Marsa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=20"][b]Napoved za 20. teden[/b][/url] - [b]16. - 22. maj 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Vau, to pa blo on time sej itak zamujajo s filmom.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Thx za napoved... Pa hvala,d a si upoštevala moje želje.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 [quote name='aliana' date='15. May 2005 ob 22:20'][post="446496"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Vau, to pa blo on time sej itak zamujajo s filmom.. [/quote] saj glih pravim v dnevniku!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 [quote name='astra' date='15. May 2005 ob 22:21'][post="446499"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Thx za napoved... Pa hvala,d a si upoštevala moje želje.. Astra[/quote] saj glih pravim v 19! glej, cist sem mehka, sam habakuk je padel, pa ze civkam kot diktiras! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Dobra napoved Hvala Marsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 aha...mi bo le uspelo ta teden omare spucat pa stare stvari ven zmetat. sej na srečo to vsko leto počnem, pa ne bo prevelike frke ....uspešno presadila lončnice čez vikend. so rasle sam še od pozornosti....zdej pa tud od zemle . če pa ta teden dobim navdih za kuhanje, bo ter res neki posebnga ...spet kakšen navdih za nardit u 15ih minutah. odkar sem skenslala kuharske frustracije, sem zlo ustvarjalna pa še super mi rata.sam so to sami lastni recepti, ki ne poberejo več kot pol ure a o tem, da bom spet delala nadure pa nič ....hm...he he, me šefica pustila za nardit eno reč, pri kateri nisem nič sodeloval....miljonkrat hvala za moj smisel za improvizacijo sicer pa: marsa, hvala za napoved you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 [quote name='Marsa' date='15. May 2005 ob 22:28'][post="446520"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] glej, cist sem mehka, sam habakuk je padel, pa ze civkam kot diktiras! [/quote] ja, sam vidim, da ne padaš na cenene finte... pismo, že razmišljam, kaj ti naj ponudim za naslednji teden...bi mela mal večje zahteve... ...kot samo dobro se met... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 [color="blue"]Udeležimo se kulturnega dogodka, obiščimo koncert, odpravimo se v kino ali pa se zgolj s prijatelji dobimo v slaščičarni ali pripravimo kaj podobnega doma in jih povabimo, saj nam bodo zdaj godile sladkarije, pa tudi bolj izbrane jedi in prav takšni ambienti.[/color] Bom upoštevala! [color="red"]v znamenje dinamičnih Dvojčkov . Ta prehod bomo zelo močno čutili; bolj se bo bližal vikend, bolj nemirni in celo vznemirjeni bomo postajali, po drugi strani pa bomo bolj odprti in tudi bolj gibljivi in elastični. [/color] Moj dvojček že deluje s podvojeno močjo, kaj šele bo! Super napoved Marsa,hvala! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 ja, men bi tud prav prislo mal tega gospodinjskega poriva. pa za razne vrticke rihtat, mensezdi da sem to pa pozabila napisat, no, pac, to lohk sodi h gospodinjstvu, domu, sam bi lohk posebej poudarila... Ni slucaj, da smo zdaj obnovili temo zelisca, pa tud sploh bo forum prehrana najbrz zdaj bolj dejaven, kaki gospodinjski nasveti itd. Sem videla v dnevniku, da ste eni slabo spal... no, dvomim da bi to bilo zaradi kvadrata z neptunom sam, no, je pa res, da je ful inkonjunkcij zdaj.. a vseeno mislim, da je to treba pripisat predvsem vremenu oz. nizkemu pritisku (ker sodim, da je nizek pritisk, dol tisci mal)... skratka, ves delovni teden kul, akcija, sam pazit mormo, da nas ne bo kdo okrog prinesel. Rajs dajmo pol mi koga - 'zmagal' bo namrec oni, ki je bolj zvit in ki boljse blefira, zal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Neverjetno, ampak včeraj, ko sem prišla v študenta, sem takoj šla prestavljat neke slikice na stenah, ker mi nekaj ni bilo všeč. Zdaj je definitivno bolj estetsko in meni všečno! Pa tudi na pregled k zdravniku grem ta teden. Perfect! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Sem se že včeraj lotila temeljitega čiščenja, na vikendu sem naredila dar-mar čistko me je prijelo in sem kar ven metala .... Kuhamo vsak dan.... Šivanja sem se lotila tako, da sem vse odnesla do šivilje in naročila nove gvante Obisk pri zdravilki Sredi tedna me čaka ena velika zadeva za opravit....breme-dolžnost iz preteklosti, ki sem ga odlašala....zdaj pa čisto zares Lepa napoved Hvala, Marsa.si Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Tudi meni se zdi napoved "sumljivo prijazna"...ali pa sem brala samo pozitivne stvari.Tisto šivanje me je pa spravilo v smeh...tako kot cosma, bom odnesla do šivilije.. Tudi vsem vam želim lep, dinamičen in prijazen teden. