Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Jaz sem po mami pure Dolenjka, po očetu pa popolna Gorenjka- živim (skoraj)na Dolenjskem, ampak dolenjcev kot tipov pa ne prenesem . Res ne. Sami neki gasilci. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem po mami pure Dolenjka, po očetu pa popolna Gorenjka- živim (skoraj)na Dolenjskem, ampak dolenjcev kot tipov pa ne prenesem . Res ne. Sami neki gasilci. :xx!:Briga me , kukr češ. ampak taki ki zatajijo poreklo so sami izdajalci, za pred zid Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 O.k, pa pred zid. Ampak samo, če ta beli strelajo, drugač ne. Ne vem, kdo je kje zatajil poreklo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O.k, pa pred zid. Ampak samo, če ta beli strelajo, drugač ne. Ne vem, kdo je kje zatajil poreklo? A si dobila filing, da ve, o čem govori??? Neki ga je ena 1x zeznla ornk in je zdej nastrojen proti vsem ženskam. Če bi mel vsaj malo soli v glavi, ne bi mel takih komentarjev.... Ponavadi ne pluvam čez folk na forumu, sam take, k pa ti pišeš, cvičkar, pa niso za nikamor! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Ma sej nima veze....pa nisem lih tazga filinga dobila....pa ni me prizadel, samo bedaste mi ma... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 plosk plosk.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si dobila filing, da ve, o čem govori??? Neki ga je ena 1x zeznla ornk in je zdej nastrojen proti vsem ženskam. Če bi mel vsaj malo soli v glavi, ne bi mel takih komentarjev.... Ponavadi ne pluvam čez folk na forumu, sam take, k pa ti pišeš, cvičkar, pa niso za nikamor! :xx!: Mene ne zezajo kr tako, si že tako dobim, ki ve kdaj je treba in kako je trteba kakšni stvar strečt. Pa nkar se ne umišljajte, da ste nekaj ekstra. Sploh nisem mislil tolk vam povedat, sam če imate pa krajša stopala, pa slabe živce Veš kaj je dobrga pr tem, če ti baba po štengah u kevdar pade??????. Mim grede nazaj ti lahko pir prnese. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 mislim hudoooooooo...ejjjjj ma ženske......sej ne morem verjet.....pikica.....primavera........... :xx!: dejte no!...hec je hec...ampak tole je too much.. sicer pa verjamem da ste s mogle dat duška.....ampak .............. Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 ja men so zelo pomembna...tiste ogabne kiflčarje neurejna,take za po veja plezat fujjj..ne maram.....td štokastih nog z debelim meči so za bruh bruh.... taka nežna,lih en prav veliko stopalo 38 ajd 39.......pa lepo nohtki spedenan u nulo,pa koža na stopalih ne sme bit suha...pa nogice morjo večkrat videt masažo pa kremico.....tak da jep...stopala so pomembna... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja men so zelo pomembna...tiste ogabne kiflčarje neurejna,take za po veja plezat fujjj..ne maram.....td štokastih nog z debelim meči so za bruh bruh.... taka nežna,lih en prav veliko stopalo 38 ajd 39.......pa lepo nohtki spedenan u nulo,pa koža na stopalih ne sme bit suha...pa nogice morjo večkrat videt masažo pa kremico.....tak da jep...stopala so pomembna...Jst mam sicer res nmav večja stopala, tam 45, 46. Ampak morajo bit res spedenana in zato ste pa ženske, pa jih lepo operete v malo s soljo napolnjeni vodi, pol pa vse tisto kar sledi. nohti pa to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 aham..kar cvikcange v roke pa ščipamo vse......heeheheepa kurja očesca z en fejst močno pilo izdolbemo..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 mičen na gor od stopal so pa meča.....kapiš? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> govorimo o stopalihpa tudi pikico in primavero zastopim glede cvičkarja, ker ima res primitivne ... očitno je tebi všeč? ma saj kul, mora bit malo heca, ampak kar je preveč, je prevečKuga je preveč, nkol ni preveč. Smo vsaj razčistl kakšna morajo bit stopala. pa kuku se jih upedine pa KDO jih komu upedina. Drgač pa Mystica, jaz vsaj to vem, da nič ne vem, nekater se imate pa za nekaj več. Tud vam ni lahko, mogoče še teže kot men, ki sem primitivec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> govorimo o stopalihpa tudi pikico in primavero zastopim glede cvičkarja, ker ima res primitivne ... očitno je tebi všeč? ma saj kul, mora bit malo heca, ampak kar je preveč, je preveč poznam in vem nekaj......in tisto kar vem pa poznam upam zagovarjat...... tak da......motite se...cvičkar je fejst dec.....treba ga je je prav razumet,ko piše...pa ne mi rečt,da je treba fejst možgančke napenjat pri tem.....in ja meni je všeč..... predvse zato.....ker na smešen način al pa..kao z lahkoto izvab iz človeka tisti pravi JAz....jep.....razkrinka vas v mometu......zrcalce,zrcalce,na steni povej........... ženske v špegu se gledate..... vi le vam rečem.......udri po siromaku..ajd čakam,kje mate biče....aaa..hehehehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Ti povem nekaj. najebala si ga češplca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 heheheheheheh kullll.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kuga je preveč, nkol ni preveč. Smo vsaj razčistl kakšna morajo bit stopala. pa kuku se jih upedine pa KDO jih komu upedina. Drgač pa Mystica, jaz vsaj to vem, da nič ne vem, nekater se imate pa za nekaj več. Tud vam ni lahko, mogoče še teže kot men, ki sem primitivec. Daj no, Cvičkar! ti bom čisto odkrito povedala: do sedaj si mi šel ponavadi na živce, danes si pa imel ful enih dobrih štosov, da sem se prav nakrohotala. Jaz sicer res bruham ogenj ponavadi, ampak 90% je čista zafrkancija. V glavnem Cvičkar- ti si đek!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 wauuuuu...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 cvičkar kje si stari, gremo na cvička (a si na dobu?) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 seal zate cvičk ni......)))) že tist s čikom je tooo muč......hahahahahaha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>seal zate cvičk ni......)))) že tist s čikom je tooo muč......hahahahahaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 heheheheehe neki me pa res zanima vem da ne paše v to temo.. sam kwa maš za en parfum..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Zanj je kislica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheheheehe neki me pa res zanima vem da ne paše v to temo.. sam kwa maš za en parfum..... mene sprašuješ? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 ja valda.......tebe ja Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.