Skoči na vsebino

kaj pa stopala?

atubbuta

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Tudi meni so mnogo bolj vsec kaki nezni ali pastelni toni. Moram pa priznati, da je Todikina rdeca kar fensi in da ni motece kriceca.  x;)x  :palec:

Ne vem, nisem videla.

Samo nasplosno mi ni. Tudi zivo rdeci lak na rokah mi ni. Pa naprimer predolgi nohti. Najbolj mi je vsec francoska ( tudi na nogah nekaj podobnega). Ne maram vpadljivih.

aiwa :palec: prav fajn :palec: x:Ix

contesa ma lepa ja :palec:

Jaz imam pa 36, vcasih 37 nogo, kar je kar cudno glede na mojo visino...vsec so mi naprimer moji gleznji, ker so bolj tanki. Slik pa nimam....

Zdaj sem opazila Todikine. Ne, je cisto v vredu. Mi je bolj tista slika vsec, kjer jih ma v luft, opazila sem, pa da ma isto verizico na nogi kot jaz. Mogoce kupljena v Grciji? x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 335
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>evo sm sˇe najdla nekej x:Dx

Fuuuul sweet! :2src:

-----

Aiwa nekaj malega znam razbrati, nisem pa prav noben profi kot sta contesa in marsa. Edino pri enih rokah se je vsem malo zalomilo (bila pac slaba fotka).

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

<{POST_SNAPBACK}>... in marsa.
glej ga spet!!!!! xDDx POJMA nimam... kaksen profi neki... ziher si ti vecji, ker se s tem bolj ukvarjas.

saj vidis, a je oni trdno nasajen itd. oblike, ali so ali jih ni, nekatere manekenke imajo recimo cist krive noge, nekatere druge pa spet cist ravne, brezoblicne, vse pa morajo pa imeti 'negovane'. :)

Kaj to pomeni? nalakirani nohti? verizice? pobrite noge?

Ker zame so 'negovane' umite noge z lepo postrizenimi nohti in z lepo kozho (torej brez kakih trdih in raskavih pet itd.). Pol je pa sele vse ostalo, ni pa treba, da je... dodatki pac...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>men so pa vsec zivi pa divji laki na nohtih, sploh noznih, poleti...

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Jaz pa ne maram prozornega laka na nogah, se mi pol zdi kot bi gledal koga na vozičku na sodni medicini x:Dx x:o)x . sem za živo rdeč lak poleti, skozi vse leto pa bordo. tega imam ves čas. Na rokah pa prozornega ali nič.

:inocent: Pozna kdo zgodovino lakiranja nohtov?

Koliko let ima lak za nohte?

Kdo je pogruntal in s tem obogatel?

En brihten ameriški parketar pred 100 leti x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Vsec so mi pa vitka stopala z relativno dolgimi prsti (ne prevec). Da so gleznji lepo izrazeni, da niso zatekla ter da je koza na podlatu kot svila napeta med peto in prsti.

to ti opisuješ žensko stopalo, ne? fetiš pač..men niso stopala tok blazno pomembna na tipu..

DON'T PANIC

Guest mačona
Sicer imam drobčkane ribje gležnje, stopala pa imam na žalost malce širša in od vsakih čevljev trdo kožo in žulje. :o|o: :V: Na pedikuri sem bila enkrat in po tistem si pa upam trditi, da so moja stopala bila fetiš. Ahm, se pa odpravljam že kaka dva meseca k teti v salon. Čakam, da bo Luna v Ribah. x:px xDDx Ampak ne ta mesec, drug. :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>

Jaz pa ne maram prozornega laka na nogah, se mi pol zdi kot bi gledal koga na vozičku na sodni medicini x:Dx  x:o)x . sem za živo rdeč lak poleti, skozi vse leto pa bordo. tega imam ves čas. Na rokah pa prozornega ali nič.

men tud zato, ker se mi zdi mal... 'jetichno'. :D

je pa tecno, ker se bolj jeticno zgledajo pol nohti, ko si das lak dol.. :|||

ostane mal na nohtu, pa je lohk kar rumenkast mal al pa zelenkast al pa plavkast, odvisno pac kaksen lak si imel.

