santos 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A zdaj boš pa ti mene učil kuga je živlenje. Zdaj si pa frajer, ko si petkrat na dan noge umiješ. jst se jih nkol petkrat na mesc. ne , pa sem dočakal veliko starost. Kuga si pa hotu povedat s tem, da maš čevlje za 30.000 sit al pa še več PODEN Take šminkerje boljš da jst v roke ne dobim, bi vidu kolk bi jih lahko kupu, če b mu družino za vzdrževat pa 70.000 plače Očitno si bolj malo dojel oz. nič ! Želim ti lep preostali del življenja ! Češplja, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 pajade.......ne verjamem Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Katrinine! Tripl,nice fotke, noge pa itak ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ma ja...sej to niso njegove noooooooo........ne mu vsega verjet Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Hehehe,kaki so šele drugi deli! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ja...sej to niso njegove noooooooo........ne mu vsega verjetČešplja,itak, da so...! Pa kje živiš ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ja...sej to niso njegove noooooooo........ne mu vsega verjet Falš bjonda,šuuuuuuš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Očitno si bolj malo dojel oz. nič ! Želim ti lep preostali del življenja ! Češplja, Dojel sem sam to, da si velik frajer ki svoja prelepa stopalca skriva v dragih copatkah in nkol ta stopalca niso smrdela :xx!: Ne ti men lep dan, ker vem da te boli kurac zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dojel sem sam to, da si velik frajer ki svoja prelepa stopalca skriva v dragih copatkah in nkol ta stopalca niso smrdela :xx!: Ne ti men lep dan, ker vem da te boli kurac zame. Vidiš tega...! Priden bod...da te naum po ritki ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 hahahahahaha cmok ))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 santos Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidiš tega...! Priden bod...da te naum po ritki ! UFFFFFFFFFF mater sem se usral. Do zdaj so mi sam noge smrdele, zdaj bo pa še rt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>UFFFFFFFFFF mater sem se usral. Do zdaj so mi sam noge smrdele, zdaj bo pa še rt. Heh, kaj rt, sej si že ceu forum zasmradu. Pejd spat, da se bo mal zluftal! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, kaj rt, sej si že ceu forum zasmradu. Pejd spat, da se bo mal zluftal! Se podpišem spodaj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej me mate pa vsi za takega picajzlarskega kritika. Una fotka pa je s cajtov k sm Kafko bral in je to imelo svoj vpliv. dobr jutrček! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Katrinine! Katrinca,sexi rokice in noge, kot tudi vse ostalo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Hvala enako, Conti! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Če smem, bi se pridružil grofičinim komplimentom Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 25. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> dobr jutrcˇek! Kontrcek! Pa lep soncen dan tudi. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Olivno olje za nego stopalSegrejemo mleko (približno tri skodelice). V posebnem lončku zmešamo približno pol skodelice grobe soli in 1/3 skodelice olivnega olja. Stopala namakamo v toplem mleku približno 10 minut, nato zmasiramo oz. oluščimo stopala z mešanico olja in soli. Po pilingu, stopala speremo z vodo, namažemo s hranljivo kremo ter obujemo tople nogavice in počivamo. Najbolj priporočljivo je, da ta tretma opravimo pred spanjem. Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 O, kul, Sonck, kok si dobr speljala tole temo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A zdaj boš pa ti mene učil kuga je živlenje. Zdaj si pa frajer, ko si petkrat na dan noge umiješ. jst se jih nkol petkrat na mesc. ne , pa sem dočakal veliko starost. Kuga si pa hotu povedat s tem, da maš čevlje za 30.000 sit al pa še več PODEN Take šminkerje boljš da jst v roke ne dobim, bi vidu kolk bi jih lahko kupu, če b mu družino za vzdrževat pa 70.000 plače Saj čevlji za 30 jurjev so pravzaprav nekaj srednjega kar se denarja tiče. na Štefanovi v LJ (desno) je ena trgovinica s čevlji, kjer so vsi najmanj 60 ali več Tja, upam, Cvičkar, da te bo peljala tvoja ženska in ti izpraznila kartico oz. žep... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Triple, Katrina : fenomenalne nogice. Ampak sandalčke pa lak na nohtih imava pa enake Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Olivno olje za nego stopalSegrejemo mleko (približno tri skodelice). V posebnem lončku zmešamo približno pol skodelice grobe soli in 1/3 skodelice olivnega olja. Stopala namakamo v toplem mleku približno 10 minut, nato zmasiramo oz. oluščimo stopala z mešanico olja in soli. Po pilingu, stopala speremo z vodo, namažemo s hranljivo kremo ter obujemo tople nogavice in počivamo. Najbolj priporočljivo je, da ta tretma opravimo pred spanjem.Ko sem jaz včasih pasu krave in to bos in če me je zjutraj v noge zeblo, sem kr v dravji drek stopu. Vam povem, takih stopalc ni daleč akul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 Bejbike z lepimi stopali ze v sandalih hodijo naokol. Ucer sm u stacun malo uc vrgu. cist po mohem okusu. Ena je imela vitko stopalo, druga pa talko lepoooo urejene prste na nogi, da to pa prav redko vidis (pa prozoren lak) Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.