Skoči na vsebino

Astrokartografija

stankaa

Recommended Posts

Opažam in se čudim, da te teme še nimamo.

Meadows me je na konferenci navdušil za tovrstno astrologijo, a žal še nisem bila na tečaju ali videla več praktičnih primerov.

Našla sem, da je moževa linija Venere na istem kraju kot moja linija Sonca.

Kako se to razlaga?

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Opažam in se čudim, da te teme še nimamo.

Meadows me je na konferenci navdušil za tovrstno astrologijo, a žal še nisem bila na tečaju ali videla več praktičnih primerov.

Našla sem, da je moževa linija Venere na istem kraju kot moja linija Sonca.

Kako se to razlaga?

No ja kaj misliš, se splača iti v tak kraj skupaj s partnerjem, x:Xx

Jaz pa sem ugotovila , da imam v Zambiji linijo Jupitra, to na MC, in potem še asc linije Vozlov in Neptuna, misliš da bi tam dobila krila. Ha.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Mihela krila zagotovljena in afriški plesi x;)x

Ko sva bila z možem na Korziki moram reči, da je bilo najino medsebojno razumevanje precej težko. Za male nepomembne stvari sva se znala skregat.

Tam ima on Plutona na IC.

Ko sva bila v Španiji, je bilo nekaj stvari takih, da spadajo med moje najlepše skupne spomine z možem. Tam imam Jupitra na Desc.

Jaz sem doživela nekaj podobnega na Krfu. On je bil čist okej, ampak tam imam jaz na IC Venera Pluton, in sem bila tako zahtevna, da se mi je mož kar smilil.

No Beograd, kjer imam Merkurjevo linijo, pa je vedno prijeten. Vedno se družimo. Občutek imam , da se v Beogradu povsem spremenim, celo moj obraz postane lepši, čudno, ne vem točno zakaj ta Merkurejva linija je verjetno premalo. Bo treba še kej raziskati.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

aiwa ti imaš recimo Sonce na MC na liniji Firence-Hamburg

in en lep vpliv je malo severneje od Seville v Španiji, kjer se ti križa linija Venere na ASC in Merkurja na MC - tu bi se lepo imela, če razumem vpliv Venere, da znaš tam bolj uživat življenje...

Mihela si kdaj bila na tej liniji, kjer imaš Jupiter na MC: Kreta-Helsinki

mogoče tam kaj odpredavaš na kakšni astrokonferenci?

Pogledala sem na astro.com pod Astro Travel, ampak gotovo so še detaljnejše variante kje, a ja kak program na internetu, kjer bi bilo bolj detaljno tudi v okviru Slovenije?

A ce se ti iz charta vidi, da bos delal v tujini, lahko potem s pomocjo tega orodja tudi dolocis kje bi najbolje uspeval glede na tvojo planetarno konfiguracijo?A lohk sam se tole pogledas zame stankaa??Pol pa obljubim da bom priden!! :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Samson glede na to, da imam približen podatek o tvojem rojstnem času 17:00, bo tole tudi približek. Ampak raje te naučim "ribe lovit", če greš na astro.com in astro travel click boš našel sam vse linije.

Po teh podatkih imaš Jupiter na MC na liniji Norveška začnem npr.: Trondheim, Oslo, Bremen, Frankfurt, Cagliari, Tunis

in malo vzhodneje imaš linijo Lune na MC.

Stankaa ti si pa res faca. :palec: Bigtajm bohlocki! :8): Evo zdaj bom pa priden ( sam ne vem se kok casa :vragec: )!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

vse o.k.

A si kdaj bil na tej liniji? Si se imel vredu? in kje je sploh tvoj Luwigana?

<{POST_SNAPBACK}>vse o.k.

A si kdaj bil na tej liniji? Si se imel vredu? in kje je sploh tvoj Luwigana?

Sam enkat na sejmu v Frankfurtu pa se to sam dva dni. Tezko recem, da sem se kaj boljse tam pocutil, kot v rodni Ljubljani(Luwigani). Bi moral verjetno malo vec casa preziveti tam. Ne pa zgolj dva dneva, med dvema dnevoma dolge voznje(ki me itak cist izcrpa).Mam pa v kratkem namen it malo v Tunis pogledat...

Drugac se pa ze v Sloveniji na dolocenih krajih ful boljse pocutim kot v Ljubljani ( bolj na gorenjski strani ).

Frank Zappa

Mi2 sploh ne rabva nkamor it da se mava fajn. Pravzaprav je se najbolj fajn, kadar drugi kam grejo ( yo' momma & co.). x:Dx

Frank Zappa

hehehee.... tud res ja. sam sej še nisva probala nikamor it. mogoče se mava pa kje lahk še lepš. xlove2x

drugač pa sm šla na astro.com sam men tiste pisane črte tm bl mal pomenjo...

spet se mi je na bolš poslabšal

Čestitke za nove strani in napisane knjige!

Torej tudi prodaja knjig preko interneta po novem :palec:

• 2 weeks later...

Si kaj ugotovil borism glede tvoje linije Venera? Si bil kaj na tej liniji?

Ananta tebi je všeč Venezia, če se prav spomnim?

Imaš kaj ugodnega tam iz vidika astrokartografije?

Venera nas uči uživati življenje v vseh njegovih lepotah in prijetnostih.

Če bi kaj več časa bil kje, kjer ti je njen vpliv poudarjen, bi nam lahko povedal, kako si zaznal njen vpliv oz. kako si se na njeni liniji imel...

• 5 years later...
Guest VilaSonca
eno vprašanje mam. čez neko državo oz. točno čez tist plac, ki me privlači, mi gre linija MC kvadrat Uran. pa me zanima, kako kaže za kratkotrajno exciting delo in bivanje tam. x:)x

eno vprašanje mam. čez neko državo oz. točno čez tist plac, ki me privlači, mi gre linija MC kvadrat Uran. pa me zanima, kako kaže za kratkotrajno exciting delo in bivanje tam. x:)x

Lej sončna vila, ti napišem vse možnosti če MC kvadrira Urana, pol se pa ti odloči kero boš zbrala.x;)x

Alora, predvsem nakazuje tak kvadratek na prehitre odločitve, na to, da pride do preobrata tvoje življenske poti, na odločujoče in pomembne dogodke,....pa tut na kolebanje v življenskih ciljih, mogoče incidente, al pa neke vrste izolacijo od nekaterih osebic, k igrajo pomembno vlogo v tvojem lajfu.

:o|o:

Guest VilaSonca

ma ne bi tko slabo gledala na Urana v svoji karti. po moje bi za kratek čas bilo prav fino. pa to mislim 2-3 mesce.

ma saj a astrokartografiji nimam pojma. kaj bi se sekirala. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...