Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Obujam temo, čeprav ne vem, ali vanjo pašejo tudi obuta stopala....Nimam nobene foke, da sem slikana samo v bose noge (bom tudi enkrat....)Torej, negovano stopalo, in na splošno celotne noge so potreba, da se dobro počutim v svoji koži..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 danes zjutraj sem razmisljal kako bi slogal iz stopala.... pa rabim kako prostovoljko... k nisem dost gibcen da bi lahk svoja stopala gledal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes zjutraj sem razmisljal kako bi slogal iz stopala.... pa rabim kako prostovoljko... k nisem dost gibcen da bi lahk svoja stopala gledal HAHAHA, faca si!!!Ko ti uspe osvojit tehniko mi javi, boš meni prvi šlogal, velja? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Obujam temo, čeprav ne vem, ali vanjo pašejo tudi obuta stopala....Nimam nobene foke, da sem slikana samo v bose noge (bom tudi enkrat....)Torej, negovano stopalo, in na splošno celotne noge so potreba, da se dobro počutim v svoji koži..... Ua Kokica, to pa je kinky , tak da te bom jaz hočeš al pa nočeš odslej klical, Kinkyca Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 važn je,da ne vidš pr folku tiste trde kože na peti,al pa da se kr lušč cela noga :xx!: Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ua Kokica, to pa je kinky , tak da te bom jaz hočeš al pa nočeš odslej klical, Kinkyca Ni blema, samo zate sem Kinkyca..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>HAHAHA, faca si!!!Ko ti uspe osvojit tehniko mi javi, boš meni prvi šlogal, velja? hja pismu sej bi ti prec šlogal knjigco sabo pa pogledava ane Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja pismu sej bi ti prec šlogal knjigco sabo pa pogledava ane Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Olivno olje za nego stopalSegrejemo mleko (približno tri skodelice). V posebnem lončku zmešamo približno pol skodelice grobe soli in 1/3 skodelice olivnega olja. Stopala namakamo v toplem mleku približno 10 minut, nato zmasiramo oz. oluščimo stopala z mešanico olja in soli. Po pilingu, stopala speremo z vodo, namažemo s hranljivo kremo ter obujemo tople nogavice in počivamo. Najbolj priporočljivo je, da ta tretma opravimo pred spanjem. Tole mi je pa zelo všeč, vsekakor bom poizkusila..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Kaj bi men pasalu,da bi mi kdo zmasiral noge..mmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja! Pa se moje stopalo Tisto je nart (simpatičen) uživaj! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 10. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj bi men pasalu,da bi mi kdo zmasiral noge..mmmm To pa z veseljem. Pridi z nami na Pag. Tam ponavadi po cele ure masiram stopala in je prava sprostitev to. Res, res. No, ce le ne smrdijo prevec. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 To se sliš pa vabljivo. Morje, sonček, fant, masaža..... Mamo doma za noge masirat, tko da ne grem z vami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To se slisˇ pa vabljivo. Morje, soncˇek, fant, masazˇa..... Mamo doma za noge masirat, tko da ne grem z vami Kaj pa morje, soncek pa fant (ki je sicer velik popotnik, a vseeno moskega spola) Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ja so pomembna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 Jz sm si pa ziuc pripru na gleznu! Kupu sm si namrec enkrat za spremembo cevlje namesto superg (tko, da bi bl lepo izgledal v mestu, pa v sluzbi). Zj pa lahk sam stare superge nosm, ker me drgac boli, kot bi me en z nozem zabadal v stopalo. K*** pa lepota, ce je treba pol tok trpet. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 o shit...Diana ti si daj med gor, Atu pa glino. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 super. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 tole na na hitro pa le na hitro, ker sem prvič na tej strani, pa rabim prebrat vaše komentarje... -vsaj 2x tedensko si stopala zvečer namažen tudi z ognjičevim mazilom, kateremu je dodana limona in se obujem v bombažne nogavičke; stopala bodo bolj sigurno bolj mehka -za kakšne rane pa uporabim obkladek iz švedske grenčice, ki je mimogrede koristna za milijon težavic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 o! za grencico pa se nisem vedela. Ognjicevo mazilo pa tud jaz upoarbljam.drugac je pa fajn kopel z olivcem in limono, pa not noge (pa roke) namakas, dbest tud za nohte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Danes sem si postrigla krempeljčke, zamenjala lak, oblekla minico, šla ven in se spomnila, da imam na peti še ostanke velikanskega žulja in me je kar postalo sram - kao zrihtana, v miniki, potem pa taka packa. Cc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o shit...Diana ti si daj med gor, Atu pa glino. Thanx, bom preizkusil. A to je za razbramenitev ali tudi za boljse celjenje? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 za vse...kako ravnas, vse podrobno in vse, pa najdes tule. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.