Skoči na vsebino

Knjige za na WC

nosorog

Recommended Posts

Ker na WCju preživimo kar velik del lajfa (kad se sve zbroji), je pametno, da čas, ki ga presedimo na straniščni deski racionalno izrabimo. Pred leti, ko sem bil nekje na obisku, sem bil navdušen, ker so imeli na WCju polico s križankami in svinčniki ter preklopno mizico. Ko si sedel na desko, si spustil mizico, vzel križanko in svinčnik, potem pa udri brigu na veselje.

No, doma si mizice in police za križanke nisem uredil. Ponavadi zjutraj, ko vstanem, najprej ženem psa na pašo, usput pa kupim Ekipo, ki jo imam pol za na WC (za brat, ne za rit brisat - za rit brisat uporabljam Paloma skret papir, ki mi precej bolj ustreza, kot Bristol - lalala). No, ampak pol pride kakšna nedelja, ko Ekipe nimajo. Da pri sranju ne bi bil prikrajšan, sem začel razmišljati tudi o primernih knjigah. Za knjige, ki pridejo v poštev za WC izbor, sem si postavil dva osnovna kriterija:

- biti morajo zabavno - brezvezne

- ne smejo te tako posrkati, da preveč trpiš, ko po opravljeni potrebi nehaš brati.

Trenutno mam za na WC knjigo Avgusta Jamška: Kako smo kradli bogu čas (Grafex Izlake, 2004)

lalala

- b

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa si vsakič, ko me "pritisne", hitim iskat kaj primernega za brat, ponavadi so to kakšne revije - tisto, kar sicer ne bi brala, tako nekak kot je rekel Nosorog, ravno za na skret, ker sicer nimam časa brat česa takega.

Potem se ponavadi zgodi, da tako hitro opravim potrebo, da niti prelistat nimam časa cele revije. Se pa tudi zgodi, da potem obsedim, če ravno kaj zanimivega berem... tudi kakih 10 minut.

In ker sem ugotovila, da imam na wc-ju mir pred vsemi, včasih uporabim kakanje za izgovor, da kaj v miru preberem. No mož me že ima na sumu, ker takrat, ko me ne tišči, dolgo izbiram čtivo, če pa me, pa kar pograbim nekaj. Ampak zgleda da me šteka pa me ne zeza.

Imam pa eno čudno navado. Tudi, če slučajno nimam ničesar pri roki za brat med kakanjem, si pa vzamem kozmetiko in berem deklaracije x:Dx - glupo, ne?! Ja vsako tele ma svoje veselje...

:D hecna tema.

No, jaz ne berem na wc-ju...

prvic se mi ne da, drugic pa prehitro opravim in ko opravim se mi zdi brez veze kar tam sedet.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: kul tema x:)x

Jaz berem na wc-ju vse. trenutno mi dela družbo x:Dx knjiga "Nasveti za zeleno gospodinjstvo", večkrat ponavljam snov za izpit, gledam reklame, berem enciklopedije(malega formata), knjige o zeliščih, homeopatiji...Tu si ukradem trenutek in imam ponavadi mir xsuperx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

jaz sem tudi premalo casa tam, da bi kaj drugega pocela kot kar je primarni namen...

ampak ce smo pri hecnih kratkocasnih knjigah:

butalci pa kaksne pravljice morda basni, prigode ... ker so kratke zgodbe in se ne rabis sekirat, ce kaj vmes pozabis do naslednjic....

( v bistvu socustvujem, ce se moras na sekretu skrivat za moment miru :o|o:

mi je pa tudi prijatelj ze rekel, da odkar ima otroke, je edini cas za branje tam)

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ne berem na WC-ju. Hitro opravim in grem. Ne vidim razloga, da bi bila se potem v prostoru, oziroma, da bi zavlecevala. Grem raje na vrt al pa balkon brat xnckrivx
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

po mojem so stripi kul, vidim tkole po fletih, da se stripi po wcjih valjajo.

Jaz ce bi brala na skretu, bi ziher alan forde.

eni majo fajn pa vsega boga polepljeno po stenah wc-ja, pa lohk mal okol gledas, kot bi bral, pravzaprav.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a mislis, da vstajas in okol hodis, pa beres? :D

ne saj gre recimo za cist majhne skretke... tud ce prec opravis, pac vidis to tam pred sabo...

kaksni ilustrirani vici pa kaj tacga... pa kaksni odstekani clanki iz revij in casopisov (to ma en moj frend, take cist neverjetnosti, pa ima to na wc-ju)..

jaz rajs meditiram.. velik dobrih idej na wc.ju provajdam. :)

ali pac med tusiranjem, skratka, v toaletnih prostorih. xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Pa ni vrag, da se ne bi kaksen podjetnes spomnil, pa malo toaletni papir potiskal.

Ce imamo doktor romane...bi imeli se pa wc romane, pa je problem resen :palec:

Kaj, če pa slučajno pomotoma uporabiš stran, ki je še nisi prečital, kako boš pa potem bral? :inocent:

It's better be dead and cool than alive and uncool

Ko sem živel v Libiji, sem skretno taktiko uporabljal za učenje angleščine. Vrata skreta od znotraj in del zidu seveda, v primerni višini polimaš z listki, na vsakem pa je napisana druga angleška beseda in prevod. Po parih sranjih si besede seveda zapomniš in listke zamenjaš.

lalala.com

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx

pa dejte noskotu kako idejo no...saj ga ne zanima, ce beremo ali ne, on bi rad ctivo!!! x;)x

Saj bi pa ne vem ali ga zanima tako za cajt preganjat ali pa za izboljšat prebavo x?x x:Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ma nije ti to loša :palec:

ma ja sem prehitra x:Dx bi glih eno besedo prebrala pa bi blo ze konc,

a bolje ista nego nista

<{POST_SNAPBACK}>Ko sem živel v Libiji, sem skretno taktiko uporabljal za učenje angleščine. Vrata skreta od znotraj in del zidu seveda, v primerni višini polimaš z listki, na vsakem pa je napisana druga angleška beseda in prevod. Po parih sranjih si besede seveda zapomniš in listke zamenjaš.

lalala.com

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...