Skoči na vsebino

Poročna darila

pomlad

Recommended Posts

Midva z možem sva enkrat za poročno darilo podarila družabno igro Zofijin svet, enkrat pa sva odstopila stanovanje za vikend na Obali.ponudila sva še varstvo otrok(istemu paru), pa se je izšlo drugače. xDDx

Sama sem mnenja, da mora darilo vsebovati del tebe-tvoje energije, da daš to kar imaš rad, kar privoščiš sebi in drugim.Absolutno ni fora v denarju..pol pa dobiš en kup neuporabnih daril :o|o:

Nama so dali kar denar-sorodniki(so vedeli, da je brezveze kaj kupovat), prijatelji pa-vsak po svoje. xsrcx

fish is mute-fish knows everything-G.B.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 79
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>...enkrat pa sva odstopila stanovanje za vikend na Obali.
:palec: :palec: :palec: x:Xx
Sama sem mnenja, da mora darilo vsebovati del tebe-tvoje energije
:palec: :palec: x^x

... sam da sem jaz za to porabila milijon besed. x:Ix xrolleyesx x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kej ne tok običajnga! Enkrat sm podaru vok z usemi dodatki pa mal tistih nihovih omak k se pr ns težko dobijo-sm vedu, da oba full rada packata. na zadni poroki pa sm podaru fondi. Sta bl taka party človeka, k mata zmer kake obiske, pa vem da radi čvekajo ob pjači in degustiranju hrane. Obakrat sm zadeu terno. x:Dx :palec:

Pa tko kt je Marsa rekla, kake umetniške slike,tud kaki kipci, če veš kak flat mata...odvisn kok dobr ju poznaš x;)x Včas ti že pogovor pove, kaj folk nuca,pol pa tist izkoristš in ponavad se ne zmotš kr tak. x:Dx

Dobr zber! :palec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Nic hudga, thanx, saj sem sama vprasala, ja, je, naslanjamo se, sam se pa tud naslonimo. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Enkrat sm podaru vok z usemi dodatki pa mal tistih nihovih omak k se pr ns težko dobijo-sm vedu, da oba full rada packata. na zadni poroki pa sm podaru fondi.

:palec: x:Dx :vragec:

Bom mal razmislila...po moje bi jima prov pršlo, ker se hkrati tud na svoje selta. :palec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

no saj tko se mi je pa tud zdelo... da je oboje prav - ravno zato, ker se naslAnjamo in naslOnimo. :)

(*sama sicer nisem slavistka, sem pa vseen natancna v glavnem) xDDx

Picasso

Ponavadi se zberemo ( nekaj druzin ) in skupaj kaj kupim. Nazadnje smo vikend v enem portorozkem hotelu ( pa masazice-za katere niti se slisala nisem, pa vse te zadeve) pa sta bila ful vesela, baje je bilo res razvajanje.

Spomnim se tudi neke televizije....drugac pa nisem veliko na porokah. Enostavno se folk ne poroca vec toliko x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

oj pomlad

pa si prepričana da si želi darilo zadnje čase ljudje ki se poročijo raje vidijo denar za stroške povrnt kruta resnica ,sicer pa tud k se bom jz uženila bi raj vidla denar,ker mislm da sam najbolj vš kaj rabiš

<{POST_SNAPBACK}>oj pomlad

pa si prepričana da si želi darilo zadnje čase ljudje ki se poročijo raje vidijo denar za stroške povrnt  kruta resnica ,sicer pa tud k se bom jz uženila bi raj vidla denar,ker mislm da sam najbolj vš kaj rabiš

jah, tako revšno me je sram iz rok dat :o|o:

najini svatje so sli najbolj poceni skozi x:Dx

sem rekla ,da ni treba nic dajat,ceprav sva imela se manj ,kot nic....

pol so pa dali vsi skup-30komadov so skupi zbrali 100 jurjev,zdej pa zracunite kolk je vsak dal. x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Ravno zadnjič smo se v družbi pogovarjali, da si pravzaprav najrevnejši privoščijo najdražje poroke. Spomnim se , da mi je pleskar, medtem, ko je pleskal našo hišo, govoril o svoji poroki. Da s punco nista imela niti za položnice, ampak, ko sta se odločila za poroko, si je pri svojem šefu sposodil 1,5 milijona in na ohceti je rajalo okoli 100 ljudi! Potem pa je še nekaj let odplačeval dolg!! Me je skor kap. Bedna so mi vsa tista rajanja, pa običaji pa one glupe igre na porokah. To je zame intimna zadeva, na kateri naj bodo prisotni najožji družinski člani (tiste, ki jih prenašaš) in best frendi. pa eno fino kosilo nekje pa je.Podobno kot na pogrebu v družinskem krogu x:Dx

