surya 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 štekam Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 pa še fuse Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Desno (verjetno moško) mi je všeč, taki lepi dolgi prsti, levo pa ne, ni nič negovano, neerotično. Milf, a so to tvoje nožice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Moje ja. Uf Primčica, Pikica ti bo glavo ftrgala Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moje ja. Uf Primčica, Pikica ti bo glavo ftrgala Uuuuups ! Drugič pa prej namigni. Saj mogoče ne bo prebrala . Sicer pa še vedno lahko reče, da sta obe nogi tvoji Ziher gleda zajčke in se bo s tistim zamotila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Po čem pa sklepaš, da so nenegovana moja stopala??? Si se pa ornk zmotila ...no, sej...važn, da jst vem, da lepo skrbim zanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po čem pa sklepaš, da so nenegovana moja stopala??? Si se pa ornk zmotila ...no, sej...važn, da jst vem, da lepo skrbim zanje. To pa še jaz vem, ko ti jih je Sstane temeljito zmasiral! Fotke imam zate! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa še jaz vem, ko ti jih je Sstane temeljito zmasiral! Uf...pa si mi rešila ugled.... Kul, fotke...se bova zmenle, kdaj jih pridem iskat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Okidoki! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 To pa sˇe jaz vem, ko ti jih je Sstane temeljito zmasiral! A je dodal kaj soli? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Glih prav, da ste odprli to temo. Kaj veste zakaj ima v povprečju ženska manjša stopala, kot pa moški. ???????????? Da lahko pride bližje pulta, ko pomiva posodo :vragec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Torej so moški z manjšimi stopali, prav prikladni za to opravilo. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Uf, kako srečo imam jaz Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po čem pa sklepaš, da so nenegovana moja stopala??? Si se pa ornk zmotila ...no, sej...važn, da jst vem, da lepo skrbim zanje. Tako je, Pikica. Imaš prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glih prav, da ste odprli to temo. Kaj veste zakaj ima v povprečju ženska manjša stopala, kot pa moški. ???????????? Da lahko pride bližje pulta, ko pomiva posodo :vragec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Glede na to, da je čedalje več žensk, ki nimajo ravno majhnih stopal,bom uporabljala kar pomivalni stroj! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 Po cˇem pa sklepasˇ, da so nenegovana moja stopala??? Si se pa ornk zmotila ...no, sej...vazˇn, da jst vem, da lepo skrbim zanje. Imas pa kar malo ozuljen mezincek. Kaj nosis spicake? No saj danes imam tudi jaz ozuljena stopala, sem ucer kar lepo turo po hribih naredil. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imas pa kar malo ozuljen mezincek. Kaj nosis spicake? No saj danes imam tudi jaz ozuljena stopala, sem ucer kar lepo turo po hribih naredil.Ozki čeveljci so res bli...ni bil ožuljen, samo malo se je tiščal....je že v redu danes! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Rdečih nog in otiščancev se takoj znebiš, če stopalčkom privoščiš kopel od Kneipa pa en peeling pa ful kremce... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glede na to, da je čedalje več žensk, ki nimajo ravno majhnih stopal,bom uporabljala kar pomivalni stroj! To ti misliš, da boš kar kupovala pomivalni stroj. če boš dobila ta pravga dedca, boš stala čist pr pultu, pa roke boš imela čist rdeče od prila, al pa ceta. To je pač usoda žena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To ti misliš, da boš kar kupovala pomivalni stroj. če boš dobila ta pravga dedca, boš stala čist pr pultu, pa roke boš imela čist rdeče od prila, al pa ceta. To je pač usoda žena Cvickar, pred tvoji vrati je pa huda gužva žensk, ki bi te rade za moža... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To ti misliš, da boš kar kupovala pomivalni stroj. če boš dobila ta pravga dedca, boš stala čist pr pultu, pa roke boš imela čist rdeče od prila, al pa ceta. To je pač usoda žena Boljš imet roke od ceta, kot moža od Cvička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boljš imet roke od ceta, kot moža od Cvička Good one Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cvickar, pred tvoji vrati je pa huda gužva žensk, ki bi te rade za moža... Za znoret ti povem, se jih komaj ubranm. Ji takoj povem, da tud jaz si nkol ne perem stopal sam in to je itaq žensko delo. Pa tud striženje nohtov na rokah in nogah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za znoret ti povem, se jih komaj ubranm. Ji takoj povem, da tud jaz si nkol ne perem stopal sam in to je itaq žensko delo. Pa tud striženje nohtov na rokah in nogah. Letim po prstan in hop v vrsto pred vrata! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.