Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nimam teh težav, ker ni na baterije! Pa raje imam vroče meso, da ga čutim po svojih odprtinah! Jaz pa sem rad tako meso....torej, sploh ne vem zakaj toliko besed, če itak (nas vseh) želje podobne, seveda z manjšimi razlikami Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah Milf, me ful mika, da bi ti še kako mal neobičajno seks finto prodal , sam raj ne bom, k boš jo pol stalno omenjal..... Ne bit jezen......ljudje smo na srečo različni. A ritko si že kteri polizal? Mick, upam, da je mela še kosmato povrhu. Mah , sej ni nič narobe no, lej puding je sladek pa ga jaz ne maram, tak, da ni nič narobe, kaj ti rad poližeš. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa sem rad tako meso....torej, sploh ne vem zakaj toliko besed, če itak (nas vseh) želje podobne, seveda z manjšimi razlikami In ravno zaradi razlik smo zanimivi. Kakšen dolgčas, če bi imeli vsi enake seksualne apetite! :xx!: Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Milfi bi dans rad res kahlco prnsu..heheheheh sej to lepo:)))) Češpljica, ko se boš pa nalulala, pa obrisala, pa te rade volje povabim na kolena Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, upam, da je mela še kosmato povrhu. Mah , sej ni nič narobe no, lej puding je sladek pa ga jaz ne maram, tak, da ni nič narobe, kaj ti rad poližeš. Ah, med prisotnimi bi sam s Katrino..... Ne vem s kakimi ženskami maš ti opravka, moje pridejo v posteljo običajno sveže stuširane..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to pa žgečkaaaaa..... ...pismo, s kakimi sprevrženci ti seksaš ........... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In ravno zaradi razlik smo zanimivi. Kakšen dolgčas, če bi imeli vsi enake seksualne apetite! :xx!: Katrina, lahko pa te tud polulam, če hočeš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Katrina, klobuk dol Mick.. gor hehe kako nice ja... js pravim all is fair ni love and war, seks je pa itak mešanica obojga...tko da je več al manj vse dovoljeno... mmm njam njam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Aja, ti pa njo torej bi..... Hehehehe........ ...dvoličnost pa taka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, ti pa njo torej bi..... Hehehehe........ ...dvoličnost pa taka Sej pa sem rekel, a se jaz ne dam polulat. Če pa ona to želi(katerakoli) pa jo lahko. Ni problema Ni to dvoličnost, jaz vem kaj je zame rajcig, če pa je lulanje v njenem planu in da sem luani objekt jaz...hmmm, forget it Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Češpljica, ko se boš pa nalulala, pa obrisala, pa te rade volje povabim, na kolena heheh milfi...sej bi jest tud tvoje vse pljunla ven......hehehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ah, med prisotnimi bi sam s Katrino..... Ne vem s kakimi ženskami maš ti opravka, moje pridejo v posteljo običajno sveže stuširane..... Hvala enako Micki! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> zanimivo..malo sem preletela dogajanje in ne morem verjet da ste nekateri tako zapeti.... viš viš.....pa jih skušamo en mal odpet pa negre.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Eh, jaz bom končal to debato, ker mi ni všeč...Vse je gud samo lulanje in ono... mi pa ni, ritko polizatr, ni panike...v glavnem, pri meni nema.... Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> zanimivo..malo sem preletela dogajanje in ne morem verjet da ste nekateri tako zapeti.... Večina je zapeta, dokler jih ne odpneš potem se pa veliki večini strga in to tistim najbolj zadrtim! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick dont go there. . . Mick(eni) gre povsod kamor se pri ženski da it...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheh milfi...sej bi jest tud tvoje vse pljunla ven......hehehehehe To ni nič ni narobe, sam če bi malo po bradici spustila bi blo fajn sexy Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, jaz bom končal to debato, ker mi ni všeč...Vse je gud samo lulanje in ono... mi pa ni, ritko polizatr, ni panike...v glavnem, pri meni nema.... Ah, tu si me pa mal razočaral. Ej, čoveče, saj jst se tud ne zgražam nad tem kaj ti vse ne počneš. To je tvoja stvar, ti si ne želiš bit na mojem mestu, jaz pa na tvojem še manj....kar se seks lajfa tiče. Če bi jst teb povedal vse kar si znam predstavljat v seksu, še na pir več ne bi hotu z mano..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> zanimivo..malo sem preletela dogajanje in ne morem verjet da ste nekateri tako zapeti.... Di(vj)ana, ne prilivaj benza na ogen, če nimaš gasilnega aparata zraven Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> zanimivo..malo sem preletela dogajanje in ne morem verjet da ste nekateri tako zapeti.... Kaj je tu zapetega, če se ne strinjaš, da te kdo poščije (op. izr.)?? Stvar ega pravzaprav in dobrega okusa, za moje pojme se preveč poženščeni moški, ki bi mirno vtaknili svojo moškost v natezalnico in se pustili kakšni domini, da jih malo obdela, tudi radi pustijo polulat... Ni variante, da se tak kdaj znajde v pod mojim kovtrom.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 nema oral, nema anal...ima samo misionar...???? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick(eni) gre povsod kamor se pri ženski da it...... In prava ženska gre povsod,kamor si želi,pri moškem! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, tu si me pa mal razočaral. Ej, čoveče, saj jst se tud ne zgražam nad tem kaj ti vse ne počneš. To je tvoja stvar, ti si ne želiš bit na mojem mestu, jaz pa na tvojem še manj....kar se seks lajfa tiče. Če bi jst teb povedal vse kar si znam predstavljat v seksu, še na pir več ne bi hotu z mano..... Mick, samo pošči me ne na piru, pa grem stabo na dva če hočeš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni je to bolj privlačno, kot da je ves slinast in "odpet" že na začetku, me vse mine.Milfova taktika je skoraj ta prava... Sm mislu, da dans tu nič ne taktiziramo, bemu..... Ti garantiram malecka, da mene slinastega in "odpetega" ne bi vidla. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nema oral, nema anal...ima samo misionar...???? Zgleda, da res, pri nekaterih......dolgčassssss! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.