cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej una k ji I-ji....tko nima nch riti de bi ji lohk zlomk aha Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 tole mi je že bolj všeč... rit mora bit konkretna,tud jest tako pravim:)))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole mi je že bolj všeč... rit mora bit konkretna,tud jest tako pravim:)))) a ne?valda Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole mi je že bolj všeč... rit mora bit konkretna,tud jest tako pravim:)))) che je RIT...pol je RITdrgach je pa "ritka" :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> naslednja stopnja je pa una k zavijesh z k je takaaaa RITINA zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> naslednja stopnja je pa una k zavijesh z k je takaaaa RITINA zlomk a s ti sploh kej vroch tko ...v intimnih zadevah?kaj je teb najbolj vroche pri teh zadevah? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a s ti sploh kej vroch tko ...v intimnih zadevah?kaj je teb najbolj vroche pri teh zadevah? un predel med stegni, popkom, trebuhom pa )!( .....tm, k se prepogiba... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> un predel med stegni, popkom, trebuhom pa )!( .....tm, k se prepogiba... zlomk a pa ...mislim kaj ti pa pashe najbolj?dej dej k me zdej zanima,no Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 se m je kr zdel da bosh zdej zmaglil Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> se m je kr zdel da bosh zdej zmaglil telefon mam zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 O cem naj bi ta tema sploh bla? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> telefon mam zlomk a bi prek telefona pa to? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 če ti zakuha zarad česarkol že, semle prideš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> a pa ...mislim kaj ti pa pashe najbolj?dej dej k me zdej zanima,no ok....kaj mi pashe?hmmmpashe mi recimo naslont mojo glavo na oni predel.....pashe mi.....vonj.....mehkoba.....energy.....zhenski trebuh je tabrnakelj zhivljenja....pashe se mi objet....se chutit.....pashe mi, ko mi se mi s prsti sprehodi med lasmi....lasje so mi itaq fetish (pa ne moji )....pashe mi "zlitje" zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ok....kaj mi pashe?hmmmpashe mi recimo naslont mojo glavo na oni predel.....pashe mi.....vonj.....mehkoba.....energy.....zhenski trebuh je tabrnakelj zhivljenja....pashe se mi objet....se chutit.....pashe mi, ko mi se mi s prsti sprehodi med lasmi....lasje so mi itaq fetish (pa ne moji )....pashe mi "zlitje" zlomk no,a je blo tko tezhko? she lepshe je che imash to s kom pochet....jst se spomnim cajta,ko sem si to ful zelela,pa ni bilo "kruha" okol ....se m je chist trgat zachelo.upam ,da mash s kom se "zlivat" Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>upam ,da mash s kom se "zlivat" jst sm zlit z vsemi VSI SMO ENO....ENO JE VSE zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> jst sm zlit z vsemi VSI SMO ENO....ENO JE VSE zlomk pismu si smotan,kaj zdej menjash temo mislim na zlitje ....sej vesh.ochitno te bega zdej ta tema mal che nochesh o tem pa nich,kurc.sm mislila ,da s vroch Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pismu si smotan,kaj zdej menjash temo mislim na zlitje ....sej vesh.ochitno te bega zdej ta tema mal che nochesh o tem pa nich,kurc.sm mislila ,da s vroch che mislsh de tripam na tekste tko k mick....hehepol bi raj biu na POLJUB.COM...al kwa je zhe dej...sej so OS-i...pa she na ignor te nimam.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> che mislsh de tripam na tekste tko k mick....hehepol bi raj biu na POLJUB.COM...al kwa je zhe dej...sej so OS-i...pa she na ignor te nimam.... zlomk a me nimash she za ignor al kaj?me mash pa za chefurko itaq. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Vroča tema - vroči (žal neerotični) odzivi. :xx!: ... s prsti umaknem njene dolge rdeče lase z vratu in se z jezikom počasi premikam z ušesa proti vratu, s poljubi prekrijem njeno rame, z vsakim poljubom se spuščam nižje do njenih trdih joškic, s piercingom na jeziku se vrtim okoli bradavičk, čutim njeno drhtenje, slišim njeno vzburjeno dihanje in ... ugotovim da še vedno živim v spominih Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 da b se sanje uresničle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 V tem tisočletju jim pač ne gre, vsaj pr men ne :xx!:Itak gre za spomine ne za sanje, ne iščem ponovitve ampak ... Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vroča tema - vroči (žal neerotični) odzivi. :xx!: ... s prsti umaknem njene dolge rdeče lase z vratu in se z jezikom počasi premikam z ušesa proti vratu, s poljubi prekrijem njeno rame, z vsakim poljubom se spuščam nižje do njenih trdih joškic, s piercingom na jeziku se vrtim okoli bradavičk, čutim njeno drhtenje, slišim njeno vzburjeno dihanje in ... ugotovim da še vedno živim v spominih tole pa je Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.