema več (kot verjetno vsi tu veste) le 12 ampak 13 znamenj (tudi kačjerepa). Tu se potem lahko zgo

di napaka ?!?

LP,

S.

se pravi,da si,malo,provociral.Tudi prav. x:Dx

Sedaj pa kaj več povej o kačjenoscu oz.13.znamenju kačjerepu.

Torej,na tebi je vrsta.

Lepo pozdravljen

<{POST_SNAPBACK}>se pravi,da si,malo,provociral.Tudi prav. x:Dx

Sedaj pa kaj več povej o kačjenoscu oz.13.znamenju kačjerepu.

Torej,na tebi je vrsta.

Lepo pozdravljen

To ni provokacija. Od tu namreč izhaja moje vprašanje (kako so zanesljivi horoskopi). Kot sem prej omenil nekaj malega vem o astronomiji, o astrologiji pa nič in me je pač zanimalo to, kar sem zgoraj spraševal ...

<{POST_SNAPBACK}>To ni provokacija. Od tu namreč izhaja moje vprašanje (kako so zanesljivi horoskopi). Kot sem prej omenil nekaj malega vem o astronomiji, o astrologiji pa nič in me je pač zanimalo to, kar sem zgoraj spraševal ...

Kako zanesljivi so horoskopi se boš prepričal samo v primeru,da se odpraviš k,zares dobremu,astrologu. Na forumu je astrološka verjetnost težko dokazljiva.

Takle način dokazovanja pa je zgolj natezanje tako nas ,kot tebe.

Bo še kdo kakšno rekel .

Lep pozdrav

Horoskopi so in niso zanesljivi. Odvisno kdo jih piše. Tudi tisti v dnevnem časopisju včasih majčkeno držijo, moraš pa prebrat tistega, ki se nanaša na tvoj podznak in šele potem za sončno znamenje. Jaz jih full rada berem in potem si skušam zapomniti, kaj so mi lepega napisali. Slabe stvari se zgodijo same od sebe.

Aja. Jaz tud pišem horoskop. x;)x

Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: nimaš....pikri so lahko tud biki,pa ribe, pa raki, pa tehtnice x:Dx  x:o)x  x8Dx

ampak pikri na bikov, ribji, rakov ali način tehtnice... :OO!:

Škorpijonov je najbolj pikanten. Bolj našpičen in osredotočen. :vragec:

Ribja pikrost je zmedena totalno, saj se kar zamotava v besede. Na koncu začne verjeti še celo sama sebi, čeprav ni nič točnega povedala... xcivx

Bik bo govoril o materialni plati zagotovo, ker ima v sebi najbolj tak - konkreten vidik. Naštel bo finančno plat medalje, kvadr.metre hiše, kredite in obresti... x^x

Rak bo govoril gotovo osebno ali o otrocih, družini in užaljen čisto do konca in naprej. Nato še dolgo muhast in siten. xrolleyesx

Tehtnica pikra... hmmm redkokdaj, ker bo speljala besede tako, da bi se vsi lepo razumeli in harmonija in prijaznost. xflirtx

malo za hec, malo tud za res x8Dx

:inocent: Te pa tak vrei.....nea se razburjaj Stankaa........

lahko škodje zdravju......Če maš lepo karto, boš za ziher reku, da je super fajn, če maš pa slabo, boš pa iskal dokaze, da so se zmotli..... x:Dx

Upanje umira zadnje.... x:Dx Še zmeraj čakam na eniga takega astrologa, ki bo napisal, kak bom srečna, zdrava in bogata do konca svojih dni x;)x

Heh, zgleda da si jo bom morala kr sama napisat :vragec: x:Dx

Sam zaslišim še babico v porodnišnici najboljš, da pod hipnozo, da se je zmotla, ko je uro rojstva zapisala x:o)x

[MIHELA: Kul. Kje pa potem crpas info? Mora biti kaksna bukva iz katerih pac razberes oziroma preberes pomen oziroma se ga navadis.

Jaz sem hodila v šolo astrologije. Poleg tega pa sem pač prebrala in še berem različne astrološke knjige. Imaš ogromno učbenikov, knjig o tej temi, v slovenščini zelo malo , v drugih jezikih zelo veliko.

Teoretično znanje pa razvijaš s prakso....

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...