Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Bod kar ti paše, ne vem zakaj me maš tko zlo rad, da me ne morš pozabit......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bod kar ti paše, ne vem zakaj me maš tko zlo rad, da me ne morš pozabit......... tebe?....pa tebe nochem pozabitpa tut ti se me bosh she spominjal ne skrbi.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Po tem, da boš plavook hodu okol, torej? Ok, kakor želiš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po tem, da boš plavook hodu okol, torej? Ok, kakor želiš..... za tisto, kar ti bom storil...ko mi padesh v roke....ni tule smeshka....pa tut zhalostka ne :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Kok sta otročja! Če vaju človk ne bi poznal, bi mislu, da se dva 15-letnika kregata! Takoj oba vn s peskovnika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 pa res zmeri bol vroče postaja tule not Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> za tisto, kar ti bom storil...ko mi padesh v roke....ni tule smeshka....pa tut zhalostka ne :xx!: zlomk Hehehe, kaki cepec, daj nared že 1x v lajfu to kar širiš in bluziš pa nakladaš......Sam da neuš prej res doktorata naredu, iz nakladanja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ka za vraga sta vidva mela....me skrbi mal babji firbec pa to je moglo bit hudo da je taka zamera in sovraštvo zdej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, kaki cepec, daj nared že 1x v lajfu to kar širiš in bluziš pa nakladaš......Sam da neuš prej res doktorata naredu, iz nakladanja. doktorat bojo drugi nardil na nama....k ti bom jermene iz hrbta zrezu na men psihiatrina teb pa sodnomedicinci zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Če si želiš problemov ti jih lahko zlo hiter uredim, sam ne bom sam nakladal..... Todika, aakhut sovraži vse, ki ga skužijo. Ne gojim nbenga sovraštva do njega, sam smili se mi kdaj pa kdaj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 nč jasn.....sta pa hecna mal in to v kaki temi js vaju mam pa oba rada Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če si želiš problemov ti jih lahko zlo hiter uredim, sam ne bom sam nakladal..... Todika, aakhut sovraži vse, ki ga skužijo. Ne gojim nbenga sovraštva do njega, sam smili se mi kdaj pa kdaj..... problem mash ti....che se srechava zanimivokdo naj me pa "skuzhi" klele?pa sej je vse jasno zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Ne, potem ga boš imel ti..... Vsak s katerim si se do zdej zapletu tko al drugače...... Tolk laži še ti ne uspeš obvladovati, pa čeprav ti priznam, da si vsaj v laganju res mojster. Sam......slej ko prej se izdaš, pol pa jokcaš okol kaka krivica se ti godi....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, potem ga boš imel ti..... Vsak s katerim si se do zdej zapletu tko al drugače...... Tolk laži še ti ne uspeš obvladovati, pa čeprav ti priznam, da si vsaj v laganju res mojster. Sam......slej ko prej se izdaš, pol pa jokcaš okol kaka krivica se ti godi....... oooo....svetohlinstvoa zdej bosh pa kle nalozhu, de she nbeni pichki k si jo hotu dol dat nis nch nalozhudej dej zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Ok, zdej pa dejta že mir!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Ne, tega ne bom trdil. Sam nisem pa se zlagal od A do Ž, tako kot ti.....Nisem obljubljal kaj vse bom storil zanjo, nisem nakladal kaj vse sem itd. itd. A nis pomislil kak mora bit smešn, ko bejba ugotovi, da ni res popolnoma nič kar si ji naložu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok, zdej pa dejta že mir!!! <{POST_SNAPBACK}>Ne, tega ne bom trdil. Sam nisem pa se zlagal od A do Ž, tako kot ti.....Nisem obljubljal kaj vse bom storil zanjo, nisem nakladal kaj vse sem itd. itd. A nis pomislil kak mora bit smešn, ko bejba ugotovi, da ni res popolnoma nič kar si ji naložu..... tist...kar