Skoči na vsebino

vrooočeeeeeee

češpljica

Recommended Posts

• Komentarji 123
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  :vragec:

Bod kar ti paše,  ne vem zakaj me maš tko zlo rad, da me ne morš pozabit......... x;)x

:vragec:

tebe?....pa tebe nochem pozabit

pa tut ti se me bosh she spominjal :blackeye: :blackeye: :blackeye: ne skrbi.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Po tem, da boš plavook hodu okol, torej?  x:px  :vragec: Ok, kakor želiš..... x^x  x:Dx

za tisto, kar ti bom storil...ko mi padesh v roke....ni tule smeshka....pa tut zhalostka ne :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

za tisto, kar ti bom storil...ko mi padesh v roke....ni tule smeshka....pa tut zhalostka ne :xx!:

Hehehe, kaki cepec, daj nared že 1x v lajfu to kar širiš in bluziš pa nakladaš......Sam da neuš prej res doktorata naredu, iz nakladanja. x;)x x:Dx x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe, kaki cepec, daj nared že 1x v lajfu to kar širiš in bluziš pa nakladaš......Sam da neuš prej res doktorata naredu, iz nakladanja.  x;)x  x:Dx  x:Xx

doktorat bojo drugi nardil na nama....k ti bom jermene iz hrbta zrezu x:Dx

na men psihiatri

na teb pa sodnomedicinci x:Dx x:Dx x:Dx

Če si želiš problemov ti jih lahko zlo hiter uredim, sam ne bom sam nakladal..... x;)x

Todika, aakhut sovraži vse, ki ga skužijo. x;)x Ne gojim nbenga sovraštva do njega, sam smili se mi kdaj pa kdaj.....

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Če si želiš problemov ti jih lahko zlo hiter uredim, sam ne bom sam nakladal..... x;)x

Todika, aakhut sovraži vse, ki ga skužijo.  x;)x Ne gojim nbenga sovraštva do njega, sam smili se mi kdaj pa kdaj.....

problem mash ti....che se srechava

zanimivo

kdo naj me pa "skuzhi" klele?

pa sej je vse jasno

Ne, potem ga boš imel ti..... x;)x

Vsak s katerim si se do zdej zapletu tko al drugače...... x;)x Tolk laži še ti ne uspeš obvladovati, pa čeprav ti priznam, da si vsaj v laganju res mojster. Sam......slej ko prej se izdaš, pol pa jokcaš okol kaka krivica se ti godi.......

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Ne, potem ga boš imel ti..... x;)x

Vsak s katerim si se do zdej zapletu tko al drugače...... x;)x Tolk laži še ti ne uspeš obvladovati, pa čeprav ti priznam, da si vsaj v laganju res mojster. Sam......slej ko prej se izdaš, pol pa jokcaš okol kaka krivica se ti godi.......

oooo....svetohlinstvo

a zdej bosh pa kle nalozhu, de she nbeni pichki k si jo hotu dol dat nis nch nalozhu

dej dej

Ne, tega ne bom trdil. Sam nisem pa se zlagal od A do Ž, tako kot ti.....Nisem obljubljal kaj vse bom storil zanjo, nisem nakladal kaj vse sem itd. itd. A nis pomislil kak mora bit smešn, ko bejba ugotovi, da ni res popolnoma nič kar si ji naložu..... x;)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Ok, zdej pa dejta že mir!!! xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Ne, tega ne bom trdil. Sam nisem pa se zlagal od A do Ž, tako kot ti.....Nisem obljubljal kaj vse bom storil zanjo, nisem nakladal kaj vse sem itd. itd. A nis pomislil kak mora bit smešn, ko bejba ugotovi, da ni res popolnoma nič kar si ji naložu..... x;)x

tist...kar sm bil prpravlen storit zanjo....sm mislu resno....che je govora o vrachanju shtipendije....tolk o tem

kaj sm pa zram nalozhu...pa ne vem, kaj mash ti s tem....razen de prstavsh svojga mickenga...

zamerm ti pa naslednje:

pr astri si bil samo njeno orodje za smeshenje mene tule po netu

pr sonchni si pa samoiniciativno stopu umes....kjer te je pach srbelo

in za to....bosh pretakal solzice

Tisto kar si ti njej obljubljal nisi bil sposoben nardit, tako kot še marsikaj druzga ne..... x;)x

