Skoči na vsebino

Erotična masaža

aangel

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Nimam teh težav, ker ni na baterije! x:Dx

Pa  raje imam vroče meso, da ga čutim po svojih odprtinah! x:px  x:Dx  :vragec:

Jaz pa sem rad tako meso....torej, sploh ne vem zakaj toliko besed, če itak (nas vseh) želje podobne, seveda z manjšimi razlikami :o|o:

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 319
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Mah Milf, me ful mika, da bi ti še kako mal neobičajno seks finto prodal x:px , sam raj ne bom, k boš jo pol stalno omenjal..... xrolleyesx  x:Dx

Ne bit jezen......ljudje smo na srečo različni.  :palec:  xDDx

A ritko si že kteri polizal?  :vragec:  :vragec:  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Mick, upam, da je mela še kosmato povrhu. Mah , sej ni nič narobe no, lej puding je sladek pa ga jaz ne maram, tak, da ni nič narobe, kaj ti rad poližeš. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa sem rad tako meso....torej, sploh ne vem zakaj toliko besed, če itak (nas vseh) želje podobne, seveda z manjšimi razlikami :o|o:

In ravno zaradi razlik smo zanimivi. x:px Kakšen dolgčas, če bi imeli vsi enake seksualne apetite! :xx!: xrolleyesx

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

<{POST_SNAPBACK}>Mick, upam, da je mela še kosmato povrhu. Mah , sej ni nič narobe no, lej puding je sladek pa ga jaz ne maram, tak, da ni nič narobe, kaj ti rad poližeš.  x;)x

x:Dx :vragec:

Ah, med prisotnimi bi sam s Katrino..... :vragec: x:px x:Dx xcivx xcivx

Ne vem s kakimi ženskami maš ti opravka, moje pridejo v posteljo običajno sveže stuširane..... xcivx x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Katrina, klobuk dol ;) Mick.. :palec: gor ;) hehe kako nice ja... js pravim all is fair ni love and war, seks je pa itak mešanica obojga...tko da je več al manj vse dovoljeno... mmm njam njam
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Aja, ti pa njo torej bi..... :o|o: Hehehehe........ x:px ...dvoličnost pa taka  :vragec:  x:px  x:Dx

Sej pa sem rekel, a se jaz ne dam polulat. Če pa ona to želi(katerakoli) pa jo lahko. Ni problema x;)x Ni to dvoličnost, jaz vem kaj je zame rajcig, če pa je lulanje v njenem planu in da sem luani objekt jaz...hmmm, forget it x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Češpljica, ko se boš pa nalulala, pa obrisala, pa te rade volje povabim, na kolena x;)x  x:Dx

heheh milfi...sej bi jest tud tvoje vse pljunla ven......hehehehehe x:Ix

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx zanimivo..malo sem preletela dogajanje in ne morem verjet da ste nekateri tako zapeti.... x:Dx

viš viš.....pa jih skušamo en mal odpet pa negre....

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Eh, jaz bom končal to debato, ker mi ni všeč...Vse je gud samo lulanje in ono... mi pa ni, ritko polizatr, ni panike...v glavnem, pri meni nema.... x;)x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx zanimivo..malo sem preletela dogajanje in ne morem verjet da ste nekateri tako zapeti.... x:Dx

Večina je zapeta, dokler jih ne odpneš x:px potem se pa veliki večini strga in to tistim najbolj zadrtim! x:Dx :vragec: x:px

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

<{POST_SNAPBACK}>Eh, jaz bom končal to debato, ker mi ni všeč...Vse je gud samo lulanje in ono... mi pa ni, ritko polizatr, ni panike...v glavnem, pri meni nema.... x;)x  x;)x

Ah, tu si me pa mal razočaral. Ej, čoveče, saj jst se tud ne zgražam nad tem kaj ti vse ne počneš. x;)x To je tvoja stvar, ti si ne želiš bit na mojem mestu, jaz pa na tvojem še manj....kar se seks lajfa tiče. x^x

Če bi jst teb povedal vse kar si znam predstavljat v seksu, še na pir več ne bi hotu z mano..... x;)x x:Dx

K. Čapek

Kaj je tu zapetega, če se ne strinjaš, da te kdo poščije (op. izr.)?? x?x

Stvar ega pravzaprav in dobrega okusa, za moje pojme se preveč poženščeni moški, ki bi mirno vtaknili svojo moškost v natezalnico in se pustili kakšni domini, da jih malo obdela, tudi radi pustijo polulat... Ni variante, da se tak kdaj znajde v pod mojim kovtrom.... :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Ah, tu si me pa mal razočaral. Ej, čoveče, saj jst se tud ne zgražam nad tem kaj ti vse ne počneš.  x;)x To je tvoja stvar, ti si ne želiš bit na mojem mestu, jaz pa na tvojem še manj....kar se seks lajfa tiče.  x^x

Če bi jst teb povedal vse kar si znam predstavljat v seksu, še na pir več ne bi hotu z mano..... x;)x  x:Dx

Mick, samo pošči me ne na piru, pa grem stabo na dva če hočeš x:o)x x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>meni je to bolj privlačno, kot da je ves slinast in "odpet" že na začetku, me vse mine.

Milfova taktika je skoraj ta prava... x:o)x

Sm mislu, da dans tu nič ne taktiziramo, bemu..... xcivx x:Dx

Ti garantiram malecka, da mene slinastega in "odpetega" ne bi vidla. :vragec: x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...