Skoči na vsebino

Napoved za 19. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='oona' date='9. May 2005 ob 13:55'][post="440221"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Jah, vse po starem pa tud' ne more bit'.  :8):  Jaz vseeno upam, da bo petek 13. moj naj dan. :love:
Bom povedala kako je blo. x:Ix[/quote]

no, držimo :palec: zate x!x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 50
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Amis' date='9. May 2005 ob 22:01'][post="440861"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]no, držimo  :palec:  zate x!x[/quote]
x:Xx x:Xx x:Xx x;)x
Dum spiro, spero.

[quote name='Marsa' date='9. May 2005 ob 18:37'][post="440588"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]O, Oona!! x:Xx :palec:

jaz tud upam - morda pa bo, ker bo sicer tvoja situacija ki je ne maras (saturn na sceni), vendar ti bo ribji mars v kon. z uranom mal... zelektriziral vse skupaj, sploh ce se ti bo v trigon psotavilo. :) :palec:
Tako da - ce se bos prav naprogramirala, bo dbest. Lohk. xyesx[/quote]
Ahm... tr MA conj UR opp nat.PL x:px :wOOt:
xnckrivx :fiju:

:palec: x:Xx Drž se Marsa!
Dum spiro, spero.

:C:

jzt sm pa prav žalostna...pa še z mojim sva se kr fejst spičla...me je užalil :V: .
Upam da čimprej mine xsrcx

Lp, S
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

[quote name='oona' date='9. May 2005 ob 23:25'][post="440944"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ahm... tr MA conj UR opp nat.PL  x:px  :wOOt:
xnckrivx  :fiju: 

:palec:  x:Xx Drž se Marsa![/quote]
Pha, si me spomnila, jaz mam tud tole, so/ur, opp. nat. ur/pl/mc. :P :P
Pa cist *pozabila*. :D
Jah, drzmo se, mater ziher se bom urezala al pa spekla, moram pazit. x!x (ti tud!)

[quote name='sončk' date='11. May 2005 ob 09:41'][post="442208"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]:C:

jzt sm pa prav žalostna...pa še z mojim sva se kr fejst spičla...me je užalil :V: .
Upam da čimprej mine xsrcx

Lp, S[/quote]
V nedeljo najkasnej bosta ze prijatelja. :palec: xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="purple"]Na trenutke bomo postali brezvoljni in morda celo depresivni, zdelo se nam bo, kot da nam nekaj manjka, morda pa ne bomo čisto natančno vedeli, kaj naj bi to sploh bilo[/color]
oh ja - jaz danes....
če ne bi jaz prebrala napovedi, bi bila danes hm al razbremenjena al pa bi mi bilo za izrečene besede žal kokr mam las na glavi :xx!:

in jutri imamo mi koncert - 13 glasbenikov...
sej nisem vraževerna in mi petek 13. bolj pozitivno deluje, sam tule sem pa prec imela čuden občutek, ko so mi povedali kateri datum so izbrali... kot bi nekdo izzival... mah bo že, bom preživela ne ;)
v soboto pa še en turnir, potem bom pa menda zadihala, čeprav - ma nič...

ojla, selene xsrcx ....za koncert in vse ostalo.... x:Xx ...

mene nč ne gane posebno ta teden...vsaj do zdej ne. sam sem si predpisala super terapijo: mislit na stvari, ki navdihujejo, eno feng shiu čiščenje omar pa tega. celo avto sem očistila včeraj....bi ga morala preimenovat v peskokop drugač x^x , pa mal pohvalit sebe k sem zdržala ves službovski presing in ga bom še nekaj....ma ne vem, kr dobro gre....če bo šlo tako naprej bo prav super x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jaz tud... ko sem sedela dons na masaznem aparatu (magnetno resonanco sem mela dons, za one ki ne boste v istih frekvencah se dons po forumu rolal pa tole bral), mi je v glavo hodila skoz misel:

'tocka moci je v sedanjem trenutku'.. in bistvo (moci)...
... sem postekala, da je itak pravzaprav bistvo - ker je najbrz v originalu pac POINT.
no to sem mela v glavi, ko mi je ono shopalo dons... tale chi pac univerzalni (najbrz oz. si to tako predstavljam nekako).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uh,do danes sem uredila vse poslovne reči...še inšpektorica mi je danes bila zelo simpatična :palec: ....ko je odšla, sem "spakirala" psa, hrano in se odpeljala do vikenda.....Tako, drugi del tedna naj kar pride x8Dx

