Skoči na vsebino

Napoved za 19. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=19"][b]Napoved za 19. teden[/b][/url] - [b]9. - 15. maj 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 50
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Joj, joj.....tist konc tedna se mi nič ne dopade...... :o|o: Grem še mal brat..... x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

pol pa v zacetku vse spedenaj. x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pol pa zaenkrat v glavi spedenaj - to je najvec.
Saj sem tam nekje videla, tisto je bilo dbest, ono neko 'programiranje', ki sem ga nekje videla, da si podal (namesto to je tezava, to je priloznost in to)...
No in to je to. To je vse. ampak res.
sam ne pusti umu, da kaj resuje, ne se ga pa ustrasit.
Ti nisi sam tvoje misli _ pravzaprav tvoje misli sploh niso tvoje misli (vecina)... to ti vse hodi po glavi, v resnici pa si zelo malo od tega resnicni ti.
In ce skoz mrzlicno skusas ujeti vse tole, ti skoz vse uhaja, ker ne moremo vedno mi vplivati, poleg tega pa ne moremo vedeti, kaj bo in kako in je najbolje, da pac ravnamo najboljse, kot znamo, torej brezhibno.
In vcasih je nedelovanje najboljse delovanje.

Picasso

Guest mačona
Joj, upam, da se bo vse srečno izteklo. Nič mi ne diši tale petek. Pa še "svak" ima rojstnodnevni party, v soboto imata bratranca birmo. No ja, saj se veselim, videt ves mamin rod. Samo, če bo ozračje težko in to. Pa hrane bo spet preveč. :sori: :C:

xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

[quote name='Marsa' date='9. May 2005 ob 10:14'][post="439974"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Pol pa zaenkrat v glavi spedenaj - to je najvec.
Saj sem tam nekje videla, tisto je bilo dbest, ono neko 'programiranje', ki sem ga nekje videla, da si podal (namesto to je tezava, to je priloznost in to)...
No in to je to. To je vse. ampak res.
sam ne pusti umu, da kaj resuje, ne se ga pa ustrasit.
Ti nisi sam tvoje misli _ pravzaprav tvoje misli sploh niso tvoje misli (vecina)... to ti vse hodi po glavi, v resnici pa si zelo malo od tega resnicni ti.
In ce skoz mrzlicno skusas ujeti vse tole, ti skoz vse uhaja, ker ne moremo vedno mi vplivati, poleg tega pa ne moremo vedeti, kaj bo in kako in je najbolje, da pac ravnamo najboljse, kot znamo, torej brezhibno.
In vcasih je nedelovanje najboljse delovanje.[/quote]

Zanimivo. x:)x :palec: Sam tega nedelovanja si v moji situaciji ne znam predstavljat. :sori:

K. Čapek

vem da ne - ker 'tvoja situacija' pomeni da je tvoja... da je torej zlo devicasta... se pravi je vecinoma itak taksna - 'tvoja situacija'...
ravno zato pa...

ce bos hotel v ribniku najti prstan ki ti je padel v vodo, ni sans da ga najdes, ce bos kar bredel pa meshal pa ril notri, ces morda ga najdem. Bos cist vodo skalil.
Ni druge kot da pocakas da se voda umiri in nato zbistri. xyesx :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' date='9. May 2005 ob 10:27'][post="439995"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
ce bos hotel v ribniku najti prstan ki ti je padel v vodo, ni sans da ga najdes, ce bos kar bredel pa meshal pa ril notri, ces morda ga najdem. Bos cist vodo skalil.
Ni druge kot da pocakas da se voda umiri in nato zbistri. xyesx :palec:[/quote]

Ful dobro tole napisano :palec: Zdi se mi, da bo najbolje, če to upoštevam pri enem svojem problemu.

Glede na napoved, se bo očitno treba še danes lotit starih grehov :eek: Pa veselo na delo x:o)x

Hvala Marsa x:)x

[color="purple"]To obdobje bo nekoliko stresno delovalo na Bike, pa tudi Škorpijone in sploh vse stalne znake, po drugi strani pa je ravno zdaj (za omenjene še posebej) izjemna priložnost za duhovno rast oz. za novo stopnjo na tej poti.[/color]

Pot se je že začela in bolj je strma, več ima ovir na poti, z večjim veseljem jo bom prehodila, ker bo cilj toliko bolj zaslužen! xyesx

[color="purple"]Nekoliko bolj umirjeni in strpnejši bomo v komunikaciji, vendar pa še vedno večinoma nepopustljivi in trmasti.
Lažje se bomo izražali skozi delovanje oz. (umetniško) ustvarjanje kot pa z besedami[/color]

Kar ne bodo storile besede, bodo pa dejanja. x:px x:Dx :palec:

Marsa,superca! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

[quote name='Melodie' date='9. May 2005 ob 11:31'][post="440050"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Zdi se mi, da bo najbolje, če to upoštevam pri enem svojem problemu.[/quote]me veseli, da tako gledas na stvari.... mislim da najdes kako svojo situacijo not, pa se... vcasih si je te stvari tezko nekako 'priznati' oz. se s tem soociti...
saj to bi moral vsi upostevat sem pa tja. :)

*nekaj sem pozabila dodat tamle - ne sam da bos vodo skalil, se lohk se v kak blat ugrezne pa ga nikol vec ne najdes.

