Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Art fest? Ja, res, umetnost ljubljenja je to. Mick, nena si ga še ti na roko meči, če potem slabo vidš, napisal sm fartfest in ne zdaj z nekimi art festi pa to Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa tretja?tisto tut rad poštelam.-.. Pa reciva nedelja za tretjo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Milf- kaj pa to pomeni "fartfest"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pr njemu že mogoče Vedno in povsod! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, nena si ga še ti na roko meči, če potem slabo vidš, napisal sm fartfest in ne zdaj z nekimi art festi pa to Mah, sm mal imroviziral, ker ne vem kaj je fartfest..... Ma, si ga morm, bemu, k stalno mislim nanjo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf- kaj pa to pomeni "fartfest"?Če ne veš, nočeš vedet Naj ti Katrina al pa Mick poveta, onadva mata take finte rada Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>lej lej, celo naštelala sva se Rada inštaliram tako kot je treba! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če ne veš, nočeš vedet Naj ti Katrina al pa Mick poveta, onadva mata take finte rada verjetno das Pfarrfest= cerkveni praznik ( a prow mislim?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>verjetno das Pfarrfest= cerkveni praznik ( a prow mislim?) To fart - spuščati vetrove, fest pa itak veš kaj pomeni. Ampak to je bil komentar na Mickov post prej. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To fart - spuščati vetrove, fest pa itak veš kaj pomeni. Ampak to je bil komentar na Mickov post prej. A tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Ajd mujceki.......tisti zategnjeni in tist kot se spodob radi nategnjeni. Dost blo masaže dans, Marsa bo sam k bo to temo vidla...... Lahko noč in miren spanec vam želim . Fajn se je blo zafrkavat z vami. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajd mujceki.......tisti zategnjeni in tist kot se spodob radi nategnjeni. Dost blo masaže dans, Marsa bo sam k bo to temo vidla...... Lahko noč in miren spanec vam želim . Fajn se je blo zafrkavat z vami. Mick, Katrina, Primi Lepo spite, jaz se že tud poslavljam, pa nikak, da odem Lahko noč Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Noč,fantje! Se grem še jaz malo poigrat, potem pa spat! (zakaj bi bilo samo vam lepo z eno roko pod mizo) Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Masaža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Jaz sem enkrat doživela eno tako zanimivo izkušnjo, smo bili na Rainbowu, s prijateljico sva se goli izležavali ob potočku, pa pride en Izraelc z vranje črnimi dolgimi lasmi in kremo za sončenje do mene, če bi ga namazala. In jaz fri spirit ga namažem po hrbtu in me vpraša, če mi zmasira stopala, prijateljico pa pošlje po čaj. Jaz sem se delala da sem brez predsodkov, pa sem se ufurala in sprejela ponudbo in me je tako ooooooooo fajn zmasiral da sem bila čist prerojena. No škoda da je potem začel težit; sprva me je začel masirat še po nogah in po riti potem sem že imela njegova usta na ušesu in mamljiva ponudba za an open air sex no pol pa sem poslala k vragu fri spirit in popokala prijateljico s čajem in sva nagici odpetali skozi gozdiček nazaj v kamp. Matr ko bi mela mojih 32 let takrat bi tipu že dala svoje :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem enkrat doživela eno tako zanimivo ..................... a zarad šepetanja je bilo kao erotična masaža ????? Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Ma ne tomaž, mah.. nimam časa da bi napisala vse podrobnosti, skos hitim pa ni blo v mojem pisanju začutit tistega erotičnega naboja.... meni je delovala ta masaža do neke točke zelo erotično, dokler se ni sprevrgla oz. prevesila v perverzno :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ne tomaž, mah.. nimam časa da bi napisala vse podrobnosti, skos hitim pa ni blo v mojem pisanju začutit tistega erotičnega naboja.... meni je delovala ta masaža do neke točke zelo erotično, dokler se ni sprevrgla oz. prevesila v perverzno :xx!: jaz ne poznam vseh načinov erotične masaže, poznam pa tiste ki jih dekleta izvajajo, pa naj bo to na Tajskem ali pa pri nas ali kje drugje...zmasira te po celem telesu z svojim telesom, malo z rokami, malo z pobrito muco, malo z oprsjem..na konc ti še ta malga zmasira..pa vseskozi te fajn maže z olji...... zato sem mislil, da še šepetanje kaj vmes paše...ne zamert.....tist k s pa ti omenila je pa masaža stopal......tam pa jaz nisem zaznal nič erotičnega, čist običajna masaža......... čeprav prav paše....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Nisem čist v detajle šla.. no pač ko je končal s stopali je nadaljeval pot prek gležnjev navzgor si lahko misliš kam je bil namenjen no jaz sem se pa ful neugodno začela počutit in tako dalje verjetno ni bilo ambienta tapravega pa še česa drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. marec 2011 Prijavi Deli 6. marec 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/jestera.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/jestera.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/jestera.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/jestera.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.