Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 No morm priznat da jaz eno gledam, pa še to pet skrivnosti. No malo odpiram da bomo čvekal o kdo je komu luišten v limonadah pa take Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst sm tudi gledala eno. Klon. Zdaj pa nobene več, škoda časa.uu klon, ej carska, ja sej jaz tudi potem dolgo več nobene, samo potem pa sem videl Juano Carolino v petih skrivnosti. Ej ful mi je sexy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Bljak limonade :xx!: .Škoda časa......................... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 vsak tapetindvajsti del gledaš pa vse veš za ka se gre pa tiste babe glupe, kk se to napravlajo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 ma resda malo preveč govorijo Mah seniora tja, pa naj bo še kak prasica ne on ji mora reč gospa. Ma pizda pa sej včasih bi najrajši človeka pelisnil sam... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Behi to ti bo scvrlo možgane,jest sm gledala enkrat Santa Barbaro-evo pa sm priznala svojo umazano skrivnost ,ni šans da bi še kdaj zapravljala čas za to . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 za moj okus se tega sploh ne da gledat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Klon.... jest tud ... sem videla, da imajo fajn tiste plesne scene in muzko Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi to ti bo scvrlo možgane,jest sm gledala enkrat Santa Barbaro-evo pa sm priznala svojo umazano skrivnost ,ni šans da bi še kdaj zapravljala čas za to .hehe, pa včasih malo pogledam če je zanimivo. Ej jaz sem tdi gledal santa barbaro, sam se je bolj bežno spomnim Pa obalo ljubezni <{POST_SNAPBACK}>Priznam, da sem jih gledala. Esmeraldo, Salomo, Vsiljivko, Abraza me muy fuerte, Klon itak - sem čisto šizila na glavno igralko, pa Družinske vez in še kakšno. Aja, Grdo račko tudi. Všeč mi je bilo, da sem se naučila kar nekaj španščine in portugalščine. Saj zato pa gledam tivu, da se učim jezikov, če že za jez. šole nimam keša. Trenutno so same bedne mehiške, ki jih ne prebavljam! Mora biti brazilska, perujska, venezuelska, kolumbijska, da je za moj okus. Rada pa opazujem razlike med različnimi vrstami jezikov. Čutim, da sem v španščini "doma". Ziher sem imela kake prednike tam nekje. Ne štekam pa, kako eni gledajo tako sraje kot je na kanalu a ob sobotah. Bljač, to pa JE izguba cajta.betyy la fea, ej super nadaljevanka, sam je bitch hitro bla konec Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Za znort so Sem se hotela mal pred tv vrzt po kosilu, ampak sem spet tu pristala? Zakaj? Dam na pop tv, so reklame, dam na A kanal - jajčne AMERISKE nadaljevanke z 32093029093029 deli. Pogledam spored, od treh do sedmih zvecer so na pop tv venezuelske nadaljevanke Pa kdo ma cas in voljo? Ok, moja babi. Mene prav zanima, na kaksno publiko oni ciljajo. Na starejse mame? A to je to? Pa sem sla malo po sporedu se za druge slo kanale, pa imajo skoraj vsi vsaj eno spansko/venezuelsko/mehisko nanizanko, razen nacionalka ( http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif ) Enkrat sem bila pri babici in sem rekla, da se bom prisilila gledat eno spansko. Ne vem tocno, kera je bla. Pa sej to je nemogoce Same nerealne spletke, pa dolgi pogledi, ko se ena scena konca...hudo no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ja tud jest,... v času Esmeralde sem bila definitivno pred TV-jem z vrečko čipsa, kosom torte ali čokoladno tablico, celo kakšno ponovitev sem si ogledala, potem pa me je minila depra in si za limonadke nisem vzela več časa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 limonade so prou zakon!vse sm pogledu! od esmeralhilde do kasandrune! aja pa santa barabapo pa nevem več imena sploh teh dobrih serij, v glavnem priporočam aja, najbolša bla pa esmrduhalda, k je na konc spregledala pa happy end, full fajn, sm bil tko happy da sm kr jokou yeeaaaah right! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 a veš da ti je mal pustila posledice , tale neskončna limonadna sreča Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> a veš da ti je mal pustila posledice , tale neskončna limonadna sreča jaaa? kakšne pa??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 tega ne morem gledat... v stotinki sekunde preklopim, razen vcasiih se morda 5 sekund naslajam...ona scena tipicna, ki prec ves, produkcija, patetichni obrazi, kot v kaki poceni gledaliski igri, staticne kamere, dogaja se v eni sobi tam... mislim tud pod razno, evo ce mi placas, nom gledala. bi pop*, bi mi na kak zivec pritisnilo po mojem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tega ne morem gledat... v stotinki sekunde preklopim, razen vcasiih se morda 5 sekund naslajam...ona scena tipicna, ki prec ves, produkcija, patetichni obrazi, kot v kaki poceni gledaliski igri, staticne kamere, dogaja se v eni sobi tam... mislim tud pod razno, evo ce mi placas, nom gledala. bi pop*, bi mi na kak zivec pritisnilo po mojem. ejga Marska, punujam ti mesečno rento v višini 1000 EU, emmm, samo da pogledaš vsaj 1x tedensko eno od ljimonad Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 o.ouch!!! ... moram mal razmislit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>limonade so prou zakon!vse sm pogledu! od esmeralhilde do kasandrune! aja pa santa barabapo pa nevem več imena sploh teh dobrih serij, v glavnem priporočam aja, najbolša bla pa esmrduhalda, k je na konc spregledala pa happy end, full fajn, sm bil tko happy da sm kr jokou yeeaaaah right! haha ti tudi to gledaš, saj jaz sem zdaj nehal gledat, raje pogledam smešnice in se do srca nasmejim in je dosti bolj zdravo, kot pa tiste babure gledat <{POST_SNAPBACK}>tega ne morem gledat... v stotinki sekunde preklopim, razen vcasiih se morda 5 sekund naslajam...ona scena tipicna, ki prec ves, produkcija, patetichni obrazi, kot v kaki poceni gledaliski igri, staticne kamere, dogaja se v eni sobi tam... mislim tud pod razno, evo ce mi placas, nom gledala. bi pop*, bi mi na kak zivec pritisnilo po mojem. hehe, ja sej gledam ko mam čas, kar ga pa od četrtka naprej sploh nebo imel, imam popoldne šolo, v jutru pa se bom moral učit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ma glej kar zelis, Behy! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma glej kar zelis, Behy! ja sej pa gledam sam zdaj so itaq vse dobre limonade odšle, pa ni nič pametnega, raje meditiram sam fak je tečno, čez 2 dni pa grem v MB Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.