Pa sploh nisem škrt, nasprotno- denar sprašim z užitkom ampak denasr za ohcet se mi zdi res stran vržen.Ga že raje porabim v ....parfumeriji x:px

hm..

men se zdi najbolj fer odnos, da se da z ljudmi zmenit kaj bi meli in da oni upoštevajo tud finančno stanje prič. Pa je skor z vsakim se nemogoče zmenit.

Ko sem jst za pričo šla, nista hotla mladoporočenca nč zint kaj bi mela, ker bi rada mela "presenečenje", pol sem si glavo full cajta, kolk sem si ga pač lahk vzela razbijala s tem, kaj bi jim dala.. pa sva našla v neki tej Sariko al neko indijsko sranje neko starinsko mizo ko njima so starine ql, za v dnevno sobo, pa še kupla 2 tonirana stekla za gor. tko da je prišlo cca.. 60.000-70.000 + da smo s ta drugo pričo še torto jim zrihtal, plačal neki za slike, pa neko kočijo pa konje.. me je kr pršlo neki ja.. xrolleyesx

itak sva jih pol nazaj ponucala, ko se je splačal, da pa nis pol ktermu drugmu dolžan, oz. on je šel mojmu za pričo, pa sta nam dala trugo za na avto, moj.. mar bi vprašala, k jst tistga sranja za živo glavo ne bi gor dajala, da si čist lak zjebeš lahko, sem misla že prodat, pa zdej ma moj ist avto, mogoč bo kdaj porabu.. od ta druge priče (moje) pa sma dobila Samsonite kovčka (veliki + tak manjši kozmetični, pa lahk notr fajn dokumente pa take stvari zakleneš ko okrog greš pa pstiš stvari v hotelu..) full špica stvar! Na ključ,pa full prav pride ko greš na honeymoons..

Me je pa motlo full ko se ena priča ne da prepričat kaj so njene naloge, pa dolžnosti pa se vtika ko ga ne srbi, treba je spoštovat želje mladoporočencev, ampak očitno je folk neinteligenten, nesramen in se tolk ukvarja kaj komu gepira.. ampak če se greš tko bi mogu ama čist vse pol pobrat po tistem priročniku, itak ma večje dolžnosti ženinova priča, ko od neveste, pa se je ravn on najbolj vtikal v mojo prijateljico, kaj kako, da sem mogla tult nanj, da ja izrečeš, matr dej se umir, če nima službe in to, kaj tolk rineš not.. v kolkr je mislu da nam je kej več dolžan, nam bi pa več dal, po možnosti keš, ne pa da njo neki žica za slikanje, za ne vem kaj še vse.. pol nam pa tisto trugo dajo, jst pa sem drugačna, jst bi pa rajš keš, pa kupiš točno tist k rabiš in ne maram presenečenj in balasta da se mi prah gor nabira..

Skratka vse skup je eno težko sranje, sploh ko te pol še ko otroka na tvoji poroki porivajo, da bi jih zdle v rit nasuvala..

Še enkrat bi se možila sam nekje v treh dupah, pa nobenga znanga ne bi blo zraven, tolk so men to prskutl, obenem pa me je skoz skrbel, da bojo moji priči ne vem kaj še vse rekl da je treba, čeprav sva midva povedala, da bova financirala in zrihtala vse, če nam pa neki za spomin dajo to pa može, in nisem misla nč velikega, zlasti pa ne nepotrebnega, če pa že neki velikega pol pa da je uporabno.

Ker se ve, da mladi dnarja nimamo.. Mladi, tu mislim, komaj službo dobiš, vzdržuješ avto, šparaš za stanovanje in take.. valjda ne boš enmu pol miljona dal ko se je spomnu poročit. Priča bit je moralna podpora prijateljici/ju. Po moje. So pa kr različne predstave o tem, ponavad čist kontra temu.

Ahaaaaa!