sm bil prpravlen storit zanjo....sm mislu resno....che je govora o vrachanju shtipendije....tolk o temkaj sm pa zram nalozhu...pa ne vem, kaj mash ti s tem....razen de prstavsh svojga mickenga...zamerm ti pa naslednje:pr astri si bil samo njeno orodje za smeshenje mene tule po netupr sonchni si pa samoiniciativno stopu umes....kjer te je pach srbeloin za to....bosh pretakal solzice zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Zdaj pa postaja že zelo zanimivo. Vidva kar nadaljujta, ampak malo bolj umirjeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Tisto kar si ti njej obljubljal nisi bil sposoben nardit, tako kot še marsikaj druzga ne..... V času, ko bi naj vstopu vmes, hepan, nism, samo in izključno zato si jo dobu, ker nism hotu stopit vmes. Mi lahko rečeš hvala, ker si bil daleč za man z njo na liniji, hepan.....Pa kaj teb res ni čist nič jasn? Si res tolk neumen al se samo delaš? Si res tolk neumen, da misliš, da lahko nekomu nakladaš da si doktor in kaj jaz vem vse, pa ne bo slej ko prej skužla? In če že hočeš vso rsnico, ko me je poklicala in povedala kar mi pač je, je bil moj odgovor samo to : o tem se ne želim pogovarjat. Kaj pa si mislu, bebec, da ji bom reku, ja, vse kar pravi je res. Ma daj, pust me že na mir, k si tak k si sam reku.......za na psihiatrijo. In ne izzivaj in ne grozi, ker te bom mel poln k počas, revček zmedeni..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tisto kar si ti njej obljubljal nisi bil sposoben nardit, tako kot še marsikaj druzga ne..... V času, ko bi naj vstopu vmes, hepan, nism, samo in izključno zato si jo dobu, ker nism hotu stopit vmes. Mi lahko rečeš hvala, ker si bil daleč za man z njo na liniji, hepan.....Pa kaj teb res ni čist nič jasn? Si res tolk neumen al se samo delaš? Si res tolk neumen, da misliš, da lahko nekomu nakladaš da si doktor in kaj jaz vem vse, pa ne bo slej ko prej skužla? In če že hočeš vso rsnico, ko me je poklicala in povedala kar mi pač je, je bil moj odgovor samo to : o tem se ne želim pogovarjat. Kaj pa si mislu, bebec, da ji bom reku, ja, vse kar pravi je res. Ma daj, pust me že na mir, k si tak k si sam reku.......za na psihiatrijo. In ne izzivaj in ne grozi, ker te bom mel poln k počas, revček zmedeni..... boshchek....res ti ni jasno biu si dobesedno ODSTAVLJEN v tistem chasu...she na IGNOR te je mela zakaj neki le zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 tle dogaja....ja ja ja-je odmevalo po forumu.ne vem sploh zakaj se tocno gre,sam vidim da je mal vroce...pa ne vem zakaj slutim ,da je kaksna zenska bila vmes... tko so se vse vojne zacele zmeri-zaradi zensk Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tle dogaja....ja ja ja-je odmevalo po forumu.ne vem sploh zakaj se tocno gre,sam vidim da je mal vroce...pa ne vem zakaj slutim ,da je kaksna zenska bila vmes... tko so se vse vojne zacele zmeri-zaradi zensk vojne??? pa kje je kle kaka vojna....mal nej skensla svoj veliki EGO pa bo vse kul zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> boshchek....res ti ni jasno biu si dobesedno ODSTAVLJEN v tistem chasu...she na IGNOR te je mela zakaj neki le zlomk Tebi res ni nič jasno. Pa živi še naprej v tem, če češ. Si pozabu, da se nkol nisem niti poskusu PRISTAVIT. Na tvojo srečo Ne, cigančica, nbene vojne ni zarad nbene ženske v smislu, kot si bi aakhut želel. Živi v svojih iluzijah, ker ni sposoben videti kaj dogaja. Njegov blem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tebi res ni nič jasno. Pa živi še naprej v tem, če češ. Si pozabu, da se nkol nisem niti poskusu PRISTAVIT. Na tvojo srečo Ne, cigančica, nbene vojne ni zarad nbene ženske v smislu, kot si bi aakhut želel. Živi v svojih iluzijah, ker ni sposoben videti kaj dogaja. Njegov blem. s tabo se res nben noche igratjst te mam patut dost zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.