Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> mami kriva, ona mi je take dala... Zalita lička in koščena stopalčka pač ne pašejo skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pa pasejo ves Stane... jaz imam lichka, pa vseen shpichaste koshchichke... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zalita lička in koščena stopalčka pač ne pašejo skupaj stanči. no ok... pokažem mojo bajsko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> stanči.no ok... pokažem mojo bajsko Fajn parket maš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 aja .. nimam debelih gležnov. na uni tko zgleda k sem od zgori slikala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> stanči.no ok... pokažem mojo bajsko Lepi nohti in prstki Aiwa! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 hvala contesa. jz pa fouš za tvojo barvo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 o, nogce, glezenjcki & Co! Aiwa, 'bajsike', x:Dx, saj sploh niso tolk debele, sploh nic cez ne gledajo, sam gleznja pac nimas ozkega, to je pa tko kot je in Stane nima cist prav - zelo suhe bejbe imajo veckrat mocna kolena ali pa gleznje. Tko da, nic taksnega, cist ok, lepo negovani in vse, komot nosis sandale! Contesa, lepckano in dolgonogo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 sej lih to sem rekla,da v resnic sploh niso široki gležni. čisto zares ne. sam tm sem tko čudno fotknila. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o, nogce, glezenjcki & Co! Aiwa, 'bajsike', x:Dx, saj to je pa tko kot je in Stane nima cist prav - zelo suhe bejbe imajo veckrat mocna kolena ali pa gleznje.Nobene nisem črhnil o kosteh, pravim le, da ima lička in nožičke v ravnotežju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Noge mi je kar težko pokazat. Večkrat jih mučim v kakih gojzarjih, da so potem vse boge. Letos jim bom posvetil več pozornosti, že spomladi sem si kupil knjigo o masaži nog. Pa letos bom hodil večkrat tudi bos. Skratka, več pozornosti bom namenil stopalom. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 a mas ti tud mal platfusa?No nogo pa IMAS ribjo, v bistvu je suhcena, drobna.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj ne bel?? Pa ni to fuul eksoticno, skrivnostno zapeljivo? Vsaj meni! ma ne vem...ni mi všeč nekak....pa včas na keri drugi mi lepo zgleda, na men pa ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 O aiwa, kar malo kljubovalna. Ne pustis se kar tako komandirat, rada pa komuniciras z ljudmi. Ponavadi imas glavno besedo. Ampak prav presenecen sem; v obraz izgledas tako drobcena, stopala pa imas zelo mocna. Pa kot so ze omenili zelo lepo urejene nohte in cedne prste na nogi. ----- Todika, si poskusila kdaj kako belo z rahlim krem ali drab odtenkom? ----- Contesa, tako kot obraz in roke, tudi cudovita stopala in noge v celoti. ----- Piko, ja pac po hribih hodis in tega uzitka ne more nic poplacati. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mas ti tud mal platfusa?No nogo pa IMAS ribjo, v bistvu je suhcena, drobna....Čevlje nosim lahko tudi ženske, -keke, ker imam št. 41.Če pa ima tudi platfus -usus, verjetno ga je res malo -lolo, maš prav -avav! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Meni pa pašejo visoke pete in ozi čevlji (matr sama hvala me je danes ) ampak s takimi čevlji ne smem stopit na tla, ker ne znam hodit v njih in potem imam kolena bolj naprej in hodim kot žirafa (delam velike korake in to ne paše skup s takimi čevlji) NAJRAJŠ HODIM BOSA, me nič ne pika. . Doma in zunaj. Samo zvečer je treba drgnit umazanijo dol. Aiwa, imaš sexi stopala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 uau conti aiwa kaj pa jamraš, sej ni tok hudo tud js u bistvu...ma ka pa vem, odvisn kk pogledaš al ka.....včas se mi zdi da bi lohk mela bol tanke gležne, mi je lepo to...drugič spet se mi pa zdi da je čist ok u bistvu mam bol močne kosti, bi verjetno bla grozna če bi bla bol suha sam zapestje ful suhceno zgleda, k mam nekak vlko roko pa dolge prste...joj bi mogla od tamalga roko enkrat pokazat ful suho zapestje za tipa, roka pa kt lopata....narobe sestavlen ups, to je pa ž druga tema me je zaneslo mal Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O aiwa, kar malo kljubovalna. Ne pustis se kar tako komandirat, rada pa komuniciras z ljudmi. Ponavadi imas glavno besedo. Ampak prav presenecen sem; v obraz izgledas tako drobcena, stopala pa imas zelo mocna. Pa kot so ze omenili zelo lepo urejene nohte in cedne prste na nogi. a to se z nog vid? ja hudo... ampak res. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>----- Todika, si poskusila kdaj kako belo z rahlim krem ali drab odtenkom? ----- : ma ja sm svašta....bela mi pač ni.....všeč mi je pa recimo uno od frenč manikur, un taprozorn, sem brez tistga bevga roba, tist se mi dopade, sam sam na roki, na nogah mi je kaka bol živa barva zakon....drgač so mi pa tud vsi odtenki kožne barve všeč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 evo sm še najdla nekej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ful dobr... te tvoje z morja so zmer tok kul... tko mal trapaste... hehehe super. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ful dobr... te tvoje z morja so zmer tok kul... tko mal trapaste... hehehe super. hi dvojčki smo pač mal trapasti se res zmeri u kako čudno pozo spravim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo sm še najdla nekej Kam pa kam lepe noge? V morje, če ne pride kaj vmes! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Aiwa, ne seri, men so tvoje nogce zelo všeč, pa lepo negovane.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa, ne seri, men so tvoje nogce zelo všeč, pa lepo negovane.... Ane, ane, da so fajn! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.