Kolegica! Uf.. tu je pa dost drgačna stvar! Tu so pa tud taka cart darila možna! Kot so že napisal, al pa kaka kopel v dvoje kje.. al pa večerja, pa gresta potem ko gresta! Al pa če kej spešl veš da še nimata al pa ji/mu je všeč... Full lažje...

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>...Spomnim se , da mi je pleskar, medtem, ko je pleskal našo hišo, govoril o svoji poroki. Da s punco nista imela niti za položnice, ampak, ko sta se odločila za poroko, si je pri svojem šefu sposodil 1,5 milijona in na ohceti je rajalo okoli 100 ljudi! Potem pa je še nekaj let odplačeval dolg!! .

Cist mim, ubogi folk... xrolleyesx :o|o: :sori: x:o)x

<{POST_SNAPBACK}> jst pa sem drugačna, jst bi pa rajš keš, pa kupiš točno tist k rabiš in ne maram presenečenj in balasta da se mi prah gor nabira..

ja, saj to je res, saj mas prav, kar nekaj - to je najbolj b.v.

seveda, ce je ze nekaj velikega, naj bo uporabno in naj imas plac za to. :P ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>hm..

stvar! Tu so pa tud taka cart darila možna! Kot so že napisal, al pa kaka kopel v dvoje kje.. al pa večerja, pa gresta potem ko gresta! Al pa če kej spešl veš da še nimata al pa ji/mu je všeč... Full lažje...

fajn si to napisala, jaz se sploh nem poročil, mi je totalno mimo, bi pa se v Las Vegasu fot two bucks pa še fake Elvis bi mi špilal. he he x:)x To pa bi šlo vun x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Milf! Bravo!

Mojmu se je zdelo da je za starše dolžan tko, da so na sinovi poroki pa to.. V bistvu bolj za njih.. men je za moje dol visel, itak mi je bil važn sam formaln dokument da sem jst žena, ne pa nek privesek mojmu, sicer kriva je okolica, ampak tisto, karkol urejaš okol, izvenzakonska skupnost itak se tretira kot zakonska, greš pa na občino al pa ne vem kake urade, pa bi mogu met pooblastilo od onga ku mu gate doma pereš... xrolleyesx al pa v bolnc, ka pa kterga briga samski al ne, pa te to sprašujejo pol pa navedejo izvenzakonska skupnost, pa sorodstvo tud, full nori bli pol kao aha ta dva pa res kao za skup, pa čeprav prej živiš skup pa to, sam kao, en tak k.. od ovce al kaj :xx!: .. drgač pol gledajo res!

Ah to sem pozabla oment,.. mogoč pa kake karte za koncert, gledališko predstavo, neki takega če slučajno veš, da jim je kej fajn.. al pa kej posebi zanjo, za razvajanje.. kak tak kompletek, s kakim mlekom po tuširanju pa gel tušem, tko mal spešl.. tud po moje ne more prit full je pa tko zdekorirano, pa kaka boljša kozmetika full lepo in pozorno darilo.. al pa kak srebrn nakit.. skratka važno je da zadaneš malo okus, pa ne da je drago in se bo tko vedlo da je prišlo od srca.. :palec:

Mushi

No sem kupla kristal....ametist. Tak lep kos. V službi jim je bil ful všeč (kupt sem ga šla med malco). x:Ix

Ena sodelavka je clo rekla, da k se bo pa ona poročila, da tud od mene hoče kristal x:Dx

No upam, da bo tko navdušena tud kolegica. xrolleyesx

Zavil so mi ga pa tko kičast, da je že prov lepo (okoliščinam primerno). x:Dx

Aja pa v službi si kupujemo darila za RD....no jaz jih grem nabavt.

Lani sem nakupla celo kolekcijo Menu x:Dx v Tisoč in en dar, letos kupujem kozmetiko v loccitane, drug let bi pa lahko kristale... xrolleyesx

Bomo vidl.

• 3 weeks later...
a je primeren če kupš kšno tendo(arafata) pa stole pa mizo zravn,tko za na morje al pa za na vrt pa kšno hladilno torbo zravn
Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Zdej se je folk tok zmoderniziru, sploh jim ne kupuješ več daril, ampak že na vabilo napišeta številko TR in sam nakažeš keš.... Tko so mel zdele na zadnjih dveh porokah, k sm bla........ Sicer se pa men to zdi edino najbolj pametno.....
Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...