Skoči na vsebino

Napoved za 20. teden

Marsa

Recommended Posts

Jaz sem pa ze prejsnji teden vse pospravla in stran zmetala, tko da zdaj nimam kaj za delat :C: x:o)x
Sem pa direkt od frizerja zdajle, sla spicke mal postrizt.. Hehe, sedim na faksu in ful sonce not nabija in gledam svoje lase.. in ugotavljam, da se ful cepjo :o|o: Takoj po predavanju na motor, pa namest domov, direkt k frizerju. Evo, pol urce, pa sem nova x^x Zdaj si moram sam se cas vzet jutri al kdaj in pobarvat..
mmmm kok pase, ko mam tko lahko glavo :palec:

Uhh.. alkoholiki x:o)x jaz si bom pa en kozarcek vincka privoscla..mam en ful special renski rizling se...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

no tko...to je pa že res TUMAČČČČČ... :huk: .... x:o)x :fool: ...dns bo en padu! ccr namreč x:Dx x:Dx x:Dx ....ker viljamovke pa nimam x;)x

sicer pa bla ful pridna...pospravljanje omare...pa ugotovila, da bo treba še kakšne hlače kupit :o|o: ...pa eno kiklo...no, sej...če ni hujšga x^x ...pa en nov recept z rakci si zmislila....uspel poskus, pa nimam še nobenih posledic do zdej...sicer pa, punce, ta teden je varno zgleda....se mi zdi, da marsa ni napovedala zastrupitev x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jaz grem pa avokadovo juhco za vecerjo si nardit x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

pih! :2src:
cist shizim na avokado, sam juhe pa se nikol nisem delala.
a sem odprla temo ze, sem jo hotla namrec ze zdavnaj?

sicer jo je treba odpret kar preprosto avokado, nic specificnega, da je vse s tem na broju?
ce se komu da, sicer jo bom pa jaz enkrat..
Morda jo bi ti, aliana, pa pac das prvi recept za juho not? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

amis, kake hlace, kiklo, to pomeni kaj? da si shujsala al kaj? :8):
zastrupitve? a nisem napisala, menezsdi da glih sem, sory amis....
ce pa nsiem, sem pa pozabila, ker namrec - ja. lohk pricakujemo zastrupitve in podobne, tudi vnetne procese... :sori: xnckrivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

heh kar se garderobe tiče sem mela nekaj reči spred časov krištofa kolumba in jim je že zdavnaj potekel rok trajanja x:Dx

vidiš, js se pa tolažim da se ne morem zastrupit z mojimi domišljijskimi recepti x:Dx x:Dx ...na, ode upanje u.... x:o)x

no tko...zdej se pa grem pri polni zavesti mal zastrupit s ccr x:Dx x:px xcheersx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Cel dan bolj tko..bed al' kaj vem kakšen...zvečer pa taka luštkana, no ne luštkana, ampak vseeno cool novica... xsuperx xsurprisex xsrcbumx
Dum spiro, spero.

:2src:

ojla x;)x

ta teden mi je kr kul...se počutim fino in danse je še tako lepo sonček posijal...čez vikend se obeta prav lepo in toplo vreme...
In ena zelo pomembna stvar je mimo in to je zapuščinska razprava od mojega...smo tako veseli...ful se je vse dobro izteklo...sta oba z bratom tetko zmlela...tako, da je bila na sodišču samo tiho :vragec: x:Dx x8Dx

Lep dan vsem skupaj.

Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Sončk, me veseli, da ste uredili, tole je bil verjetno kar temen oblak nad vama. Boš videla, sedaj se bo vse sprostilo :palec:
jaz pa hehe nekje sem prebrala, da lahko srček boli, le kje sem to pobrala :o|o: x;)x

xsrcx

hvala Selene...jah saj veš kako je...če je neka napetsot v zraku...sedaj je lažje...čeravno je res da so odnosi sedaj skrhani(med njegovimi sorodniki)...
Tako pač je...kaj čmo... :sori:

Lep dan xsrcx xDDx x:)x

Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...