cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> vojne??? pa kje je kle kaka vojna....mal nej skensla svoj veliki EGO pa bo vse kul zlomk bla..bla...in she -BLA pa se jst cefurka bi morala rech :b"L"a-sa veLikim L-jem cudno ,da se tolk ljudi tle gor s tabo vedno neki zapleta v "bitke na neretvi"....res cudno,a ne? kje pa je tvoj ego?sej ne ,da branim micka,mi ga ni treba...se sam,ampak vseen bi lahko tud ti mal svoj ego pochekiru...pa konc koncev se ti ni treba tle petelinit...pa kdo je boljsi in kdo slabsi.dobr bi bilo ,ce bi v to kar izustis verjel.pa ne verjames se sam temu,kar reces.ker ce bi bil iskren do sebe...bi bolj ljubezen privlacil k sebi,ne pa spore s samim seboj.pa ne tega za slabo vzet,prosim.to je sam moja opazka. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> je fino zadnch opisala tele tvoje poste frendica (klinichnapsihologinja); k med drugim tut komentirala sonchno, de ji neb nkol pustila diplomirat, glede na to, kaj pochne in kaj ma za sabo; skratka: "Sej ni chudn de te ne mara, k si pa vse tist kr si je ceu zhivljenje zhelu...pa nikol ni mel jajc to narest." zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Hej, imam vse, kar ti nkol nisi in ne boš imel. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hej, imam vse, kar ti nkol nisi in ne boš imel. che si mislu na svojga mickenga mehkega....sm kr neki starejshi od tebe....pa moj je she zmeri trd zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Ja, to pa ti verjamem. Sploh k greš od ktere domov....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, to pa ti verjamem. Sploh k greš od ktere domov....... she zmeri si ga raj doma na roke vrzhem,kokr deb spet z klamidijo okol hodu....tko k ti.....che si jo zhe zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 Ma kaj sta mi nardila s temo.....majko mila....zej bom pa še jest VROČA RATALA....hej hej....popackala inu posvinjala.... moj srce tega nau prenesel,prosim.....nehejta..... aja Hvala k sta se razpočla lih na men!!! Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja Hvala k sta se razpočla lih na men!!! a de se je zhe razpochu ....shitttole blo pa mnogo prehitro zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma kaj sta mi nardila s temo.....majko mila....zej bom pa še jest VROČA RATALA....hej hej....popackala inu posvinjala.... moj srce tega nau prenesel,prosim.....nehejta.....aja Hvala k sta se razpočla lih na men!!! dejva se she midve pichit,ha?da zakuha zezam valda,da ne b resno mislila Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 vroce al kaj, je tole?Pismu kaj sem sla sploh pogledat, saj sem vedla, da ne bo nic pametnega, pol pa ipak, ajde, 4 al kolk strani ze jaz pa niti kuknila...In tole... sta sitna... po vseh temah vecno to vlacita. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 hehehehe ja se lahko v smehu... .....se ne maram kregat,soražim kreg,špikanje tako.....ma ratam žalostna ,ko vidim kej takega......sem preveč dala skozi.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vroce al kaj, je tole?Pismu kaj sem sla sploh pogledat, saj sem vedla, da ne bo nic pametnega, pol pa ipak, ajde, 4 al kolk strani ze jaz pa niti kuknila...In tole... sta sitna... po vseh temah vecno to vlacita. morsh pa priznat....de je dinamichno....pa zabavno...(no...vsej men ) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>......sem preveč dala skozi.... skozi....al CHEZ zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ocitno ti je ja,rajsi kot se soocit s sabo in svojimi problemi.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> skozi....al CHEZ zlomk koker hočes,čez al skoz.."isto sranje..samo drugo pakovanje....." Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ocitno ti je ja,rajsi kot se soocit s sabo in svojimi problemi.... ja ITAQ a tis pa raj zamorjena k se soochash zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>koker hočes,čez al skoz.."isto sranje..samo drugo pakovanje....." si blesava? pakovanje je jako vazhno zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 skri že tiste rožičke,ti nč ne pašejo..raj kej vročega napiši:)))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>skri že tiste rožičke,ti nč ne pašejo..raj kej vročega napiši:)))))) .......je rekla in....se she naprej sprehajala kot machka okrog vrele kashe.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja ITAQ a tis pa raj zamorjena k se soochash zlomk ne jst napadem kikiriki,smotko Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne jst napadem kikiriki,smotko bosh mela tkoooooo debelo rit....de te she mick nau maru (cheprou tezhko verjet....men k itaq lazhem ) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> bosh mela tkoooooo debelo rit....de te she mick nau maru (cheprou tezhko verjet....men k itaq lazhem ) zlomk jo zhe mam,pismu pa kje ti zhvish pa moj mozh chefur-valda prav:bolje da ljulja nego da zhulja Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jo zhe mam,pismu pa kje ti zhvish pa moj mozh chefur-valda prav:bolje da ljulja nego da zhulja che pa chefurju "ljulja" nej mu pa kr zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> che pa chefurju "ljulja" nej mu pa kr zlomk ja,tko je ....nekatere i-ji druge pa kej druzga Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,tko je ....nekatere i-ji druge pa kej druzga sej una k ji I-ji....tko nima nch riti de bi ji lohk zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.