Marsa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=18"][b]Napoved za 18. teden[/b][/url] - [b]2. - 8. maj 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. (*nekaj sem pac spacala....) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 [color="purple"]Čeprav ne bomo najbolj diplomatski, je obdobje vseeno primerno za (poslovne) dogovore, ki naj vsebujejo tudi družabno (in gurmansko) noto, prav tako pa je zdaj zelo dobro obdobje za umetniško ustvarjanje (glasba, ples, slikanje, fotografija, film, moda…).[/color] To mi je všeč! [color="red"]Sonce je v Biku in v tem pomladnem času v polnosti uživamo življenje; čutimo potrebo po zadovoljevanju užitkov, naši apetiti so včasih nenasitni, tako se nenehno ukvarjamo z mislijo na hrano kot nam tudi zdaj več pomeni bližina dragih in dotik.[/color] To mi je pa sploh všeč! Marsa,superca si! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 joj tega me je bilo strah, citiranja, da bom tele svoje stavke dobila servirane tule, ki jih videt vec ne morem... Kok sem jih obracala, pa vse se je idiotsko pa zgonjeno slisal... mah... ampak, thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 hvala za napoved a alergije a pa glavoboli, nespanje, lakota, sanjanje - no evo še spadam v ta svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 [quote name='Selene' date='3. May 2005 ob 18:16'][post="435377"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]no evo še spadam v ta svet [/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Thx za napoved Nič posebnega se mi ne zdi, nič, kar bi me posebej veselilo...in nič, kar bi me posebej skrbelo... Pač furamo dalje.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 men je kr kul napoved. dogajal bo. pa kar mi ful paše... družil se bomo še naprej na veliko. super. edino me daje. lep tedenček vsem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 [quote name='Marsa' date='3. May 2005 ob 15:23'][post="435290"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][ (*nekaj sem pac spacala....)[/quote] [quote name='astra' date='3. May 2005 ob 18:32'][post="435405"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Thx za napoved Pač furamo dalje.... Astra[/quote] nenehno bomo nekam tekali in bo zvonil telefon in imeli bomo ogromno stikov z drugimi..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 no men je zaenkrat sam zvonil telefon, tekala pa nisem prav zlo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Danes grem v trgovino in medtem, ko želim kupiti en šal-pašmino, mi zvoni telefon 3x, me je prodajalka kok sm jest VIP. To je bilo v roku 2 min. Pa drgač je cel dan neki zvončkljal...ampak ravno onih 5 min, ko sem bila tam, pa total zgoščeno. Od tekanja pa ne bi, k sm dons naredila enih par krogov ampak sej je dobr za linijo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 A nostalgija je tudi omenjena? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 ma mislim da ne, Oona... sam bolj ta zivcne... ampak si jo zdaj ti omenila. No to sodi v bistvu k pretirani obcutljivosti tud lohk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 vau kul...napoved . Jzt morm rečt da sm kr sama poskrbela da bo teden dinamičen...čisto vsak dan....letanje sem ter tja...V Kranju je ta teden teden mladih...in sem se vpisala na eno delavnico...kjer bomo izdelovali krožničke, šalčke ipd. iz keramike...traja vse skupaj 5 dni...(med vikendom ni)-itak zgleda pa takole...do 16h v službi...hitro v Kranj z vlakom nekaj vmes vase vržem da mi ne bo trebušček krulu..na delavnico do 19h našponano do fula...danes pa se mi začne...upam da bo fino... V soboto pa poroka...upam da jima bo vreme naklonjeno . U celo nedeljo imam pa frej...bomba...samo se bo že kaj našlo...tako kot vedno . Fino se imejte . Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ...tekanje in telefoni= potrjeno v praksi..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Vprašanje: nedeljski mlaj prav gotovo vpliva tudi na živali? Naš kuža(sicer pridna mrcina)je danes ob terh ponoči začel tulit kot volk , lajat.Hitro sem ga odpeljala pred hišo...tam pa slišim...tudi okoliški psi so lajali, ptički že čivkali....skratka vse okoliške živali so bile vznemirjene. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 jo, sem ravno vceraj v dnevniku tale *dodatek* napisala. Thanx ko si povedala, cak grem v bistvu najt tist post, ker itak sodi sem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 *iz Dnevnika, vceraj [quote name=' Marsa']aja, pazte mal, folk, tale mlaj bo tumach!! ne vem ce sem spesl poudarla v napovedi...[/quote] [quote name=' Julijana']Kako to misliš, Marsa-glede mlaja?[/quote] [quote name=' Marsa']da bo shtala, do otrok bo treba bit mal bolj toleranten, zivali bodo begajoce (nisem poudarla, ker se mi zdi da se skoz ponavljam pa ful tega pol sploh ne napisem... v napovedi).. promet sem ziher omenila, ker se mensezdi spomnim (haha kaksen stavek je pa to bil zdaj )... aja pazit tud na kak... mal bolj obcutljiv folk... pubertetnike.. joj sploh zdaj je ful stresno obdobje... najbolj strahotno je, ko naredi mlad clovek, otrok, samomor, zarad kaksnega BEDASTEGA cveka pri matematiki al kaj tacga... ne saj vem da ni bedasto (to je tko vkoreninjeno in vse, da se jaz sanjam vcasih sholo!!!!! Halo!!)... Bit bolj prizanesljivi.... ne tolk dokoncni in zabetonirani.. kar bomo tud mal.. no na sreco bodo urani in neptuni mal pomagal... sam.. tud mestral strene mal. za bike kar frka... pa taksne (stalneze, sco, leve recimo tud).. pa filmi kar eni... bluzi... ki sploh ne bodo sam nasi lastni filmi... ampak vse kar privzemamo tkole usput (no kar je itak v glavnem oz. velik del).. Tko da, ful enga bluza, norosti in takih dogodkov, ki bi se jih komot preprecilo... recimo ko... kdo kar drvi v shtalo... pa bi jo v velikih fazah lohk... ustavil, preusmeril.... ampak kar rine... in zajebe vse. recimo... splet enih odstekanih okoliscin, ki jih ni hotel, a konca v chuzi, je nenadoma 'slab clovek' ipd. take stvari recimo... zaradi nepremisljenosti ali cesa podobnega, ufura totalnega, pretiranega reagiranja... shtala totalna... nocem zdaj strasit... ampak.. ce sem konkretna, lazje prepoznas ali celo preprecis, ce sam rines v kaj tacga ... ali ce opazis pri kom, ki ti je blizu....[/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 [quote name='Marsa' date='6. May 2005 ob 11:48'][post="437798"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jo, sem ravno vceraj v dnevniku tale *dodatek* napisala. Thanx ko si povedala, cak grem v bistvu najt tist post, ker itak sodi sem. [/quote] Ja, saj sem že sama opazila , vendar sem šla najprej brat napoved, ker me je pač zanimala.... Ko sem ponoči s psom "šetala" po ulici in poslušala glasove, mi je bilo kar nekam neprijetno...na našem koncu je ponoči vedno mir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 Ja, nasa Mimi je tud vceraj bezljala tule... pa kar 'dlako dobivala' (se jezhila in grbanchila ).... pol je pa ful predla, pa sem jo bozhala in je uzivala, nenadoma me je pa ful spraskala, nekako sem postekala, da se hoce igrat, al da se tko *kao mal goni* (ker je sterilizirana po celih bataljonih muckic )... Pa ful je mijavkala, da je clo mene ob zivce spravla (ker sicer se lohk dere, kolkr ce, sem mrtvo hladna - ne pa mitja, tega pa ful motijo razni soundi in sem vcas bila zivcna zarad mimi zarad mitje, ne zarad sebe, ker sem vedla, da bo znorel. )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.