Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Letim po prstan in hop v vrsto pred vrata! za prstan mora on poskrbet, če ne bo raje vsega vložil v Cviček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Letim po prstan in hop v vrsto pred vrata! ne po prstan punca, bo treba po škarje, da mi boš lepo nogce umila, pa nohtke postrigla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>za prstan mora on poskrbet, če ne bo raje vsega vložil v Cviček. Če ga ni že??? <{POST_SNAPBACK}>ne po prstan punca, bo treba po škarje, da mi boš lepo nogce umila, pa nohtke postrigla. Ja, to pa najraj delam...se prav najprej nohte postrič, noge umit in potem hopa na posodo....ti, a si drgač v vseh stvareh tolk nesposoben? Sam vprašam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Jaz za prstan že nam skrbu, zakuga neki, ga pa rajš za cviček ponucam ja sem kar nesposoben glede tega, če te glih zanima. sam ne vem, če b znal pomivat posodo, sem enkrat probal, pa sem mehurje dobu po rokah. ti povem za znoret. Da b si pa sam nohte rezal? Zakuga neki, zato ste pa ženske poslane na svet, da opravljate taka dela Pa straniščne školke čiste, pa gate perete dedcm, pa štunfe pospravljate za nemi, pa pir nam prnesete, ko fuzbal gledamo itd................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Kaj pa po tvojem spada pod moška opravila? Nažiranje s cvičkom, prdenje, riganje, smrdenje in praskanje po riti? Sam vprašam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 pika pokica, pa ti sploh nisi tako neumna. Ti pa res razumeš stvari do konca. Vse to počnemo, pa po čebul, pa po česnu smrdimo, pa po pasji radosti. Pa če se nam lušta, še nmav se......, pol si ga pa v firng obrišemo. Tooooooooooo mi deli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Se mi je zdel, da mojo inteligenco podcenjuješ... Sm za ožent, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pika pokica, pa ti sploh nisi tako neumna. Ti pa res razumeš stvari do konca. Vse to počnemo, pa po čebul, pa po česnu smrdimo, pa po pasji radosti. Pa če se nam lušta, še nmav se......, pol si ga pa v firng obrišemo. Tooooooooooo mi deli Še tlačenko si pozabil omenit pa zaseko, pa to, da nažgan od Cvička v beli rebrasti spodnji majici obležiš v zidanici pod sodom pa... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še tlačenko si pozabil omenit pa zaseko, pa to, da nažgan od Cvička v beli rebrasti spodnji majici obležiš v zidanici pod sodom pa... :xx!: :xx!: :xx!: Ti si pa tud prismojena! Veš da se revež, ves nadelan, ne more vsega takoj spomnit....bod mal bolj uvidevna, no! Mislm, ženske! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi je zdel, da mojo inteligenco podcenjuješ... Sm za ožent, a ne? Moram rečt, res samo za ožent, pa za nucat Morda od začetka bi blo nmav težko, b ti mogu nmav dopovedat. Pol b pa delala kot švicarska urica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še tlačenko si pozabil omenit pa zaseko, pa to, da nažgan od Cvička v beli rebrasti spodnji majici obležiš v zidanici pod sodom pa... :xx!: :xx!: :xx!: Točno tako, ampak ne kakšna navadna rebrasta majca iz Turčije. Mora bt sigurn Galebova. Kvaliteta se naj vid Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moram rečt, res samo za ožent, pa za nucat Morda od začetka bi blo nmav težko, b ti mogu nmav dopovedat. Pol b pa delala kot švicarska urica. Lupčk, če bi te jst v roke dobila, bi bolj tenko piskal...najčistejši bi postal, pa taka copata, da boh pomagi...ne želi si bližnjega žene! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 Ja pikica, kako pa da si se v trenutku drugace obarvala? A je mlf prisel v sobo? