Skoči na vsebino

Erotična masaža

aangel

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>mick, a teb res ni v sekxu nič tuje...men pa  že včas kaj ratuje tuje...

Mah, sej ni nič tuje, saamo prosim vas lepo no, nagravžn pa nebom. Lahko zalublen, sam rad bi še drug dan mel apetit. Pa še to, kaj ko te čubica poščije, pol ti vpraša, če jo lahko nazaj??? x:Dx x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 319
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Če sem zaljubljen mi nič ni tuje. Saj bi še kaj napisal, kaj vse si želim počet z njo :2src:, pa nima smisla, k bom očitno izpadel preveč sprevržen za vas.......No, pa kaj, pač sm. :vragec: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Mick, kaka bre klasika, kaj pa še ti pol ostane??? Tak tzalublen pa nikol nebom, da bo po meni ženska urinirala, niti tak pijan. Klasika, Mick??? Prosim te no, sej pa nisi star 14???V sexu je tolko možnosti, da je, ko pridem do tega, da me lubica zarad gušta poščije, mislim da predzanja varianta, potem ji še na lepem lahko rećem, da me še ............... :inocent:  :inocent:

milfi...a si že slišal slučajno...dvomim da povzroču pri ženski.......tak močen orgazm kao da se je polulaa...aa?..........

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>Če sem zaljubljen mi nič ni tuje. Saj bi še kaj napisal, kaj vse si želim počet z njo  :2src:, pa nima smisla, k bom očitno izpadel preveč sprevržen za vas.......No, pa kaj, pač sm.  :vragec:  x:px

Sehj nič ni narobe Mick... Sprejemeam vse kar si rekel, sam zame, no thaks. x:Dx x:)x Drugač, če pa te to rajca, sam en nasvet, nič piva, veš kak takrat teče x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Mick, kaka bre klasika, kaj pa še ti pol ostane??? Tak tzalublen pa nikol nebom, da bo po meni ženska urinirala, niti tak pijan. Klasika, Mick??? Prosim te no, sej pa nisi star 14???V sexu je tolko možnosti, da je, ko pridem do tega, da me lubica zarad gušta poščije, mislim da predzanja varianta, potem ji še na lepem lahko rećem, da me še ............... :inocent:  :inocent:

Ah Milf, kaj si se zdej tolk upiču na to lulanje? :o|o:

Kaj če ti bo ženska zbolela, pa boš jo moral previjat pa to, boš kozlal zravn? :inocent: A ko ti ga pofafa pa ti paše, da pogoltne? :vragec: x:px Itd. itd. Briga me, mene lahko.........pa tud jaz njo lahko x;)x :vragec: x:px

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Če sem zaljubljen mi nič ni tuje. Saj bi še kaj napisal, kaj vse si želim počet z njo  :2src:, pa nima smisla, k bom očitno izpadel preveč sprevržen za vas.......No, pa kaj, pač sm.  :vragec:  x:px

preveč nis nikoli.......sej si lep povedal...tist kar paše.....ti dam :palec: pa x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>milfi...a si že slišal   slučajno...dvomim da povzroču pri ženski.......tak močen orgazm  kao da se je polulaa...aa?..........

Žal, ne......samo enkrat. x;)x ..........pa se ne zajebavam x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>milfi...a si že slišal  slučajno...dvomim da povzroču pri ženski.......tak močen orgazm  kao da se je polulaa...aa?..........

To je del SM ponudbe, ane? Stane pa dodatnih 50 evrov. Sem se dala nekoč malo podučiti.Jasno, da ženska ne orgazmira pri tem, tipi pa hehe x;)x (nekateri)

<{POST_SNAPBACK}>Ah Milf, kaj si se zdej tolk upiču na to lulanje?  :o|o:

Kaj če ti bo ženska zbolela, pa boš jo moral previjat pa to, boš kozlal zravn?  :inocent: A ko ti ga pofafa pa ti paše, da pogoltne?  :vragec:  x:px  Itd. itd. Briga me, mene lahko.........pa tud jaz njo lahko  x;)x  :vragec:  x:px

