atubbuta 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Upam, da te teme se ni na forumu. Tukaj nekaj o vasemu domu, ali zivite v hisi, stanovanju sobi? Kaksna je skupnost v kateri zivite? Kaj vse se vam zdi pomembno tam kjer zivite? ... Jaz se trenutno selim iz sobe 30 m2 (z ogromno kopalnico in kuhinjo) v sobo, ki ima le slabih 10 m2. Odlocil sem se pa najbolj zaradi lokacije, saj se mi zdi najbolj pomembno, da imam blizu sluzbo in mesto a hkrati mir in blizu naravo. Starsi so me cudno gledali kaj pocnem. Jaz pa ne zdrzim vsak dan cakati na cestah v kilometerskih kolonah in navsezadnje me skoraj nikoli ni doma, ker je Piava Gorica od rok in sem se vedno pozno zvecer vracal domov. Zdaj se selim v Brezovico, ki je le 2 km stran od moje sluzbe in blizje mestu, hkrati pa v naravi. Pozitivna stran mojega novega doma pa bo tudi ta, da je skupnost vrstnikov, kjer se clovek lahko razvija v socialno bitje. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Dbest, kaksna preprosta in lustna tema, ki je se nimamo!!! () - vsaj ne na tak nacin.Kulsko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Pa je res! Pa noben se je ne loti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 jz pa obožujem naš stanvanjček. sm se odločila da bom starce vn izselila. stanujemo v starem bloku k ma ful debele stene, ki pozimi ohranjajo toploto notri, poleti pa je prijetno hladno, kot da bi imeli klimo. pa kr velik je tko da ga starca pol sama nauta rabla... je mt tud rekla da bi šla u kej manjšga. lokacija je pa 1A vse mam bliz karkol si zmislim. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Jaz pa stanujem v hiši, kjer je ful preveč prostora. To je šit, ker je preveč za pospravljat. Živim skupaj s starci in to skoraj eno leto. Prej sem živela 6 let sama s psom v dvosobnem fletu v bloku. Zase sem imela 55 kvadratov. nekako sem se dala prepričat , da je kvaliteta lajfa v hiši z vrtom in vsem možnim udobjem, boljša pa stroškov nimam nič, razen interneta in telefona. Naokoli samo zelenje: 100m do gozda, ob hiši ogromen travnik- bližina Ljubljane (15 min). na voljo imam svojo sobo, vse ostalo si delim s starci. Vsak dan se skoraj tolčem z glavo ob zid, ker sem naredila tako napako in se odpovedala svoji samostojnosti. Nič ne more zamenjati tega. Žal tega moji starši ne razumejo, zato so dnevno ponavlajo enake mučne teme...takoj, ko si izboljšam finance, oddrvim na svoje..... Komfort gor ali dol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...takoj, ko si izboljšam finance, oddrvim na svoje..... Komfort gor ali dol. Ko pridejo vnuki, ti bo lažje, ali pa še bolj za popiz...t Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko pridejo vnuki, ti bo lažje, ali pa še bolj za popiz...t Eh, kje pa ! pri nas se že pri vzgoji psov zatika , kaj šele vnukov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 12. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2005 Ja, superca so stanovanja v starejsih zgradbah, sploh ce je mir a hkrati sredi mesta. Ampak cene so tam take, da moras biti ze miljonar. Mene osebno hrup zelo moti (sem skoraj celo otrostvo prezivel ob Gosposvetski cesti). Takoj bi pa zivel v kaki hiski na grajskem hribu. Imam znance, ki zivijo tam in moram reci, da ni boljsega! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 mijenjam cir na zeludcu za bol na bracu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mijenjam cir na zeludcu za bol na bracukroko se zmeraj duhovit Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 js mam carske spomine na prejšni flet.....sma ga s kolegico skup mele, je blo tk fajn narjen, da sta ble dve kopalnce pa lepo s hodnikom ločeno, da si nisma ble napoti.....pa tk bl boemsko je blo vse skup, fajn....nobenih sosedov, sam neki pisarn, si lahk ob 3 zjutri sesav če ti je pasalo, žurke skoz....dva dni predn sma vn šle sm pogruntala da mam tud podstrešje zdej pa z mojmu skup živima, mama lušno tud, sm ga prepričala za barve, tk da je recimo kuhna zelena, spalnca marelična, hodnik in stopnišče rumen...pa vse mal lisasto, pa opaž po stropu tud pobarvan....zakon je to, pisano in veselo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 doma imamo hiso in je krasno se posebej poleti ... terasa, sonckanje, travca, rostilcek, vrticek, v glavnem uzivancija ... fajn mi je ker sem prakticno sredi narave, gozd je takoj zraven, pa travniki, kjer lahk delam tibetanske vaje ... vse to mi daje obcutek svobode in da lahko kadarkoli stopim ven iz hise (ponavadi sem non stop bosa, ker sem mal ciganske sorte ), kadar sem doma pridem zjutraj pred hiso v pidzami se usedem na soncek in se prebujam . Fajn je ker je tud center nekak blizu, 5 minut za avtom, da imam vse na dohvat ruke, ker se mi ne da voziti 1 uro do civilizacije.se samo voda manjka ... pa bi blo prfekt ! v lj zivim pa v bloku v fuzinah (olimpijska vas ), sele en teden sem v tem stanovanju. Sem pa zadovoljna (cist nekaj drugega kakor prej :xx! ok ni tko kot doma sem pa sama, da mi starci ne skacejo pa glavi Presenecena sem nad tem delom fuzin, ker je cist mirno, pa vse imam zraven vodo in gozd pa se grad za malo romantike Kar je je da imam atrij (da lahk stopim na zemljo) okrog pa drevesa, rozice ... zlo mi je pomembno da se v nekem stanovanju dobro pocutim, tko energetsko in s kom zivim, ker ce mi skoz nekdo najeda ni fajn.So bili tudi ze taki primeri . Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 12. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2005 Presenecena sem nad tem delom fuzin, ker je cist mirno, pa vse imam zraven vodo in gozd pa se grad za malo romantike Kar je je da imam atrij (da lahk stopim na zemljo) okrog pa drevesa, rozice ... A je to Rusjanov trg ali Chengdujska? Tudi jaz sem zivel na Fuzinah in moram reci, da so ena boljsih lokacij v Ljubljani. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Chengdujska ... ma ja, sploh ne morem verjet Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 jaz stanujem v hiši,ki ima kot je napisala Primavera ogromno preveč prostora(5 sob)z ogromno kopalnico,s krasnim vrtom in čudovitim razgledom na portoroški zaliv Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz stanujem v hiši,ki ima kot je napisala Primavera ogromno preveč prostora(5 sob)z ogromno kopalnico,s krasnim vrtom in čudovitim razgledom na portoroški zaliv fouš. Jaz mam v Lj najeto eno malo garsonjero, dost zame ...itak nočem, da je še kdo. Mi je fino k je blizu PST pa Golovec, do mesta imam s kolesom 10 minut...Za vikende pa vedno zbežim k staršem, kjer sem prej živela, v čisto preveliki hiši. Imamo pa super vrt, zelo lep razgled na hribe. Super je Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Blok - 120m2, dve nadstropji, hči, mama pa jest....vsaka svojo spalnico, vsaka svojo dnevno sobo, kopalnica (+ dodaten wc)in kuhna (+ jedilnica) deljenje, sušilnica posebaj, klet in garaža. Do gozda 5 minut, do mesta (če ni jutranjega drena) 15 min. Sredi moje dnevne sobe ta pravi kozolec - namesto knjižne police, na balkonu mali vrtiček z začimbami (v bljižini pa še najet vrt). Stroški visoki, a vredni!Full dobra pot od tam do Lju z rolerji, cc 55 min lagano...blizu Šmarna gora, pa Zbilje...do Kranja tok k do Lju....No F* way da se ever selim....sej mama gre v penzion, pa bo več v MB kjer ma tipa...ooo luksuz samote brez mame (čeprav je prou fajn k mi zvečer čuva tamajčkeno, da grem jest na pjačko al pa dve). p.s.: pa še sosedi so znosni!!! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Jaz pa moje stanovanje obožujem. Je čist po mojem okuso, ker sva ga s cimro čist sami opremli Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>v lj zivim pa v bloku v fuzinah (olimpijska vas ), sele en teden sem v tem stanovanju. Sem pa zadovoljna (cist nekaj drugega kakor prej :xx! ok ni tko kot doma sem pa sama, da mi starci ne skacejo pa glavi Presenecena sem nad tem delom fuzin, ker je cist mirno, pa vse imam zraven vodo in gozd pa se grad za malo romantike Kar je je da imam atrij (da lahk stopim na zemljo) okrog pa drevesa, rozice ... <{POST_SNAPBACK}>A je to Rusjanov trg ali Chengdujska? Tudi jaz sem zivel na Fuzinah in moram reci, da so ena boljsih lokacij v Ljubljani. :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: Fužine so zelo lepe, sploh zdej, ko je vse zeleno... se mormo kdaj dobit na kakem kafetku. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 jst zivim pa v 40-ih kvadratih,sicer noro ,odstekano stanovanje-delo odstekane arhitektke......umetnisko stanovanje....ampak nima dnevne svetlobe,pa se resetke na oknih,ker je pritlicju....vlaga ubija :xx!: bo zhe boljshe.zelim si vrt ali balkon...in veliko dnevne svetlobe,da se lahko lepo zjutraj zbudim in spijem kavo in pozdravim nov dan.ne pa tko kot zdej,ko se zbudim je tema,cez okno vidim spodnji del nasprotne hise in stevilko 10 na vratih.to je to. she dobro ,da mam velik kaktus na oknu...mal spremeni tisto sivino z ulice.kaj chmo,upam ,da bom prishla do enega svetlega stanovanja z vrtichkom. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 ja ti kr povej kdaj <{POST_SNAPBACK}> :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: Fužine so zelo lepe, sploh zdej, ko je vse zeleno... se mormo kdaj dobit na kakem kafetku. Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Moj dom pa je dan na dan s sončkom obsijan,ko pada dež raste trava , ko se razjasni nebo....skačejo veverice iz drevesa na drevo.... ko sedim na terasi opazujem srnice in zajčke....in kavica mi še bolj zapaše.....ko pade noč, mi luna sveti , če mi ni všeč, potegnem "roleti", važno da imam svoj mir, ljubezen in zdravje pa mi je lepo živeti.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 veliko sončka od jutra do večera,zelo svetlo.....dva ogromna prostoooraaa,pa vmes nič vrat...prostori se zlivajo en v drugega.direkt ko stopiš ven,si na vrtu,travica..... Po stanovaju veliko rož,velik takih cvetočih...hmm to je to.....aja kopalnica veliiika,belo rožnata kombinacija..... moje stanovanje sem jaz.....rada imam urejeno,čisto,toplo.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Matr, sm dolgocasn napisala Nisi nisi... Sem si tko živo lepo predstavljala.... jao.... jz bi tut hiško.... pa da bi na balkonu ujela sonček..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.