Robida 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Tišina je element, v katerem se oblikujejo velike stvari. Živi po en dan hkrati. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 :palec: zelo res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 trenutek je večnost in večnost je trenutek... zaključen krog življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Meni tole potegne na yogo nidro. Mogoče zaradi tega, ker sem sama trenutno v tem štosu. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 (popravljeno) Včasih pride tako daleč, da hočeš z glavo skozi zid, pa ne gre. Ponavadi si razbiješ glavo. Redko popusti zid, no ja razen če imaš tako trdo glavo. Večkrat ne veš kako bi ustavil tempo, se umiril, se malo zamislil. Če se odločiš lahko to narediš, neglede na strese in hitrost življenja ki te tare. Že včasih so rekli: takrat, ko imaš največ dela, se vsedi dol in malo razmisli. Je res? V razgreti duševnosti čustva nadzorujejo presojo Popravljeno 6. maj 2005 -> Robida Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 um ima prav samo takrat, kadar je miren kul. *sam komot bi skopiral in vstavil v svoj post. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 Malo je treba glavo shladit, pa gre. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Nekoč sem prebral nek napis na direktorjevi mizi:" Nikar samo ne delaj, raje samo sedi!" Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo je treba glavo shladit, pa gre. Včasih pride kakšen blesav dan ko ti že zjutraj gre vse narobe. Poliješ kavo, ne najdeš cigaret, ko jih najdeš ne dela vžigalnik... same življensko pomembne stvari...Pa so za to krivi vsi samo jaz ne. In je dovolj samo iskra, samo pogled, beseda ki mi ni všeč in pride do eksplozije In gre pol dneva k vragu... Pa bi bilo bolje če bi preštel do deset(ali deset tisoč), skuhal novo kavo, poiskal cigarete in vžigalnik in dan bi bil čudovit... Ne uspe vedno, pa kaj...Jutri bo nov dan, današnji bo pozabljen in sijalo bo sonce iin svet bo lep Tudi to je življenje Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 13. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2005 Včasih se zalotim, ko se mi zdi da se stvari prepočasi odvijajo in si enostavno rečem: SAJ BO VSE TAKO KOT JE TREBA IN TAKRAT KO BO PRAVI ČAS ZAME. Resnično stvar funkcionira. Takrat ko se umirim, se stvari spet začnejo odvijati tako kot je treba. Zgodi se da ne vem kako bi v določeni situaciji postopala najbolje se mi reši, če si dam čas in si rečem: vse bo prišlo pravi čas in prava informacija in si pustim včasih tudi več dni. Ideja kar sama pride, kot preblisk ali notranji glas. Na eni rami imamo hudička, ki včasih hoče da gremo tudi z glavo skozi zid in si jo razbijemo, na drugi rami pa imamo angelčka, ki ga je dobro poslušati in mu zaupati, da bo VSE TAKO KOT JE TREBA. Kajne? Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Tišina je pravzapRAv ta pRAvi um. Vera mente. MENS VERA. Zen. Sunnya sunnyata. Torej Ti;) Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včasih pride kakšen blesav dan ko ti že zjutraj gre vse narobe. Poliješ kavo, ne najdeš cigaret, ko jih najdeš ne dela vžigalnik... same življensko pomembne stvari...Pa so za to krivi vsi samo jaz ne. In je dovolj samo iskra, samo pogled, beseda ki mi ni všeč in pride do eksplozije In gre pol dneva k vragu... Pa bi bilo bolje če bi preštel do deset(ali deset tisoč), skuhal novo kavo, poiskal cigarete in vžigalnik in dan bi bil čudovit... Ne uspe vedno, pa kaj...Jutri bo nov dan, današnji bo pozabljen in sijalo bo sonce iin svet bo lep Tudi to je življenje najboljša rešitev je, da nehaš piti kavo in kaditi...potem teh težav ne boš imel (vsaj jaz jih nimam) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 Ali se je že komu zgodilo, ko se je popolnoma umiril, ko so misli ideje... tekle v možgane, da bo določena oseba prišla na obisk, ali poklicala. In res se je to zgodilo. Ali pa da se nekje sprehajaš in misliš na določeno osebo in jo čez nekaj časa res srečaš? Zanimivo a ne? Včasih sem že razmišljala, da verjetno na ta način prikličemo določene ljudi. Kaj pravite? Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Hm... tole diši že po nekih nadčloveških sposobnostih oz. bolje rečeno človeških, sej malokdo se danes še zaveda kakšne ogromne potenciale nosi vsak v sebi...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 V mirnem umu se pojavijo največje ideje. Hm samo kaj pa je to miren um. Ni dovolj da je samo miren um tudi telo more bit sproščeno. Je pa res, da si človek velikokrat želi nekaj kar si sploh ne želi. Šele ko si očisti svoje srce in tretje oko , takrat vidi kaj hoče on in kaj hoče nemirnost v njem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 aja.......? men se zdi, da se ideje vzamejo od nekje drugje, ne iz uma.....pa tud to je, da ni cilj vedno sproščen bit - k pol to postane vabljivo.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja.......? men se zdi, da se ideje vzamejo od nekje drugje, ne iz uma.....saj, sam po mojem je matjaz itak to mislil, pac izrazil se je mal nerodno, najbrz je hotel rect, ko je um miren... ceprav.. moram priznat da se tud sama ne strinjam cist, v mojem umu lohk pride do fantasticnih idej tud ce je cist nasponan... al pa ko je kak shok, torej ko v bistvu je zlo tezko miren...ker vcasih do spoznanja prides ne ko si cist izi, pac pa ko nenadoma postekas, morda s pomocjo takega ali drugacnega *preboja*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 Da ne bo nesporazuma, "hladen um" ne pomeni, da čakaš, da se stvari odvijejo kot pač se, ampak da si tudi sam prisoten s svojimi idejami, rešitvami... Če hočem, da jaz vodim igro življenja, moram ukrepati tako kot jaz hočem, vendar ne na hitro, ne na silo-mora biti točno tako kot sem se jaz zamislila... Precej let sem delala na področju, ki je zahteval hitre odločitve, hitre reakcije. Moram reči, da sem se kar dobro ujela na tem področju, vendar je vse skupaj šlo čez rob in takrat je treba tok malo umiriti, se za določen čas ustaviti in urediti "podstrešje". Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ja.... hladen um je pol to, da maš skoz pred očmi celoto in da te ne spravijo posameznosti iz tira, pa da vse gledaš objektivno..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 Točno tako. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 (popravljeno) Meni bi hladen um prišel prav na maturi. Posebej tam ko moreš obkroževat. Popravljeno 19. maj 2005 -> matjazz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 zakaj pa tam - tam rabiš mirne roke, ne miren um pa tud dobr če se ti ne potijo preveč, k pol oddaš en papir za ožet hecam seeee Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 Zgleda da ste po vseh teh komentarjih postali vsi zelooooooooo umirjeni. Saj, počitnice so, dopusti se bližajo, kolone avtomobilov se večajo - smo že umirjeni. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Jaz dam ponavad glavno v hladilnik Pa kr deluje, samo ti tako lahk včasih pomrznejo možgani, da razmišljaš za 300% počasneje. Pa komot lahk spiješ toplo pijačo, ker se do želodca sama ohladi Ne jemat resno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.