aja 3. junij 2002 Prijavi Deli 3. junij 2002 S hvaležnostjo sprejemam vse darove življenja.icon_smile.gif Aja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. junij 2002 Prijavi Deli 4. junij 2002 če si srečen in če to srečo deliš drugim potem je to sreča.potem sem hvaležen, da sploh živim!Izbrali so me, da delim naprej pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 22. junij 2002 Prijavi Deli 22. junij 2002 Draga Aja! Šele sedaj vidim, ko so se mi odstrle tančice izpred oči, da je v bistvu vse, kar mi življenje podari en sam biser. Tudi, ko se sprva zdi, da je dostikrat življenje s preizkušnjami, pred katere me postavlja, kruto in neizprosno, čez čas vidim, da so bile v bistvu to čudovite izkušnje iz katerih sem se dosti naučila. Vidim, da je življenje eno samo nenehno učenje in hvaležna sem mu, da se lahko vsaki dan kaj novega naučim, obogatim svojo notranjost.Resnično sem tudi jaz hvaležna za darove, ki mi jih pošilja. Če na nesrečne dogodke gledaš kot na priložnost, da "zrasteš", potem, jih lažje in voljno sprejmeš in poskušaš iz njih narediti najboljše v danem trenutku, potem se ti zdi življenje kot pesem. Rada si pojem pesmi, ki mi pogrejejo srce. Prepričana sem, da ni cilj življenja v tem,da bi čimprej in s čim manj napora minilo,ampak je njegov čar, da se nenehno učimin da izpolnim poslanstvo, ki ga imam sedaj in tukaj,saj je vsak trenutek najprej SEDAJ, in vem, da takšna kot sem,sem potrebna svetu,jaz, ti, mi vsi... Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 22. junij 2002 Prijavi Deli 22. junij 2002 Dragi Pokowc! Citiram: "...če si srečen in če to srečo deliš drugim,potem je to sreča. Potem sem hvaležen, da sploh živim!Izbrali so me, da delim naprej..." Kako lepo si to povedal. Ali veš, kdaj sem jaz najbolj srečna? Kadar kot sonce, to baje pomeni moje ime,sijem za druge in s svojimi toplimi žarki pomoči, ki je moji moči,razumevanja in sočutja božam njihova lica.In s tem, ko vidim,kako so srečni zaradi tega, tudi sama sijem, še močneje.Sreča izvira iz notranjosti, pravijo. Če srečo seješ, žanješ bogat pridelek.Sama zase vem, da se veselim obojega - časa setve in časa žetve. Vse najlepše ti želim! Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. junij 2002 Prijavi Deli 23. junij 2002 El! me zlo veseli, da ti je seglo globoko v dno duše.napsal sem, kar sem moral, čutil, morda vedel, da nekomu pomaga *;~) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.