Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehehe jao jao kje je ssstane da doda en mal soli šelubica, kaj boš s soljo? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če je to na mene letelo me prosim razsvetli??? To je letelo na moške nasplošno. Da ne boste edini, ki radi posplošujete. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 mislim da bi naredila erotični piling s SSoljo ker te ceni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, ti pa si že čist fertik. Če te pusti, kaj pa pol?? Jebote, to lahko samo, če te to rajca nasplošno, ne pa zato ker si zalublen. Mick, zdaj ti bom pa jz hlače sprašo, obnašaš se že kott en froc Preveč si se zalubo, to ni fajn.Verjemi mi. Mene ženske ne zapuščajo. Jaz sem rad zaljubljen. Če nism je tko brez veze. Če mi pa poleg tega še ful diši in paše vsesplošno ........ji je dovoljeno vse ........in ji delam vse kar si želi. Ni da ni.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je letelo na moške nasplošno. Da ne boste edini, ki radi posplošujete. Katrina, ne rabiš me vikat. he he. Neke stvari pa le niso tako splošne, kot so splošne želje nsaploh. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene ženske ne zapuščajo. Jaz sem rad zaljubljen. Če nism je tko brez veze. Če mi pa poleg tega še ful diši in paše vsesplošno ........ji je dovoljeno vse ........in ji delam vse kar si želi. Ni da ni.... Mick, jaz sm tud rad zaljubljen, pa delam ji tud vse kar si pač zaželi, sam poscat pa se ji nebi dal Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene ženske ne zapuščajo. NIMAJO ŠANS... EGO DO TOKIA Jaz sem rad zaljubljen. Če nism je tko brez veze. Če mi pa poleg tega še ful diši in paše vsesplošno ........ji je dovoljeno vse ........in ji delam vse kar si želi. Ni da ni.... HOT LONG SUMMER ...PAZI DA SE NE USMRADI AL PA VKLOPI KLIMO Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Mick, ti pa si že čist fertik. Če te pusti, kaj pa pol?? pol da 15 čukov in pokliče Mandy jest mam že popust..10 čukov...stalna stranka... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> HOT LONG SUMMER ...PAZI DA SE NE USMRADI AL PA VKLOPI KLIMO Mick sorry, mapak tu se strinjam z LIO Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Hehehe....pojma nimate eni...... Men v seksu ni nič tuje, če sm zaljubljen........nič. Mogoč sam ena skrajna varianta in to je vse. Pismo, pa taki klasični seksači :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest mam že popust..10 čukov...stalna stranka... Ne dvomim v to...sej si ja Gorenjc Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest mam že popust..10 čukov...stalna stranka...Ni švoh Kaj to z urinom al brez??? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>lubica, kaj boš s soljo? hja mal posolila ne......le kaj bi drugega..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz sem rad zaljubljen. Če nism je tko brez veze. Če mi pa poleg tega še ful diši in paše vsesplošno ........ji je dovoljeno vse ........in ji delam vse kar si želi. Ni da ni.... Pol Mick, ti nisi eden od mnogih, ki se dajo dol zgolj iz fiziološke potrebe? Se potem takim priložnostim, ki se ti ponudijo upreš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene ženske ne zapuščajo. Jaz sem rad zaljubljen. Če nism je tko brez veze. Če mi pa poleg tega še ful diši in paše vsesplošno ........ji je dovoljeno vse ........in ji delam vse kar si želi. Ni da ni.... Eden redkih, ki ve kaj hoče in si želi! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe....pojma nimate eni...... Men v seksu ni nič tuje, če sm zaljubljen........nič. Mogoč sam ena skrajna varianta in to je vse. Pismo, pa taki klasični seksači :xx!: tak kak si reku...pojma nimamo pod tem naslovom se sam erotično masiramo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne dvomim v to...sej si ja Gorenjc če bi to od gorenjcev kaj držalo sigurn neb šu...raje sam zmasiral...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick sorry, mapak tu se strinjam z LIO Pismo, kaj ti ma tu bit za sorry......saj ne mislim seksat s tabo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick sorry, mapak tu se strinjam z LIO A sam tu? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, ti pa si že čist fertik. Če te pusti, kaj pa pol?? Jebote, to lahko samo, če te to rajca nasplošno, ne pa zato ker si zalublen. Mick, zdaj ti bom pa jz hlače sprašo, obnašaš se že kott en froc Preveč si se zalubo, to ni fajn.Verjemi mi. Kaj je to preveč se zaljubit? Ne razumem. Kako si lahko preveč zaljubljen. Jaz sem lahko sam premal, preveč ni nkol..... Hehehe, Milf, mal me podcenjuješ, mogoč bi bil čas, da greva na pir, neuš več takih pisal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>če bi to od gorenjcev kaj držalo sigurn neb šu...raje sam zmasiral...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> tak kak si reku...pojma nimamo pod tem naslovom se sam erotično masiramo Ne bod tači. V seksu med dvema je vse dovoljeno kar si oba želita, ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe....pojma nimate eni...... Men v seksu ni nič tuje, če sm zaljubljen........nič. Mogoč sam ena skrajna varianta in to je vse. Pismo, pa taki klasični seksači :xx!: Mick, kaka bre klasika, kaj pa še ti pol ostane??? Tak tzalublen pa nikol nebom, da bo po meni ženska urinirala, niti tak pijan. Klasika, Mick??? Prosim te no, sej pa nisi star 14???V sexu je tolko možnosti, da je, ko pridem do tega, da me lubica zarad gušta poščije, mislim da predzanja varianta, potem ji še na lepem lahko rećem, da me še ............... Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 mick, a teb res ni v sexsu nič tuje...men pa že včas kaj ratuje tuje... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Hehe,klasika vam res ni tuja! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.