Milf 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale tema sploh ni gud!!!! :vragecZmeri, k grem na wc in vzamem knjigo s sabo, dobim občutek, da ste vsi s foruma z mano...eni me grajajoče gledate , drugi se pa režite k pečeni mački ...od zdej naprej na wc samo še v temi! pikica, daj no. he he he Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale tema sploh ni gud!!!! :vragecZmeri, k grem na wc in vzamem knjigo s sabo, dobim občutek, da ste vsi s foruma z mano...eni me grajajoče gledate , drugi se pa režite k pečeni mački ...od zdej naprej na wc samo še v temi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 ...od zdej naprej na wc samo še v temi! Ampak v tem primeru pa dober naštudiraj kje maš papir ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Mam naštudirano! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Ah... WC... sveti sedež, zlati stol, hajzl... tisoč imen ima, a vedno le en pomen: najsrečnejši kraj na svetu. Vsaj jaz uživam na hajzlu - z ali brez dobrega čtiva. Ponavadi prebiram navodila za pralni stroj, ker so mi na "dohvatu ruke", če pa vem, da se bom dlje zadržala, potem se raje zapletem v intelektualni pogovor z mačko. Največkrat pa tako ali tako prehitro opravim s pošiljanjem faksov, da branje odpade. Čeprav bi bilo zelo zanimivo, da bi na WC papir začeli tiskati kratke stripe. Tako, da se malo nasmejiš. No, jaz iz kopalnice vedno pridem z nasmeškom. Ah... WC... Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 WC je 12ta hiša v horoskopu. http://nu.95mb.com Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Nepravilni glagoli (italijanski)-prebereš enega , ponoviš in zzvizz Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Hehe kasna fajn tema... no jaz zmeraj vzamem s sabo na WC nekaj za prebrat ampak je zmeraj tudi tako da preberem odstavek ali manj in je to to tako da sploh ne vem, od kje ta navada... ponavadi pa pograbim kar prvo revijo ki jo vidim... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 WC...te prime...prideš...opraviš....greš.... tle nekje vmes še wc papir uporabiš pa vodo potegneš...in zame je zgodba zaključena....moja hči po drugi strani....si pa poje pesmice med sralno epizodo....si morš mislit.... p.s.: ampak gsm mam pa vedno sabo Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tega tudi ne štekam Sej vem...ampak jest sm gsm odvisnik...in če bi zvonu, jest pa mela svojo epizodo in ne bi vedla kdo kliče..bi bila cela drama ...tako pa vidim in ...ma ne oglasim se ne, to bi bilo mal SICK :xx!: ....ampak kontrola je pa kontrola.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja no, sej Enkrat sem klicala prijateljico, pa jo vprašam, če motim. In ona : " Neeee!" Se pogovarjava, potem pa vodo v sekretu potegne. :xx!: Bljak! Hhahaha, da nimava midve iste prjatlce....ker moja to vedno počne...sam umes tko na enkrat reče" Sam mal, da vodo potegnem"......crkenš...ampak taka je.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja no, sej Enkrat sem klicala prijateljico, pa jo vprašam, če motim. In ona : " Neeee!" Se pogovarjava, potem pa vodo v sekretu potegne. :xx!: Bljak! <{POST_SNAPBACK}>Hhahaha, da nimava midve iste prjatlce....ker moja to vedno počne...sam umes tko na enkrat reče" Sam mal, da vodo potegnem"......crkenš...ampak taka je.... Da nimamo VSE TRI iste???? Packa jedna....po celi Sloveniji pečate za sabo pušča! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da nimamo VSE TRI iste???? Packa jedna....po celi Sloveniji pečate za sabo pušča! hehehehe...še dobr da vsaj vodo za sabo potegne, hahahh Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehe...še dobr da vsaj vodo za sabo potegne, hahahh Pa največja fora mi je bla, k je ful tko čudn govorila...in sm jo sprašvala a je kej narobe???? Za crknt smešn!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa največja fora mi je bla, k je ful tko čudn govorila...in sm jo sprašvala a je kej narobe???? Za crknt smešn!!! Si jo kar predstavljam.... ....sam hecn je tut to, k se nč tko ne sliši....mal je "ubit" glas...to je pa tut vse ..pol pa kr naenkrat...WWUUUUSSHHHH... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si jo kar predstavljam.... ....sam hecn je tut to, k se nč tko ne sliši....mal je "ubit" glas...to je pa tut vse ..pol pa kr naenkrat...WWUUUUSSHHHH... Ja, pol se pa sprašuješ...le kok je bla v mislih pri najinem pogovoru???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, pol se pa sprašuješ...le kok je bla v mislih pri najinem pogovoru???? Maš point , ti ji odpreš srce...razliješ čustva....ONA PA POTEGNE VODO... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si jo kar predstavljam.... ....sam hecn je tut to, k se nč tko ne sliši....mal je "ubit" glas...to je pa tut vse ..pol pa kr naenkrat...WWUUUUSSHHHH... Pol se lohk mal zamislš...a sm res tok polna sranja, da je mogla vmes tole na wc-ju predelat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol se lohk mal zamislš...a sm res tok polna sranja, da je mogla vmes tole na wc-ju predelat? sej ne vem a nej se smejm al jokam....al padm v depro al ji pa vrnem polno mero sranja enkrat... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej ne vem a nej se smejm al jokam....al padm v depro al ji pa vrnem polno mero sranja enkrat... Vrn...sam najprej morš cew tedn jest fižolove župe, pa pasulj, ričet, kislo zelje ipd...pol pa udri po siromačinji! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vrn...sam najprej morš cew tedn jest fižolove župe, pa pasulj, ričet, kislo zelje ipd...pol pa udri po siromačinji! UUuuuuuUUUUuuuu hudo hudo.... :xx!: ....pa k njej dam z tem paketom, pa ji rečt..ej k sva glih sred debate...a lohk tvoj wc uporabim Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>UUuuuuuUUUUuuuu hudo hudo.... :xx!: ....pa k njej dam z tem paketom, pa ji rečt..ej k sva glih sred debate...a lohk tvoj wc uporabim Dej bod faca, pa res to nared, pa reč ji, nej gre s tabo in se pred skret vsede, ti pa vrata odprta pust, pa ful face deli.... Kam pa pridemo brez domišljija???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej bod faca, pa res to nared, pa reč ji, nej gre s tabo in se pred skret vsede, ti pa vrata odprta pust, pa ful face deli.... Kam pa pridemo brez domišljija???? hahaha ti javim rezultat tele sralne zgodbe...heheheh...domišljija rules... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahaha ti javim rezultat tele sralne zgodbe...heheheh...domišljija rules... No, le dej...v napetem pričakovanju.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, le dej...v napetem pričakovanju.... uuuuUUUuuuUUuuuuuofkors bejb....vse bo zabeleženo Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.