češpljica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 moj pogled globoko vate grein ujamem te,ti unameš se.... jest hočem vEČ)!!! Moj dotik te še vedno vroče žge,bolj si blizu bolj je vroče,na konču še opečeš se.......paziii...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 dons ti je blo pa res ko vroče Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 14. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2005 ja res..mogoče je še ktemu,pa tukaj kaj napiše vročegaaaaaaaaaaaaa ))))))))))))))))))))))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja res..mogoče je še ktemu,pa tukaj kaj napiše vročegaaaaaaaaaaaaa ))))))))))))))))))))))))) mene zebe zima bo spet kmal... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 14. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2005 jihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 hehehe vroče pikantno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 nimam blage veze, kaj vročega bi rada slišala...men je vsak dan bolj vroče, ko se približujejo roki za oddajo seminarskih nalog Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Danes je vse okoli mene vroče....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 vidim,da je ogledov too much..heheh pišete pa boj malo,kaj zdej? Kje je tist vroooooočeeeeee..pa ne boste zdej rekli,da še nič takega HUDEGa niste doživel aa? k je gate trgalo,tolklo u glavo..bilo hudooooooooooooo......))) dejte dejte..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 kr za neki cajta dost tega..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 matr tale tvoja slika oreng žmiga,dej mal ugasn...hhhee Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>matr tale tvoja slika oreng žmiga,dej mal ugasn...hhhee tale moja slika je glih taka k jst.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 jao jao Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jao jao kwa jao.... she mal pa v VAMOS......plesaaaaaaaaaaaat....pa zhuraaaaaaaat.....aja, pa delat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 sm mogla kar špegle gor natakn..ja tak sevaš ni kej..... a pol greš mixat,migat, mešat...)))))) In kwa to drajsaš? sm mal ven padla z muzko,dej povej...)))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 Nocoj te bom ljubil še bolj nežno,zato bolj trpežno in vseobsežno.Rešil te bom spon in okov,užival v igri življenskih sokov.Visoko nad pobesnelimi brezniodprl bom vrata v tempelj ljubezni,poklical valove z mojih obal,zakrièal sredi tvojih katedral. Zveèer, ko veter barvo spremeni, ti priznam,da te sploh nimam rad, jaz sem vate zatrapan. Nocoj te bom ljubil še bolj poskonèno,zato bolj soèno,na trenutke nadzvoèno.Ko boš mislila, da sem že konèal,te bom pa še malo crkljal.Vate bom spustil svoje ptice,te nežno ugriznil bom na lice,èe boš dovolila, v tvoje srcevtetoviral bom svoje ime. Nocoj te bom ljubil še bolj vroèe,zato bolj tekoèe, na trenutke pekoèe.Kjer rojstvo in smrt si podata roko,se zlijem v tvoje telo.Globoko v sebi imam prostor zate.Nihèe ne ve zanj,odet je s kosmièi vate.Vanj sem te ujel, da te bom imel,vedno, ko si te bom zaželel. Zveèer, ko veter barvo spremeni, ti priznam,da te sploh nimam rad, jaz sem vate zatrapan. Nocoj te bom ljubil tiho v temi,da zaèutiš, kako frfotajo mi geni.Èe hoèeš, da to storim, kar sedaj,potunkaj svoj piškot v moj èaj. Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 A rabš da te en ornk natakne!? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 a b ti natikal mar? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ne, ti bi se natikala, kaj se bo muču dečko nepotrebno..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 a si ti njegova tajnica.......al prisklednik? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ne,sam pomagu mi je odgovort, k sm biu jz drge zaposlen! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si ti njegova tajnica.......al prisklednik? ... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si ti njegova tajnica.......al prisklednik? Mah, bi lohk rekli sodelavc..........paziva, da pri takšnem obsegu najine dejavnosti ktera od strank preveč ne trpi. Mava pa še enga honorano zaposlenega.....aakhuta........on pa skrbi za iluzije. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Hehehehehehehehe Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> x:o)Mava pa še enga honorano zaposlenega.....aakhuta........on pa skrbi za iluzije. vsake tolk je pa prou zabavn pogledat tele diarejichne mozhganske izlive :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.