:palec: xDDx

(*ti priznam, da sem se kar mal 'ustrasla' zdajle, sme pomislila, joj upam da me nou kaj enja nazjala, ces kaj spa govorila da je dbest!! pa ni blo>.. al kaj tacga.. x:px x:Dx)

Tako da - juhuhu! x8Dx xDDx :palec:

Picasso

no vem, ampak saj ves... ko sva glih govorili...
jaz kaksne stvari kar resno vzamem. mislim saj se hecam (kaj pa cem, bit mona v lajfu xDDx x;)x), ampak... jemljem pa tud zares ene stvari. :)

Picasso

[quote name='Marsa' date='12. May 2005 ob 22:07'][post="443882"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]no vem, ampak saj ves... ko sva glih govorili...
jaz kaksne stvari kar resno vzamem. mislim saj se hecam (kaj pa cem, bit mona v lajfu xDDx x;)x), ampak... jemljem pa tud zares ene stvari. :)[/quote]
In jaz sem resno vzela napoved..pa vse pomembne poslovne stvari premaknila na začetek tedna(pa so bile izjemno pomembne)...in inšpektorico pa danes "odpravila"...Lagala bi,če bi rekla, da vse stvari v življenju vzamem smrtno resno...mogoče bolj "preventivno resno"

saj...saj kar ves, kdaj je resno,.. no jaz sem resna, ko delam, ko se posvetim...
presenetim s tem folk... ko smo bili pri kirotu, smo se ful hecali in tko, no in zdaj bo pa pac zacel z izvajanjem in jaz se skoncentriram pac na to... pa se on kar preseneti (je mislil morda da sem mal prestrasena, kar sem tud bila, jasno, ne lomi ti kar vsak kosti tamle xDDx), in pravi, 'gospodjica se uozbiljila'.. xDDx kao - kaj pa je, je kaj narobe?
jaz pa sam - ne, preprosto, preidimo k stvari pac. xDDx
Ne resna = vsa ukochena, pac pa resna = vsa predana in v stosu pravem. Posvecena, recimo... v... :)
TKO resna...

Ne vem, no, ce bi zdajle rekla jaz sem pa tok resna, bi bila to skor laz.. pa je vendar res... v bistvu sem pa vse drugo kot resna.
a ni hecno?
A smo vsi tolk dvojni al se pac nekje svoji ribi ipak ne mroem izognit? x:)x

Picasso

V nedeljo najkasnej bosta ze prijatelja. :palec: xyesx[/quote]

že vse kul...sva se pomenila že včeraj :palec: x;)x
Sicer pa se mi zdi da se mi ful dogaja in da je super...verjetno že zato, ker je danes petek in moj special dan...sem že v temi petek 13. komentirala :2src: .

Jutri pa imam razstavo izdelkov ki smo jih naredili na keramični delavnici...me prav zanima če mi je dobro uspelo x:o)x

Lep dan vsem skupaj

Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Ta komentar sem razumela, kot lahko... x:px

Torej, jaz bi prelepa in dobro delujoča dva dni (vsaj)...sredo in četrtek...grem v nemčijo, pa bi se rada lepo imela....

x:px x:Dx

Astra
Per aspera ad astra

OK, bomo probal neki ustimat. xDDx x:px

Picasso

ne mors verjet!!!! xsuperx

haha, pa to ni res, astra, hudo!!!
namrec - nisem mogla verjet, ko pisem napoved, da koncno lohk napisem eno fajn napoved, no!!! x8Dx :palec: x^x

Glih zate pa za rake - gospodinjstvo, organizacija domacih in poslovnih zadev, hudo, no..
Cist nekak 'zhenski' teden bo, tale prihajajoci. xyesx x8Dx

Picasso

xsuperx tole pa je res dobra novica (sem se s svojim asc rak kar zraven usunjala :8): )... po vseh tehle lunah/mrkih/pa luna-saturn in uran - mars scenah (da o osebnih tranzitih niti ne pricamo :switz: ), nam ze pripada en teden pocitka ... eeeh, res bi se prileglo :mex:

no pocitka glih ne bo, sam bo pa... fajn. :)

sicer bo tud kaj tacga, mal bolj tecnega al pa vsaj vznemirjenega, sam... bo ono, pozitivna napetost v zraku, ce se ze napetosti recimo nikakor ne moremo izognit. ;)

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...