Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jupiter v 10 hisi, brez aspektov, kaj naj bi to pomenilo??????????????????????? Tezave ali prednosti na poklicnem podrocju???Prednosti. Ampak je pa čisto mogoče, da bo poklic/služba področje, ki bo EDINO teklo dobro - mogoče prav presenetljivo. Na ostalih področjih štala, tu pa wow. (Kot ena moja znanka, ki je doma huda srota pa tepena pa še marsikaj, v službi pa stalno tožbe, špetirji agresivnost - kot da to ne paše v isto osebo?!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Ne. Konjunkcijo astrologi navadno obravnavajo posebej in ne med dobrimi aspekti. ..to me nisi pa nic razveselil... kako pa obravnavajo to konjunkcijo... sem tok enih razlag slisal, da sploh ne vem kaj naj si mislim o tej konjunkciji(sploh ker jo mam na MC)... vse od tega da pomeni nagnjenost k velicini, uzivastvu, toplemu egoizmu... do tega da pomeni preobcutljivost... dobri odnosi z materjo itak...ampak kaj se?? Sploh kako bi si jo razlagal na MC-ju??Men je najbolj vsec razlaga o tem, da ima taka oseba neverjeten cut za to kaj drugi potrebujejo... je pa zaradi te obcutljivosti tudi sama velikokrat prizadeta... kokr en tak radar... za trende, obcutke drugih..vse to... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Čak a ti maš Jupitra na MC? Prid na pir enkat, ker ga imam jaz tudi pa bova tole rešila ... (Res pa je, da v mojem primeru ni Lune zraven, da bi delala zgago. JU na MC je čisto OK zadeva, Luna s tem ne bi smela imet kaj dosti ... ) :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čak a ti maš Jupitra na MC? Prid na pir enkat, ker ga imam jaz tudi pa bova tole rešila ... Res pa je, da v mojem primeru ni Lune zraven, da bi delala zgago. JU na MC je čisto OK zadeva, Luna s tem ne bi smela imet kaj dosti ... ) :xx!: ... drzi za pivo... ti sam povej kdaj, mojster!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.