Skoči na vsebino

Zmenek z nevihto

sedna

Recommended Posts

• Komentarji 68
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

je fajn nevihta ja - eden lepših prikazov človekove majhnosti...... pa moč narave........ ob morju, ko nam še tramontana postavlja jadrnice na pomol, pa sploh x:)x x:)x x:)x
cosmic dancer
Deli na socialnih omrežjih

Ob pogledu na temne sive oblake je najlepše kar lahko vidiš, ko strela useka čez nebo, ali pa se dotakne zemeljske oble (ob neupoštevanju škode, ki jo je naredila, seveda), ali pa ponoči, ko se nebo ob streli razsvetli.

(malo me romantika prijela) x:)x

nevihte so čist fascinantne...predvsem, če jih gledaš spod strehe x^x ...ampak je pa res, da me nevihte čist nafilajo z energijo.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ludnica.nora jst na nevihte..prov taprave tiste grmece,s strelami in norim nalivom. x:px uzhivancija...vcasih sem ob nevihtah hodila na plazho se kopat...to je bil uzhitek :onfire: :onfire: :onfire:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>:vio: me je že tolkrat presenetla,da sem bla mokra k miš... :inocent:  in neb ti prvošla tega  x;)x  x:Dx

ma veš da sm bil parkrat tud js tko... sam sm bil lepo ogret - recimo sem že en čas bil zunaj pa me ni motlo da sem bil moker - sam obraz sm prot nebu obrnu pa roke razširu....res :palec: x:)x

cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>ma veš da sm bil parkrat tud js tko... sam sm bil lepo ogret - recimo sem že en čas bil zunaj pa me ni motlo da sem bil moker - sam obraz sm prot nebu obrnu pa roke razširu....res :palec:  x:)x

:2src: jaz sem pa pri jasnem vremenu, sončku... x;)x odšla od doma, pridem do sredine poti okoli jezera... :xx!: pa prihrumi k strela z jasnega nevihta :inocent: ampak to me ni izučilo :vragec: me je lani 3x tkolle namočilo xcivx a mi verjameš x?x x:Dx x;)x in še cucka zraven... xrolleyesx :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>:o|o: ma ki ne veš kje je podobca raja x?x  ti sam prid, samo se prej pozanimaj za vreme x:Dx  :vragec:

podoba raja - zame marsikje.......tud ledena puščava Antarktike, črno kamenje Karakoruma, prostranstvo oceana in zelenje amazonskega pragozda (brez zastrupljenih puščic, če se da x:Dx ) tk da nism ziher....... x:Dx x:Dx :palec:

cosmic dancer

aha.........tud ob Amurju v rusiji je prov lepo......pa igrat valiho na Madagaskarju....al pa......ne vem.........jahat želve velikanke z Galapagosa.....ti si res kot ta mačka na tvoji slikci - baje se mačka tud na kraj naveže x:Dx x:Dx hecam seee

men ni nikjer NAJlepše - sej kamor prideš je fajn x:)x

cosmic dancer

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...