El Nino 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Js sem pa vajenec, ane, ane, ane Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js sem pa vajenec, ane, ane, ane ti si vegetarjanc....to je she huj zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> vsake tolk je pa prou zabavn pogledat tele diarejichne mozhganske izlive :xx!: zlomk No, a vidiš? Me ma kao na ignor pol pa mal pokuka........haha. Prodajanje megle je aakhutova dejavnost, morm priznat, da je zlo uspešen. Seveda ni ravno ekspert za pridobivanje stalnih strank, pa vendar se dečko trudi, pa nam vsaj začasne pridobi.....Iluzionist aakhut Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 sej ti tut samo obchasno zasmrajujesh okolje zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 http://www.smijesne-slike.com/slike/slike/030_v.jpg Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 čmokota vidva ..hehehehe..čaki kaj pa nardita s plenom? al si ga delita bratsko..hehehehe ...al po sistemu ja ču prije ti posle..aaa?n o da čujem ........kolk sta tuki "bratska" Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js sem pa vajenec, ane, ane, ane hahah veš kaj se zmenva,dejva tedva napihljivca v koš...pa usekajva eno protinapadno...)))))oleeee Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>čmokota vidva ..hehehehe..čaki kaj pa nardita s plenom? al si ga delita bratsko..hehehehe ...al po sistemu ja ču prije ti posle..aaa?n o da čujem ........kolk sta tuki "bratska" Nikjer nisva bratska. Pa tud ne vem o kakem plenu govoriš...... Lp.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 jaja najbolj se je narest neumnega..a nis nekej o tem kao vidva sodelujeta....aaa?a te emš baše..hehehehe sej to nič takega.... sprijazni se..ta dojde vsem...tud men enkrat Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 vroche je men bilo ....ko mi je mozh rekel ,da mi mora nekaj prishepniti....pa je namest tega naredil nekaj drugega me je tko vzhgal ,da se nisem pogasila se najmanj 3 ure.....pol sem se mal umirila,pol mi je pa spet eno tako nazhgal,....jej jej.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 kwa je naredu men se ne sajna..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaja najbolj se je narest neumnega..a nis nekej o tem kao vidva sodelujeta....aaa?a te emš baše..hehehehe sej to nič takega.... sprijazni se..ta dojde vsem...tud men enkrat Heh, kaj ne štekaš zafrkancije? Poleg tega je on sam honorarc.....al si mislila tripla? Mah joj, dej mi nehaj s tem emšojem, ker ti bom povedal to sam enkrat .......zaenkrat se na emšo spomnim predvsem sam, ko me nanj kdo drug spomni, ker se sam ne.....če bi me poznala bi vedela, da je tako. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, kaj ne štekaš zafrkancije? Poleg tega je on sam honorarc.....al si mislila tripla? Mah joj, dej mi nehaj s tem emšojem, ker ti bom povedal to sam enkrat .......zaenkrat se na emšo spomnim predvsem sam, ko me nanj kdo drug spomni, ker se sam ne.....če bi me poznala bi vedela, da je tako. madonaaaaaaaaaaaaa maš tardečo al kaj,..seveda a sm na tripla mislila...ne na dj žmigavca..... ma dej ti mal mene z rezervo jemlji....a ti moram res vse napisat?? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaja najbolj se je narest neumnega.. NAREST!!!!!!.....pa on to je..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 hej žmigi...to pa ne....nake tako govort.....te bom po riti:))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej žmigi...to pa ne....nake tako govort.....te bom po riti:))))) zakwa pa mislsh de je paragrafar....k je brez domishlije zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>madonaaaaaaaaaaaaa maš tardečo al kaj,..seveda a sm na tripla mislila...ne na dj žmigavca..... ma dej ti mal mene z rezervo jemlji....a ti moram res vse napisat?? Hehehe, ti mene tud Ta rdečo? Sam to bi mi še falil, ja........Bo pa mel un žmigavc ta rdečga, gobček, se bo krvav vseknu, če ne bo zdej glih tih....hahahahaha Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, ti mene tud Ta rdečo? Sam to bi mi še falil, ja........Bo pa mel un žmigavc ta rdečga, gobček, se bo krvav vseknu, če ne bo zdej glih tih....hahahahaha paragrafar spet serje....jaj jaj jaj.... :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 nikar tako veš..to so skriti talenti......tanajbl presenečajo.....pozitivno sevede..))) ti e pridn bod.pa žmgej naprej.pa bo vse oki a prau? na lupčkaaaaaaaaaaa.)))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, ti mene tud Ta rdečo? Sam to bi mi še falil, ja........Bo pa mel un žmigavc ta rdečga, gobček, se bo krvav vseknu, če ne bo zdej glih tih....hahahahaha hehehehe heeeeeeeeeeeeej....mal ustvta kojne..sem ma oba rada!!)))) hihihihihi Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 bemuuuu....sm zajebusm spet mal woodooo delou....pa sm ochitno usta z ritjo zameshuzej pa driska iz mozhganou mu ven teche zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> paragrafar spet serje....jaj jaj jaj.... :xx!: zlomk Takoj k vidim, da me nimaš na ignor, se mi začne srat......po teb. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Takoj k vidim, da me nimaš na ignor, se mi začne srat......po teb. to sam zato, k si tak USRANE zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Jst vsaj serjem tam, kjer se to počne........škoda je, da si sam "čučalica"..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst vsaj serjem tam, kjer se to počne........škoda je, da si sam "čučalica"..... de sm kwa??? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.