Skoči na vsebino

Knjige za na WC

nosorog

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Tale tema sploh ni gud!!!! :vragec

Zmeri, k grem na wc in vzamem knjigo s sabo, dobim občutek, da ste vsi s foruma z mano...eni me grajajoče gledate :vragec: , drugi se pa režite k pečeni mački x:Dx ...od zdej naprej na wc samo še v temi! x:Dx  x:Dx  x:Dx

pikica, daj no. he he he :palec: x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Tale tema sploh ni gud!!!! :vragec

Zmeri, k grem na wc in vzamem knjigo s sabo, dobim občutek, da ste vsi s foruma z mano...eni me grajajoče gledate :vragec: , drugi se pa režite k pečeni mački x:Dx ...od zdej naprej na wc samo še v temi! x:Dx  x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ah... WC... sveti sedež, zlati stol, hajzl... tisoč imen ima, a vedno le en pomen: najsrečnejši kraj na svetu. Vsaj jaz uživam na hajzlu - z ali brez dobrega čtiva. Ponavadi prebiram navodila za pralni stroj, ker so mi na "dohvatu ruke", če pa vem, da se bom dlje zadržala, potem se raje zapletem v intelektualni pogovor z mačko. Največkrat pa tako ali tako prehitro opravim s pošiljanjem faksov, da branje odpade. Čeprav bi bilo zelo zanimivo, da bi na WC papir začeli tiskati kratke stripe. Tako, da se malo nasmejiš. No, jaz iz kopalnice vedno pridem z nasmeškom. Ah... WC...
Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!!

Hehe kasna fajn tema... no jaz zmeraj vzamem s sabo na WC nekaj za prebrat ampak je zmeraj tudi tako da preberem odstavek ali manj in je to to x:)x tako da sploh ne vem, od kje ta navada... ponavadi pa pograbim kar prvo revijo ki jo vidim... x:)x
Live and let live! Life is beautiful!!!!

WC...te prime...prideš...opraviš....greš.... tle nekje vmes še wc papir uporabiš pa vodo potegneš...in zame je zgodba zaključena....moja hči po drugi strani....si pa poje pesmice med sralno epizodo....si morš mislit.... :eek:

p.s.: ampak gsm mam pa vedno sabo x;)x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>tega tudi ne štekam  x:Dx  x:Dx

Sej vem...ampak jest sm gsm odvisnik...in če bi zvonu, jest pa mela svojo epizodo in ne bi vedla kdo kliče..bi bila cela drama :O: ...tako pa vidim in ...ma ne oglasim se ne, to bi bilo mal SICK :xx!: ....ampak kontrola je pa kontrola.... x8Dx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>Ja no, sej  x:Dx  Enkrat sem klicala prijateljico, pa jo vprašam, če motim. In ona : " Neeee!" Se pogovarjava, potem pa vodo v sekretu potegne.  :eek:  :eek:  :xx!:  Bljak!

Hhahaha, da nimava midve iste prjatlce....ker moja to vedno počne...sam umes tko na enkrat reče" Sam mal, da vodo potegnem"......crkenš...ampak taka je.... :8):

<{POST_SNAPBACK}>Ja no, sej  x:Dx  Enkrat sem klicala prijateljico, pa jo vprašam, če motim. In ona : " Neeee!" Se pogovarjava, potem pa vodo v sekretu potegne.  :eek:  :eek:  :xx!:  Bljak!

<{POST_SNAPBACK}>Hhahaha, da nimava midve iste prjatlce....ker moja to vedno počne...sam umes tko na enkrat reče" Sam mal, da vodo potegnem"......crkenš...ampak taka je.... :8):

Da nimamo VSE TRI iste???? x:Dx x:Dx x:Dx Packa jedna....po celi Sloveniji pečate za sabo pušča! x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Da nimamo VSE TRI iste???? x:Dx  x:Dx  x:Dx Packa jedna....po celi Sloveniji pečate za sabo pušča! x;)x  x:Dx

hehehehe...še dobr da vsaj vodo za sabo potegne, hahahh :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Pa največja fora mi je bla, k je ful tko čudn govorila...in sm jo sprašvala a je kej narobe???? x:Dx  x:Dx  x:Dx Za crknt smešn!!! x:Dx  x:Dx

Si jo kar predstavljam.... x:Dx x:Dx x:Dx ....sam hecn je tut to, k se nč tko ne sliši....mal je "ubit" glas...to je pa tut vse ..pol pa kr naenkrat...WWUUUUSSHHHH...

<{POST_SNAPBACK}>Ja, pol se pa sprašuješ...le kok je bla v mislih pri najinem pogovoru???? :o|o:  x:Dx

Maš point :o|o: , ti ji odpreš srce...razliješ čustva....ONA PA POTEGNE VODO...

<{POST_SNAPBACK}>Pol se lohk mal zamislš...a sm res tok polna sranja, da je mogla vmes tole na wc-ju predelat? x:Dx  x:Dx  x:Dx

xnckrivx sej ne vem a nej se smejm al jokam....al padm v depro al ji pa vrnem polno mero sranja enkrat... x:Dx :vragec: x:Dx :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Vrn...sam najprej morš cew tedn jest fižolove župe, pa pasulj, ričet, kislo zelje ipd...pol pa udri po siromačinji! x:Dx  x:Dx  x:Dx

UUuuuuuUUUUuuuu hudo hudo.... :xx!: ....pa k njej dam z tem paketom, pa ji rečt..ej k sva glih sred debate...a lohk tvoj wc uporabim :vragec: :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>UUuuuuuUUUUuuuu hudo hudo.... :xx!: ....pa k njej dam z tem paketom, pa ji rečt..ej k sva glih sred debate...a lohk tvoj wc uporabim  :vragec:  :vragec:

Dej bod faca, pa res to nared, pa reč ji, nej gre s tabo in se pred skret vsede, ti pa vrata odprta pust, pa ful face deli.... x:Dx x:Dx x:Dx

Kam pa pridemo brez domišljija???? :inocent: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Dej bod faca, pa res to nared, pa reč ji, nej gre s tabo in se pred skret vsede, ti pa vrata odprta pust, pa ful face deli.... x:Dx  x:Dx  x:Dx

Kam pa pridemo brez domišljija???? :inocent:  x:Dx

hahaha ti javim rezultat tele sralne zgodbe...heheheh...domišljija rules... :palec:

<{POST_SNAPBACK}>No, le dej...v napetem pričakovanju.... x:px  x:px  x:px

uuuuUUUuuuUUuuuuuofkors bejb....vse bo zabeleženo x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...