Picasso

O, Contesa, neustrasna kot vedno! x8Dx :palec:

Picasso

Heh nedeljski mlaj je res "dobro usekal"...V bližini so v soboto zvečer imeli žur, ki je trajal do nedelje( kako prijetno je, če te v nedeljo zjutraj zbudi glas trobente :xx!: )
Napoved za ta teden mi je simpatična :palec: .Konec tedna bomo pa bolj dremavi...saj so po koledarju ledeni možje in v nedeljo še Zofka, ki pregovorno mora bit "uscana"...
Juhej za novi teden!

Lohk teb govort, ko mas veze zgoraj in si si tapomembne zadeve spedenala o pravem casu. ;)

Mlaj drugac, ne mrk (saj vem da si prav mislila in se ti je kar napisalo, sam da ne bi koga zmedli pa se clo kaj prestrasili).

Picasso

spet bomo intenzivnejše sanjali - kul, bom pa še čez dan se odklopla pa bo, se mi ne da sedaj z nobenimi problemi ukvarjat, kje pa piše, da se moram ravno vedno jaz ;) če se tud drug ne bojo, se bojo pa problemi rešili sami oz. naj se voda zbistri x:o)x (pa tole ni neodgovorno :vragec: )
hvala za napoved :palec:

Marsa, thx za napoved.

ne sam da je, še všeč mi je.. x:px ..mal drame pa tko občasno paše... x:Dx

še bolj thx pa za misli, ki si jih prejle nanizala...prav pridejo vsakemu, natanko tako pa sama ravnam zadnje čase... :palec:

mal zamešam, potem pa se umaknem in počakam, da se zbistri, da vidim, kako in kaj...

Ena čist nova ratujem, mi zgleda saturn in pluton predstavljata Vichy kremo za duševni celulit... :o|o:

Astra
Per aspera ad astra

Evo, popravila....saj po svoje je bil tudi mrk....napetost, da si skoraj čutil statično elektriko v zraku x:Dx ..
Zaradi tvojega namiga bom res vse pomembne stvari naredila v začetku tedna.....v četrtek imam samo inšpektorico...te pa nisem mogla "prestavit" x:Dx ...no, nič hudega..

dusevni celulit, zdravilec pa jasno saturn, ki mal stisne, pa pluton, ki mal pdreze, pa je. xDDx :palec:
Kul. x8Dx :palec:

ja, sanje, jaz tud sanjam, sam take... 'realne' stvari, da pol razmisljam, ce je blo res.

Jaz tud nova ratujem (cak mal da pridem se od frizerja x:Dx)...

Picasso

enja, to pa ni od tebe odvisno pac pa to sodi na drugi breg - inspetkorica pride iz napovedi. ;) :D
Normalno je da pride jooj pozabla sem napisat avtoritete, policaje in tole...
Bodo kake akcije najbrz spet al kaj tacga.

Picasso

[quote name='Marsa' date='9. May 2005 ob 10:27'][post="439995"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ni druge kot da pocakas da se voda umiri in nato zbistri. xyesx :palec:[/quote]

Se strinjam. x^x V bistvu sem te device zlo pogost vesel, včasih pa mal manj. Ampak ja, je ok, da je tu. Red in jasnost morta bit. Tam kjer morta bit. x:o)x x;)x

K. Čapek

[quote name='Marsa' date='9. May 2005 ob 12:57'][post="440080"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]dusevni celulit, zdravilec pa jasno saturn, ki mal stisne, pa pluton, ki mal pdreze, pa je. xDDx :palec:
Kul. x8Dx :palec:

ja, sanje, jaz tud sanjam, sam take... 'realne' stvari, da pol razmisljam, ce je blo res.

Jaz tud nova ratujem (cak mal da pridem se od frizerja x:Dx)...[/quote]
sej jaz tud realne ;)
jst pa preveč nova ratujem, bi mal stare mene nazaj... fajn te naj postriže :palec:
Ja Mick tale devica ane xrolleyesx

...nič novega torej...gužva in stres po starem... x:Dx x;)x

marsa, hvala x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ma ja, saj tud jaz nisem cist brez device. ;) :D

zakaj staro nazaj selene? xrolleyesx kaksne so to neke racje fore!! ;)

Amis, x:o)x x:Dx, po starem.. :)

Picasso

Jah, vse po starem pa tud' ne more bit'. :8): Jaz vseeno upam, da bo petek 13. moj naj dan. :love:
Bom povedala kako je blo. x:Ix
Dum spiro, spero.

O, Oona!! x:Xx :palec:

jaz tud upam - morda pa bo, ker bo sicer tvoja situacija ki je ne maras (saturn na sceni), vendar ti bo ribji mars v kon. z uranom mal... zelektriziral vse skupaj, sploh ce se ti bo v trigon psotavilo. :) :palec:
Tako da - ce se bos prav naprogramirala, bo dbest. Lohk. xyesx

**

se mi pa trapast zdi, ker sem hotla napisat konkretno trzanje zivca recimo in druge zadeve, usek v krizu... pol pa vcasih nocem bit prevec konkretna... da se ne isces sam v tej konkretni situaciji oz. okoliscini... no in nisem napisala...
Mi pa danes ze drugic TOLK trza zivec pod desnim uchem, da se prav vidi! :eek: (res, sem sla pogledat. ker navadno se ti [i]ZDI[/i], da se vidi trzanje. pol se pa sploh ne xDDx).

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...