coccinelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 velika... ampak na vse strani saj pravim, da sem bila pod streho ... sploh pa je poletje z vsemi spremljevalnimi pojavi moj čas in hvala za lepe želje, Borism ... tudi tebi želim vse lepo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 mh....poletje js pa raj pomlad, tm bl pozno, prot koncu.........sm se rodil ob pravem času zgleda xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 zanimivo ja......zlasti s fizikalnega vidika - kovinsko kolo sredi polja, pa še nobenga drevesa po možnosti js že nebi bil tkole tam kvečjem brez kolesa, to pa bi šlo....... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 zanimivo, da včeraj nisem imela nobenega zmenka z njo... pa me je vseeno presenetila... :xx!: in spet sem ji bla prepuščena na milost in nemilost.. mokra ko miška... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 ja pa dejta se slišat prej pa se zmenta, ne..... a je to tok težko Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja pa dejta se slišat prej pa se zmenta, ne..... a je to tok težko spet maš novo ikonco in novo ime... a si ti spljoh še ti.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 kako spet?! pa sej sm mel uno en mesec, če ne več!! itak da sm js..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako spet?! pa sej sm mel uno en mesec, če ne več!! itak da sm js..... no pol pa vse vredi fredi... ma nekam mi deluje potlačena facka Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 ma ne..... mislim, da ne tok je maska iz noh drame......(japonska jasno ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ne..... mislim, da ne tok je maska iz noh drame......(japonska jasno ) ja saj mi je vse jasno... čeprav sva v temi o nevihti :xx!: se oblači in grmi, spet bo huda ura.... nekje... nekoč....je vročeeeeeeeeeeeeee Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 nč ne štekam ampak pustmo to.... kaj je vroče? nevihta - to sm js, Kawoq......... pa danes sm bil tud zlo nevihtno razpoložen......zdej je bolš xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 jst mam pa zmenek z nevihto zdele v tem trnutku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 noro, jst pa bila na terenu, sem totalno premočena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>noro, jst pa bila na terenu, sem totalno premočena hehe jst sm biu pa pod streho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Brez zmenka z nevihto..ker mi je skoraj razbila afteka. Parkirala pod našim orehom in je odlomilo vejo...genau na centimetre zletela ob charadeku..skoraj me kap, ko sem ga ovitega v vejice in listje zagledala. Pismo je imel srečo(jaz pa tudi) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Meni pa nevihta ne more do zivega , letos me je ze nekajkrat ujela .Lepo je plesat na dezju , sploh pa ce je soparno. To mi je cista uzivancija . Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 dons pa zgleda zmenk odpade, kajne dons bom meu jst zmenek s soncem..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 čez okno poglej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 danes je pa ne bo.... in jaz grem okoli jezera xrosex 2x:))) greva miki... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.