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Točno tako, ampak ne kakšna navadna rebrasta majca iz Turčije. Mora bt sigurn Galebova. Kvaliteta se naj vid U, jebela ! Še na firme se spozna ! Bi si mislila, da boš lojalen Beti iz Metlike ali pa Versaceju ( to je itak bolj za ta tople (dni )) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja pikica, kako pa da si se v trenutku drugace obarvala? A je mlf prisel v sobo? Milf is in da house, samo, but Milf is not a slipper Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lupčk, če bi te jst v roke dobila, bi bolj tenko piskal...najčistejši bi postal, pa taka copata, da boh pomagi...ne želi si bližnjega žene! To pa so pobožne želje vseh žena, ki ji lahko izrečejo samo tlele, pa še to morajo pogledat za sabo, da ne bi kdo dal prepoved uporabo čarunalnika, s kakšnim udarcem po tipkovnici, al pa po ksihti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>U, jebela ! Še na firme se spozna ! Bi si mislila, da boš lojalen Beti iz Metlike ali pa Versaceju ( to je itak bolj za ta tople (dni )) primavera, ne se ti norca delat iz mene. Če mam jst rad cviček in pa red pr bajt, to še ne pomen, da sem čist ta velk butec u dolin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>primavera, ne se ti norca delat iz mene. Če mam jst rad cviček in pa red pr bajt, to še ne pomen, da sem čist ta velk butec u dolin. Saj se ne delam norca, ampak Dolenc v beli rebrasti majici, s flašo šmarnice, se mi je od nekdaj zdel blaznooooo erotičen prizor. Sem pa mislila, da si Suhokranjčan? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 men se tut stopala neki kr popravljajo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj se ne delam norca, ampak Dolenc v beli rebrasti majici, s flašo šmarnice, se mi je od nekdaj zdel blaznooooo erotičen prizor. Sem pa mislila, da si Suhokranjčan? Kje si pa še vidla, da b imel v suhikrajni cviček. Tam raste sama šmarnca Men se pa dopadejo fine meščanske babe, ki mislijo da vse vedo. Pa tako lepo dišijo po bobi palčkah, pa po cocacoli. pol ji daš pa tolmača v roke, so pa še bolj nagravžne, kot naše dolenjke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje si pa še vidla, da b imel v suhikrajni cviček. Tam raste sama šmarnca Men se pa dopadejo fine meščanske babe, ki mislijo da vse vedo. Pa tako lepo dišijo po bobi palčkah, pa po cocacoli. pol ji daš pa tolmača v roke, so pa še bolj nagravžne, kot naše dolenjke Tole pa že moram komentirat: če še eno rečeš čez Dolenjke, pridem tja in te stresem iz tvoje rebrčkaste majice. Živim namreč na Dolenjskem! Dolenjke so super, Dolenjci pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja pikica, kako pa da si se v trenutku drugace obarvala? A je mlf prisel v sobo? Če bi pozorno bral moje poste, bi morebiti celo zaznal sarkazem v njih... Kaj ma pa Milf s tem veze??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 hihi nogice nogice iiii Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole pa že moram komentirat: če še eno rečeš čez Dolenjke, pridem tja in te stresem iz tvoje rebrčkaste majice. Živim namreč na Dolenjskem! Dolenjke so super, Dolenjci pa Dolenjci smo pa vzor vsem naokol. Sploh nisem nbene reku čez dolenjke, reku sem sam čez meščanske babe, ki prdrve na dolensk, pa se majo za nekaj oh in sploh, pol po dveh glažih cvička, se pa obnaša tako, kot se nbena dolenjka ne. sam to so sam meščanske take, ki so otroc asfalta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dolenjci smo pa vzor vsem naokol. Sploh nisem nbene reku čez dolenjke, reku sem sam čez meščanske babe, ki prdrve na dolensk, pa se majo za nekaj oh in sploh, pol po dveh glažih cvička, se pa obnaša tako, kot se nbena dolenjka ne. sam to so sam meščanske take, ki so otroc asfalta Ti s tok pametn...bog ve iz kje izvira tvoja zagrenjenost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.