V času, ko bi naj vstopu vmes, hepan, nism, samo in izključno zato si jo dobu, ker nism hotu stopit vmes. x;)x Mi lahko rečeš hvala, ker si bil daleč za man z njo na liniji, hepan.....Pa kaj teb res ni čist nič jasn? Si res tolk neumen al se samo delaš? Si res tolk neumen, da misliš, da lahko nekomu nakladaš da si doktor in kaj jaz vem vse, pa ne bo slej ko prej skužla? In če že hočeš vso rsnico, ko me je poklicala in povedala kar mi pač je, je bil moj odgovor samo to : o tem se ne želim pogovarjat. Kaj pa si mislu, bebec, da ji bom reku, ja, vse kar pravi je res. Ma daj, pust me že na mir, k si tak k si sam reku.......za na psihiatrijo. In ne izzivaj in ne grozi, ker te bom mel poln k počas, revček zmedeni.....

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Tisto kar si ti njej obljubljal nisi bil sposoben nardit, tako kot še marsikaj druzga ne..... x;)x

V času, ko bi naj vstopu vmes, hepan, nism, samo in izključno zato si jo dobu, ker nism hotu stopit vmes.  x;)x Mi lahko rečeš hvala, ker si bil daleč za man z njo na liniji, hepan.....Pa kaj teb res ni čist nič jasn? Si res tolk neumen al se samo delaš? Si res tolk neumen, da misliš, da lahko nekomu nakladaš da si doktor in kaj jaz vem vse, pa ne bo slej ko prej skužla? In če že hočeš vso rsnico, ko me je poklicala in povedala kar mi pač je, je bil moj odgovor samo to : o tem se ne želim pogovarjat. Kaj pa si mislu, bebec, da ji bom reku, ja, vse kar pravi je res. Ma daj, pust me že na mir, k si tak k si sam reku.......za na psihiatrijo. In ne izzivaj in ne grozi, ker te bom mel poln k počas, revček zmedeni.....

boshchek....res ti ni jasno :inocent:

biu si dobesedno ODSTAVLJEN x:Dx x:Dx x:Dx v tistem chasu...she na IGNOR te je mela x:Dx x:Dx x:Dx

zakaj neki le xrolleyesx

tle dogaja....ja ja ja-je odmevalo po forumu.

ne vem sploh zakaj se tocno gre,sam vidim da je mal vroce...pa ne vem zakaj slutim ,da je kaksna zenska bila vmes... xrolleyesx :vragec: tko so se vse vojne zacele zmeri-zaradi zensk :vragec: x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>tle dogaja....ja ja ja-je odmevalo po forumu.

ne vem sploh zakaj se tocno gre,sam vidim da je mal vroce...pa ne vem zakaj slutim ,da je kaksna zenska bila vmes... xrolleyesx  :vragec: tko so se vse vojne zacele zmeri-zaradi zensk :vragec:  x:Dx

vojne???

pa kje je kle kaka vojna....

mal nej skensla svoj veliki EGO pa bo vse kul

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

boshchek....res ti ni jasno :inocent:

biu si dobesedno ODSTAVLJEN x:Dx  x:Dx  x:Dx v tistem chasu...she na IGNOR te je mela x:Dx  x:Dx  x:Dx

zakaj neki le xrolleyesx

Tebi res ni nič jasno. Pa živi še naprej v tem, če češ. Si pozabu, da se nkol nisem niti poskusu PRISTAVIT. Na tvojo srečo x;)x

Ne, cigančica, nbene vojne ni zarad nbene ženske v smislu, kot si bi aakhut želel. Živi v svojih iluzijah, ker ni sposoben videti kaj dogaja. Njegov blem.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Tebi res ni nič jasno. Pa živi še naprej v tem, če češ. Si pozabu, da se nkol nisem niti poskusu PRISTAVIT.  Na tvojo srečo  x;)x

Ne, cigančica, nbene vojne ni zarad nbene ženske v smislu, kot si bi aakhut želel. Živi v svojih iluzijah, ker ni sposoben videti kaj dogaja. Njegov blem.

s tabo se res nben noche igrat

jst te mam patut dost

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...