Skoči na vsebino

Erotična masaža

aangel

Recommended Posts

• Komentarji 319
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>poščije? x8Dx  reče se *polula* x:Xx  x:o)x  x:o)x

natezalnica- kriza...tega pa verjetno ne bi. meji na bolezensko... x:o)x domina? :vio: pa ne tista prveč hudobna x:Dx ..taka malo bolj ukazovalna, dobro dene samozavesti... x:o)x --- pa se ne bi pustila polulat, psi tako označujejo svojo lastnino... xDDx

Saj sem napisala gor op.izr., a ne? x!x

Saj domina se nikoli ne pusti polulat, Diana, njo prosijo, da jih ona... x;)x

Tudi psice tako označujejo lastnino... xDDx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Zgleda, da res, pri nekaterih......dolgčassssss! xrolleyesx

v bistvu, kaj pa je z misionarjem narobe? Sej pa tud paše, a ne? Jaz položajev nisem omenjal, da jih rad ne menjavam, če je kdo kaj bral?? ampak kot sem že tud rekel, znam te puško dok si pištolj bila, tak da punce, ne ga srat preveč, tud jaz sm že nekaj skoz dal, pa nebi zdaj preveč modrovali tukaj naokrog. Pa tu takih, ki so ble zeeeeelo...whatever so boremalo pokazale, ko je prišlo do akcije...Ne mi tu nekih talerov v steno metat, prooooosim. Hvala x;)x x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

x:Dx x:Dx x:Dx

Sam tolk. Hvala bogu, da sm v življenju srečal ženske, ki sem jih..... x:px :vragec:

Primavera, glede na to kar sem napisal, ti pri presoji mojega psihološkega profila ocenjuješ, da bi lahko bil poženščen moški? :inocent: xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>v bistvu, kaj pa je z misionarjem narobe? Sej pa tud paše, a ne? Jaz položajev nisem omenjal, da jih rad ne menjavam, če je kdo kaj bral?? ampak kot sem že tud rekel, znam te puško dok si pištolj bila, tak da punce, ne ga srat preveč, tud jaz sm že nekaj skoz dal, pa nebi zdaj preveč modrovali tukaj naokrog. Pa tu takih, ki so ble zeeeeelo...whatever so boremalo pokazale, ko je prišlo do akcije...Ne mi tu nekih talerov v steno metat, prooooosim. Hvala x;)x  x:Dx

milfi ne laja on ggggggggrrrrrrrrrrrrr on raje grize::::.wau auuuuuuuuč x:Xx x:Xx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>v bistvu, kaj pa je z misionarjem narobe? Sej pa tud paše, a ne? Jaz položajev nisem omenjal, da jih rad ne menjavam, če je kdo kaj bral?? ampak kot sem že tud rekel, znam te puško dok si pištolj bila, tak da punce, ne ga srat preveč, tud jaz sm že nekaj skoz dal, pa nebi zdaj preveč modrovali tukaj naokrog. Pa tu takih, ki so ble zeeeeelo...whatever so boremalo pokazale, ko je prišlo do akcije...Ne mi tu nekih talerov v steno metat, prooooosim. Hvala x;)x  x:Dx

Narobe? Nič. Razen da ga bom prakticirala, ko ne bom mogla nič drugega. :vragec: x:Dx

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

matr smo padl na trdoto...a ni bilo o masaži govora? x:Dx x;)x :vragec:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx

Sam tolk. Hvala bogu, da sm v življenju srečal ženske, ki sem jih..... x:px  :vragec:

Primavera, glede na to kar sem napisal, ti pri presoji mojega psihološkega profila ocenjuješ, da bi lahko bil poženščen moški?  :inocent:  xcivx  x:Dx

Pa ne zaboooga! Mislila sem na splošno. Tvoj psihološki profil ocenjujem kot zelo simpatičen in empatičen, kar pa žal veliko moškim manjka.Se strinjam z vsem , kar si napisal, le ono scanje mi ne gre. Tu se strinjam z Milfom. x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Pa ne zaboooga! Mislila sem na splošno. Tvoj psihološki profil ocenjujem kot zelo simpatičen in empatičen, kar pa žal veliko moškim manjka.Se strinjam z vsem , kar si napisal, le ono scanje mi ne gre. Tu se strinjam z Milfom. x:)x

Mhm. Pa saj pravim, s tem pa se boš verjetno strinala, da je zaželjeno med dvema v seksu vse kar si oba želita. Sicer pa so nekatere seksualne prakse pogosto le popestritev in le izjemoma prakticirane. x;)x Hahaha, mal je takih, ki bi jim pa jaz to verjetn pustil.......sam.......so! x;)x x:px :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Mhm. Pa saj pravim, s tem pa se boš verjetno strinala, da je zaželjeno med dvema v seksu vse kar si oba želita. Sicer pa so nekatere seksualne prakse pogosto le popestritev in le izjemoma prakticirane.  x;)x Hahaha, mal je takih, ki bi jim pa jaz to verjetn pustil.......sam.......so!  x;)x  x:px  :vragec:

Hvala Mick x^x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Mhm. Pa saj pravim, s tem pa se boš verjetno strinala, da je zaželjeno med dvema v seksu vse kar si oba želita. Sicer pa so nekatere seksualne prakse pogosto le popestritev in le izjemoma prakticirane.  x;)x Hahaha, mal je takih, ki bi jim pa jaz to verjetn pustil.......sam.......so!  x;)x  x:px  :vragec:

Ja, tudi to drži, da je vse dovoljeno, kar si OBA želita. Saj v bistvu že davno prej presodiš, če bi tvoj potencialni izbranec želel biti polulan (grrr, kako zoprn pedofilski izraz). S takim itak nimam kaj iskat, me odbije že prej... Po drugi strani pa tudi preveč povdarjeni mačizem ne kaže dobro...Stvar presoje in izbirčnosti. x;)x

x:px :vragec: x:Dx :palec:

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

<{POST_SNAPBACK}>Ja, tudi to drži, da je vse dovoljeno, kar si OBA želita. Saj v bistvu že davno prej presodiš, če bi  tvoj potencialni izbranec želel biti polulan (grrr, kako zoprn pedofilski izraz). S takim itak nimam kaj iskat, me odbije že prej... Po drugi strani pa tudi preveč povdarjeni mačizem ne kaže dobro...Stvar presoje in izbirčnosti. x;)x

Primčica, naj se oni kr poščijejo med sabo, jaz grem raje s tabo na "kavo" x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...