Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> A jebi ga sad . Lula, menga, beli tokovi ipd......pa kdo če to lizat, bemu..... Sem ti že prej rekel, da mešaš jabolka pa hruške (čeprav je vse to sadje), lahko beli tok na žlico jem, samo scal po meni pa nebo noben Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem ti že prej rekel, da mešaš jabolka pa hruške (čeprav je vse to sadje), lahko beli tok na žlico jem, samo scal po meni pa nebo noben A pudinga ne maraš, tole pa bi...majke ti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz se nebi kaj ekstra lih hotu menit s tabo, bi te kr pod Pohorje povabil, da se nadihaš (globoko) svežega zraka Hvala, samo raje imam perverzen sex,kot pa misionarja! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem mislil luknje In katera je prva? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem ti že prej rekel, da mešaš jabolka pa hruške (čeprav je vse to sadje), lahko beli tok na žlico jem, samo scal po meni pa nebo noben Jaz mam 100x raje lulanje po seb od ženske ki me je očarala k pa da bi bel tok na žlico jedu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahm, za tipkovnico in ekranom doli pa roka dela Lepo, da priznaš! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...banane, murke, flaše, dildoti, kocke, kuglce, ... jebi ga Jst osebno bi pred vsem omenjenim dal prednost.......mickenemu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, samo raje imam perverzen sex,kot pa misionarja! Katrina Mogoče bi še prosila zanj Sej ne rabiš bit negativno razpoložena do mene, mogoče pa bi blo prav fajn, pa bi mnenje malo spremenila, pa bi te še malo v ritko nabrisal Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Pervo jedan prikriti . Iz ritke ja kaka..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> drrrrr hahaaahhhahahhha Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>odvisno od lege Recimo od zadaj! Za katero bi se odločil? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Mislim halo.....nate ne sme lulat, na bingla pa ti lohk prdi.......Sej se mi je zdel, da si izprijen ti, ti..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim halo.....nate ne sme lulat, na bingla pa ti lohk prdi.......Sej se mi je zdel, da si izprijen ti, ti..... To si ti reko Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Recimo od zadaj! Za katero bi se odločil? kjer bi bil še plac, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Katrina Mogoče bi še prosila zanj Sej ne rabiš bit negativno razpoložena do mene, mogoče pa bi blo prav fajn, pa bi mnenje malo spremenila, pa bi te še malo v ritko nabrisal To pa ja ne gre. Ne spustim ravno vsakega za svoj hrbet! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To si ti reko Če bi že ktero konkretn v ta zadnjo nažgal bi vedu, da je to kar sm reku še milo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa ja ne gre. Ne spustim ravno vsakega za svoj hrbet! Ma sej ti pravim, da šele potem, ko bi bila zadovoljna. Takrat bi se pustila še osedlat, verjemi mi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>odvisno od dneva.to se pa s prstki kompenzira Ni nujno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bi že ktero konkretn v ta zadnjo nažgal bi vedu, da je to kar sm reku še milo...... Mick, ne mi rečt, da takrat, ko ti sexsaš mate fartfest v hiši Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma sej ti pravim, da šele potem, ko bi bila zadovoljna. Takrat bi se pustila še osedlat, verjemi mi Še mal, pa bomo pri Rafku Irgoliču... ("Moj črni konj...." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>odvisno od dneva. Ponedeljek,sreda,petek,nedelja-liha Torek, četrtek in sobota pa soda! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma sej ti pravim, da šele potem, ko bi bila zadovoljna. Takrat bi se pustila še osedlat, verjemi mi Če že, sem jaz domina! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če že, sem jaz domina! Ne ti meni domina, domine ti bi jaz naložo nekam, da bi si zapomnila kot je treba, pa še za mamo bi ti ene zraven zapakiral Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, ne mi rečt, da takrat, ko ti sexsaš mate fartfest v hiši Art fest? Ja, res, umetnost ljubljenja je to. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Art fest? Ja, res, umetnost ljubljenja je to. pa staro ime za LIFF tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.