To so jabolka pa hruške x;)x

<{POST_SNAPBACK}>katarina, katarina..saj veš, da je večino tega od ženske odvisn....sej s  že nčas na svet..to pa ja veš

Moje ime je Katrina in ne Katarina,ja! :vragec:

Spet eden tistih, ki leži in čaka, da naredi ženska vse namesto njega. Potem imam že raje vibrator, vsaj vem, kaj lahko pričakujem! x:Dx x:px :vragec:

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

<{POST_SNAPBACK}>Moje ime je Katrina in ne Katarina,ja! :vragec:

Spet eden tistih, ki leži in čaka, da naredi ženska vse namesto njega. Potem imam že raje vibrator, vsaj vem, kaj lahko pričakujem! x:Dx  x:px  :vragec:

Pazi na baterije x:Dx x;)x

Mick whatever, jaz vsaj vem, da se v seksu ali so called great love, poscat ali posrat nebom nikoli dal..., vse ostalo (več ali manj) pa je dobrodošlo in to rad prakticiram. x;)x x:)x

<{POST_SNAPBACK}>milfi...a si že slišal  slučajno...dvomim da povzroču pri ženski.......tak močen orgazm  kao da se je polulaa...aa?..........

x:px x:px x:px

Mene je fasciniralo, ko je jokala. xsrcx Tolk sva se dala drug drugemu, da ne verjamem, da se je možno bolj. Ko nama je prihajalo je jokala, solze popolne predaje.....nekaj najlepšega kar sem doživel v življenju. xsrcx xsrcx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Ga ne uporabljam veliko, ker ne poznam moških, ki bi poleg mene ležali kot klade,fetišist na trupla pa nisem! x:Dx  :vragec:

Aja, še to bi mi falilo, da bi se tak zalubo pa mi reče "ljubezen", da ji je nekrofilija rajcig x:Dx Ne ne Katrina, vem da so tvoje baterijice v dildotu že zdavnaj stekle he he x:px x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>x:px  x:px  x:px

Mene je fasciniralo, ko je jokala.  xsrcx Tolk sva se dala drug drugemu, da ne verjamem, da se je možno bolj. Ko nama je prihajalo je jokala, solze popolne predaje.....nekaj najlepšega kar sem doživel v življenju.  xsrcx  xsrcx

No, to pa je nekaj, pa še brez uriniranja... x:Dx x:Dx Mick to pa jeza anale ja, ne pa one neke finte.... x;)x x:Dx :palec:

ja ene ženske tudi jokajo..jep....sam vprašanje zdej..al jokajo pri vsakem..al. sam pri izbranem..........

je pa to en velik kompliment zate..si bil pa že.....mmmmmmmmmmm in si jo čist x;)x x8Dx

lepo lepo.....

<{POST_SNAPBACK}>Aja, še to bi mi falilo, da bi se tak zalubo pa mi reče "ljubezen", da ji je nekrofilija rajcig x:Dx Ne ne Katrina, vem da so tvoje baterijice v dildotu že zdavnaj stekle he he x:px  x;)x  x:Dx

Nimam teh težav, ker ni na baterije! x:Dx

Pa raje imam vroče meso, da ga čutim po svojih odprtinah! x:px x:Dx :vragec:

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

<{POST_SNAPBACK}>No, to pa je nekaj, pa še brez uriniranja... x:Dx  x:Dx Mick to pa jeza anale ja, ne pa one neke finte.... x;)x  x:Dx  :palec:

Mah Milf, me ful mika, da bi ti še kako mal neobičajno seks finto prodal x:px , sam raj ne bom, k boš jo pol stalno omenjal..... xrolleyesx x:Dx

Ne bit jezen......ljudje smo na srečo različni. :palec: xDDx

A ritko si že kteri polizal? :vragec: :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>No, to pa je nekaj, pa še brez uriniranja... x:Dx  x:Dx Mick to pa jeza anale ja, ne pa one neke finte.... x;)x  x:Dx  :palec:

x:Dx Milfi bi dans rad res kahlco prnsu..heheheheh sej to lepo:)))) :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...