Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In prava ženska gre povsod,kamor si želi,pri moškem! In pravi moški ji to dovoli.......in neizmerno uživa. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In pravi moški ji to dovoli.......in neizmerno uživa. To je tisto, kar zadovolji oba! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>poščije? reče se *polula* natezalnica- kriza...tega pa verjetno ne bi. meji na bolezensko... domina? pa ne tista prveč hudobna ..taka malo bolj ukazovalna, dobro dene samozavesti... --- pa se ne bi pustila polulat, psi tako označujejo svojo lastnino... Saj sem napisala gor op.izr., a ne? x!x Saj domina se nikoli ne pusti polulat, Diana, njo prosijo, da jih ona... Tudi psice tako označujejo lastnino... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zgleda, da res, pri nekaterih......dolgčassssss! v bistvu, kaj pa je z misionarjem narobe? Sej pa tud paše, a ne? Jaz položajev nisem omenjal, da jih rad ne menjavam, če je kdo kaj bral?? ampak kot sem že tud rekel, znam te puško dok si pištolj bila, tak da punce, ne ga srat preveč, tud jaz sm že nekaj skoz dal, pa nebi zdaj preveč modrovali tukaj naokrog. Pa tu takih, ki so ble zeeeeelo...whatever so boremalo pokazale, ko je prišlo do akcije...Ne mi tu nekih talerov v steno metat, prooooosim. Hvala Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Sam tolk. Hvala bogu, da sm v življenju srečal ženske, ki sem jih..... Primavera, glede na to kar sem napisal, ti pri presoji mojega psihološkega profila ocenjuješ, da bi lahko bil poženščen moški? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>v bistvu, kaj pa je z misionarjem narobe? Sej pa tud paše, a ne? Jaz položajev nisem omenjal, da jih rad ne menjavam, če je kdo kaj bral?? ampak kot sem že tud rekel, znam te puško dok si pištolj bila, tak da punce, ne ga srat preveč, tud jaz sm že nekaj skoz dal, pa nebi zdaj preveč modrovali tukaj naokrog. Pa tu takih, ki so ble zeeeeelo...whatever so boremalo pokazale, ko je prišlo do akcije...Ne mi tu nekih talerov v steno metat, prooooosim. Hvala milfi ne laja on ggggggggrrrrrrrrrrrrr on raje grize::::.wau auuuuuuuuč Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>milfi ne laja on ggggggggrrrrrrrrrrrrr on raje grize::::.wau auuuuuuuuč Grickam rad, to pa ja Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>v bistvu, kaj pa je z misionarjem narobe? Sej pa tud paše, a ne? Jaz položajev nisem omenjal, da jih rad ne menjavam, če je kdo kaj bral?? ampak kot sem že tud rekel, znam te puško dok si pištolj bila, tak da punce, ne ga srat preveč, tud jaz sm že nekaj skoz dal, pa nebi zdaj preveč modrovali tukaj naokrog. Pa tu takih, ki so ble zeeeeelo...whatever so boremalo pokazale, ko je prišlo do akcije...Ne mi tu nekih talerov v steno metat, prooooosim. Hvala Narobe? Nič. Razen da ga bom prakticirala, ko ne bom mogla nič drugega. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Narobe? Nič. Razen da ga bom prakticirala, ko ne bom mogla nič drugega. Katrina, dobro je, dobro Sej obvladaš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 matr smo padl na trdoto...a ni bilo o masaži govora? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>matr smo padl na trdoto...a ni bilo o masaži govora? Grickanje je lahko tud masaža, za nekatere, pa če greš dovolj visoko is se polulaš naj pa tudi. A ne Katrina'?? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam tolk. Hvala bogu, da sm v življenju srečal ženske, ki sem jih..... Primavera, glede na to kar sem napisal, ti pri presoji mojega psihološkega profila ocenjuješ, da bi lahko bil poženščen moški? Pa ne zaboooga! Mislila sem na splošno. Tvoj psihološki profil ocenjujem kot zelo simpatičen in empatičen, kar pa žal veliko moškim manjka.Se strinjam z vsem , kar si napisal, le ono scanje mi ne gre. Tu se strinjam z Milfom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, samo pošči me ne na piru, pa grem stabo na dva če hočeš Pa ja V velikčem si mi bliz, v seksu pa mi tko al tko ne rabiš bit, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>res? moja ne... Moja pa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grickanje je lahko tud masaža, za nekatere, pa če greš dovolj visoko is se polulaš naj pa tudi. A ne Katrina'?? S tabo tega že ne bi prakticirila, bi bilo preveč problemov! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>S tabo tega že ne bi prakticirila, bi bilo preveč problemov! Ja pa res Težko lulam, če me kdo gleda Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Pa z mano? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa z mano? Mick, tebe pa kdaj češ, samo pa pirov spijeva pa boš mel mokre hlačnice Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ne zaboooga! Mislila sem na splošno. Tvoj psihološki profil ocenjujem kot zelo simpatičen in empatičen, kar pa žal veliko moškim manjka.Se strinjam z vsem , kar si napisal, le ono scanje mi ne gre. Tu se strinjam z Milfom. Mhm. Pa saj pravim, s tem pa se boš verjetno strinala, da je zaželjeno med dvema v seksu vse kar si oba želita. Sicer pa so nekatere seksualne prakse pogosto le popestritev in le izjemoma prakticirane. Hahaha, mal je takih, ki bi jim pa jaz to verjetn pustil.......sam.......so! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa z mano? To se že bolje sliši! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhm. Pa saj pravim, s tem pa se boš verjetno strinala, da je zaželjeno med dvema v seksu vse kar si oba želita. Sicer pa so nekatere seksualne prakse pogosto le popestritev in le izjemoma prakticirane. Hahaha, mal je takih, ki bi jim pa jaz to verjetn pustil.......sam.......so! Hvala Mick Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhm. Pa saj pravim, s tem pa se boš verjetno strinala, da je zaželjeno med dvema v seksu vse kar si oba želita. Sicer pa so nekatere seksualne prakse pogosto le popestritev in le izjemoma prakticirane. Hahaha, mal je takih, ki bi jim pa jaz to verjetn pustil.......sam.......so! Ja, tudi to drži, da je vse dovoljeno, kar si OBA želita. Saj v bistvu že davno prej presodiš, če bi tvoj potencialni izbranec želel biti polulan (grrr, kako zoprn pedofilski izraz). S takim itak nimam kaj iskat, me odbije že prej... Po drugi strani pa tudi preveč povdarjeni mačizem ne kaže dobro...Stvar presoje in izbirčnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhm. Pa saj pravim, s tem pa se boš verjetno strinala, da je zaželjeno med dvema v seksu vse kar si oba želita. Sicer pa so nekatere seksualne prakse pogosto le popestritev in le izjemoma prakticirane. Hahaha, mal je takih, ki bi jim pa jaz to verjetn pustil.......sam.......so! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To se že bolje sliši! Evo Mick, pa še Katrina ti je za, bo treba dosti tekočine užit.(No , sej je vreme tud tapravo) Super, to da se najdete Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tudi to drži, da je vse dovoljeno, kar si OBA želita. Saj v bistvu že davno prej presodiš, če bi tvoj potencialni izbranec želel biti polulan (grrr, kako zoprn pedofilski izraz). S takim itak nimam kaj iskat, me odbije že prej... Po drugi strani pa tudi preveč povdarjeni mačizem ne kaže dobro...Stvar presoje in izbirčnosti. Primčica, naj se oni kr poščijejo med sabo, jaz grem raje s tabo na "kavo" Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.