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 [quote name='mačona' date='16. May 2005 ob 09:40'][post="446785"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Neverjetno, ampak včeraj, ko sem prišla v študenta, sem takoj šla prestavljat neke slikice na stenah, ker mi nekaj ni bilo všeč. Zdaj je definitivno bolj estetsko in meni všečno! Pa tudi na pregled k zdravniku grem ta teden. Perfect! [/quote] no evo, kok smo v skladu z... [quote name='cosma' date='16. May 2005 ob 10:17'][post="446808"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Sem se že včeraj lotila temeljitega čiščenja, na vikendu sem naredila dar-mar čistko me je prijelo in sem kar ven metala .... Kuhamo vsak dan.... Šivanja sem se lotila tako, da sem vse odnesla do šivilje in naročila nove gvante Obisk pri zdravilki Sredi tedna me čaka ena velika zadeva za opravit....breme-dolžnost iz preteklosti, ki sem ga odlašala....zdaj pa čisto zares Lepa napoved Hvala, Marsa.si[/quote] Sivilja, ta je dobra, pa se enja tud! marsasi. [quote name='enja' date='16. May 2005 ob 10:48'][post="446833"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Tudi meni se zdi napoved "sumljivo prijazna"...ali pa sem brala samo pozitivne stvari.Tisto šivanje me je pa spravilo v smeh...tako kot cosma, bom odnesla do šivilije.. Tudi vsem vam želim lep, dinamičen in prijazen teden.[/quote] Sumljivo prijazna... Ker sem vse 'ta slabo' stlacila v en micen odstavcic neskodljiv. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 [color="purple"]Prav tako bomo zelo močno doživljali, tako telesno kot tudi čustveno; nekatere posameznike bodo tako pestile srčne težave, dobesedno in tudi simbolično. Tudi v teh primerih najbolj pomaga pozitivna naravnanost, ponavljanje pozitivnih afirmacij, dihalne vaje in zmerna telesna dejavnost.[/color] tako dobesedno kot v prenesenem pomenu - drži [color="purple"]Zdaj bomo pretirano obremenjevali svoj organizem in vnašali vanj veliko škodljivih snovi. Temu se skušajmo čimbolj izogniti - oteženo bo namreč naše presnavljanje in prebavljanje.[/color] hvala, bom pazila da ne bo preveč škodljivih snovi (ravno pripravljam kosilo in imam kozarec cvička ob sebi, da srce umirim ) Marsa, hvala za napoved Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Mhm. Ta teden ni torej preveč primeren za sprejemanje težkih odločitev, uvajanje korenitih sprememb, za do nezavesti ugotavljanja in analiziranja kako in kaj ipd. če jst to prav razumem, ampak poskusit uživati, biti zadovoljen in sprejemati trenutno situacijo takšno kot je.......Ja, ja, saj vem, sm se upiču najbl na tist kaj me bremeni, jasna stvar, ne.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 itak mick....kot vsi (mi).... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 [quote name='Mick' date='16. May 2005 ob 12:22'][post="446920"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] za do nezavesti ugotavljanja in analiziranja kako in kaj ipd.[/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 selene, cvicek je OK - cisti zile in je zdrav in ful mal alkota ima. kar privosci si. sam ne pretiravat. jaz grem pa eno viljamovko spit, eto. da nous reva sama pila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 končno ena malo bolj soft napoved pa da vidimo, koliko nas bo v tem tednu premetavalo ... ker zadnje čase čisto po ribje lebdim nekje... ni na nebu ni na zemlji ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 [quote name='coccinelle' date='16. May 2005 ob 12:59'][post="446952"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] [/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 viljamovko ...ne mi skominov delaaaatttt coccinelle...sam za en hello you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Marsa... Amis, tebi tudi pozdrav ... imam eno obdobje, ko se mi ne da preveč pisati, pa služba malo bolj našponana (saj bo minilo - oboje ), potem sem pa še pri branju bolj površna... tako da se ne srečujeva kaj dosti po temah viljamovka bi pa pasala, ja ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 [quote name='Marsa' date='16. May 2005 ob 11:49'][post="446899"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Sumljivo prijazna... Ker sem vse 'ta slabo' stlacila v en micen odstavcic neskodljiv. [/quote] men tudi sumljivo prijazna...ampak, če ne napiše Marsa prijazno, pol pa težimo...pa dej Marsa kwa to pišeš same godlarije dej kj najs...no zdej pa mamo....ne verjamemo, ko dobimo. Kljukci. [quote name='Marsa' date='16. May 2005 ob 12:48'][post="446940"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]selene, cvicek je OK - cisti zile in je zdrav in ful mal alkota ima. kar privosci si. sam ne pretiravat. jaz grem pa eno viljamovko spit, eto. da nous reva sama pila. [/quote] Ful dobr se mi je zdel tole prebrat, kot bi poslušala svojo mamo....daj ampak pazi! [quote name='coccinelle' date='16. May 2005 ob 12:59'][post="446952"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] ... ker zadnje čase čisto po ribje lebdim nekje... ni na nebu ni na zemlji [/quote] Flying ladybug! [quote name='Amis' date='16. May 2005 ob 13:13'][post="446985"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]viljamovko ...ne mi skominov delaaaatttt [/quote] Zdele, delam brejk od brejka ...se moram zbrcat naprej v delovanje..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 [quote name='Amis' date='16. May 2005 ob 13:13'][post="446985"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]viljamovko ...ne mi skominov delaaaatttt [/quote] [quote name='coccinelle' date='16. May 2005 ob 13:45'][post="447045"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] viljamovka bi pa pasala, ja [/quote] Sem jo res, sam precej kasnej... saj sem na vas mislila... [quote name='cosma' date='16. May 2005 ob 13:57'][post="447061"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]... kot bi poslušala svojo mamo.........[/quote] kolk sem neverjetnemu stevilu mam lunatk podobna... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.