El Nino 3. junij 2002 Prijavi Deli 3. junij 2002 Golden Fishy in the see,bring my time back to me. Golden Fishy in my hands,grant me three wishes,for which I care,let me see if you dare. Then again, I'll set you free,swim now Fishy swim now free. Try now and understand,it takes only time for me to land,time that I have none,time that long was gone. Golden Fishy in my hands,give me time, unleash my lands. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. junij 2002 Prijavi Deli 3. junij 2002 O´golden eyetake my passion,take my imiđ´far away,take my soul to do things better..close my eyes,take my spirit,bring me a bird,who take me far away...whay don´u bring me better me? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2002 Ej ej ej, jaz imam ekskluzivno pravico pisati pesmi v mojem topicu/zelji Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2002 Prijavi Deli 4. junij 2002 Pokowc (and others) - please read this post: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. junij 2002 Prijavi Deli 4. junij 2002 joi! pa sej je vse povezano, no:o)sej ne grizemrabiš svoje ozemlje_ mej ga, ti ga odstopim pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.