Jaz imam poleti zivooranznega, zivozelenega ali temnomodrega, tudi zivordecega.

Na rokah pa kot me pici, vcasih ja, navadno pa ne al pa prozornega.

ce bi bil slucajno svetel, ne bi smel bit drap ali drekast, kozhne barve (groza!), pac pa kvecjemu je lahko mocno bel ali gosta bela perla.

(*razen lani ko sem cajtala pocen noht, pa sem res namazala z enim prozornkasto rumenkastim lakom, kao s Ca, dost grde barve pravzaprav, sem hotla cez se oranzno, pol pa nisem)

Macona, jaz mam tud mehko in obcutljivo kozho na stopalih, pa mi je vsa obutev trda in me hitro kaj zuli in tisci.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>to ti opisujesˇ zˇensko stopalo, ne? fetisˇ pacˇ..men niso stopala tok blazno pomembna na tipu..

Ja predvsem se mi zdi pomembno za zenske. Naredi vtis. :zoro: In masirati nezna zenska stopala je pravi uzitek in sprostitev na obeh straneh.

Fotke svoje noge pa lahk vrjames, da nisem objavil, da bi se kaka bejba zacopala vame. Ce ze odpiram temo, se mi zdi to prav. :inocent:

Men je stopalo najpomembnejse pr zenski.Zato najraje spoznavam zenske na plazi. Tam takoj vidis kaksna stopala ima (pa se kaj druzga tut, no...) .xDDx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ja predvsem se mi zdi pomembno za zenske. Naredi vtis.  :zoro: In masirati nezna zenska stopala je pravi uzitek in sprostitev na obeh straneh.

Fotke svoje noge pa lahk vrjames, da nisem objavil, da bi se kaka bejba zacopala vame. Ce ze odpiram temo, se mi zdi to prav. :inocent:

no,sej ne rečem, da negovana stopala ne spadajo k celostni podobi (predvsem ženske).

Kar se tiče fotke tvojih stopal pa morm rečt, da imaš lepa stopala, sam zacopala se pa neb na podlagi stopal?!

joj, sej ne morm verjet, da se pogovarjamo o stopalih x:Dx

DON'T PANIC

<{POST_SNAPBACK}>

tudi jaz ne.  x:Dx  :vragec:

Bil je ze skrajni cas. In kar pridno ste se razpisali. :palec:

Sj res, kaj ze mamo na ikoncah? x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>tole je pa izjava tedna..

Se ne pomeni, da druge stvari niso pomembne. Ena stvar more pac bit "on the top of the list".

:inocent:

najpomembnejše?  :eek:  :eek:  kaj pa značaj, prsi, obraz, rit na primer, če smo že pr vizualnosti?

Akh ja sej je fajn ce je znacaj OK, prsi, rit-tut OK, sam taglavna so stopala, nikol ne bi mogu bit z zensko k ma platfus al pa rumeno kozno na podplatih...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>ne morm verjet, da so stopala on the top of the list..a rumeni zobi to lahko, rumena koža na stopalih pa nikakor? x;)x mal karikiram..

Higiena je povsod pomembna.Samo sem pac sucker na podplate...

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>no, sej to..fetisˇ masˇ na podplate x;)x zanimivo..pol je tebi masazˇa lepih zˇenskih stopal ful special, mislm, se vzburisˇ al kaj? ne zajeb..te, da nausˇ mislu..

Ce smem jaz odgovoriti na tvoje vprasanje, bom rekel VCASIH. Vcasih me pa preprosto pomirja dotik in pocasno razgibavanje rok. Odvisno je malo od osebe, predvsem pa od trenutka. In prav isto velja za dotike drugih delov zenskega telesa. Ce nisem v elementu me prav nic (ne stopala, ne joske, ne obraz) ne bo zrajcal. Ce pa sem, bo dovolj ze samo blizina brez dotika.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...