sedna 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Razprta kot Klimtova slika.Rdeckasti lasje bi radi zakrilirdecico pohote.Modre zile utripajo v ritmu,ko jo vzemam cist pocas, na izi.Moj uajtrk, mosilo in vecerja.Nisem imel casa umiti zob. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Hmmm tale tvoja prjatlca je pa čist mokra, aaa. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 hehe...... kok se pa ona strinja s tem da greš tko na izi.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmmm tale tvoja prjatlca je pa čist mokra, aaa. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 umivaj,umivaj si zobe,da boš zmogel zgristi vse ) Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 Thanks, Diana..Vse stvari bi morali delati na izi. Nima veze, da ste nekateri pomislili, da sem moski, to pravzprav nekako laska. Gre za obcutek. Isto kot pri haikuju. Me sploh ne moti, da so nekatere pesmice tukaj gor cisto drugace razumljene, kot sem jih cutila sama, ko sem jih pisala. Gre za vecplastnost. Tako kot ko kamencek pade v vodo. Lahko vidis krogce na vodi;ce pa gledas s kaksnega drugega zornega kota, recimo iz vode, pa mogoce raje gledas mehurcke, ki jih naredi padajoci kamencek. Se ena iz gugalne mreze: Nežno me zibajo veje.Oblaki drvijo mimo,v tvojem objemu izkušam širino neba.Njegova električna modrina budi željo po daljnih krajih.Kot odbleski strel se pokrajine menjavajo na obzorju.Najini telesi, objeti, skupaj;vseobčutni, vsevedni.Prepotovala sva vrtince časa,da bi se srečala v tem trenutku. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 hipnotizer si,veš da zvezdice v tvojih očeh strelajo na mojo dušoti si še vedno tako presenečenje k se je usedlo na moj srčkti kr spletaj mreže,dokler bodo pletle ljubezenun bebe simpatico Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> hipnotizer si,veš da zvezdice v tvojih očeh strelajo na mojo dušoti si še vedno tako presenečenje k se je usedlo na moj srčkti kr spletaj mreže,dokler bodo pletle ljubezenun bebe simpatico hahahahaha Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahahahaha kva je pa tok smešn Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 Voajerji me ne motijo. Tudi sama sem, obcasno Bledo lice, žareče temne oči.Hipnotično zrejo.Boš šel na sprehod z mano?Na belih meglicah preideva v eno. Si imel to v mislih? Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ma včasih tok paše za dušo da si mal pocukran dokler ti ne rata slabo Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thanks, Diana..Vse stvari bi morali delati na izi. Nima veze, da ste nekateri pomislili, da sem moski, to pravzprav nekako laska. Gre za obcutek. Isto kot pri haikuju. Me sploh ne moti, da so nekatere pesmice tukaj gor cisto drugace razumljene, kot sem jih cutila sama, ko sem jih pisala. Gre za vecplastnost. Tako kot ko kamencek pade v vodo. Lahko vidis krogce na vodi;ce pa gledas s kaksnega drugega zornega kota, recimo iz vode, pa mogoce raje gledas mehurcke, ki jih naredi padajoci kamencek......no nekaj bolj osebnega, me veseli! sicer pa me 'ne moti', ce ni osebno oz. furas tak stil, mi je vsec... sam... mi je se bolj vsec, ce je oseba tud osebna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 Ej Marsa!Zdaj imam obdobje, ko mi gre komunikacija malo bolje. Ni slo za neosebna sporocila, prej za predelavo stvari, ki so neosebna, neopisljiva, ne-cloveska, ne-razumljiva, ne-razumna..mah saj ves kaj hocem povedat. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ja ja, razzumem, zdaj ko gledam v taki luci... no saj prej si nisme ne vem kaksnega mnenja ustvarjala, so se mi pa tvoji komentarji zdeli pac posebni, kakrsni tudi so (bili). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.