Skoči na vsebino

Knjige za na WC

nosorog

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Mam eno novo knjigo za na sekret - Jože Hlebš: Znanost in Bog. Če se bo iskazala kot dobra, jo bom "povišal" iz sralne literature na literaturo za branje tud ob drugih prilikah.

lalala x^x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx moja je še boljša Zakaj se ti bojim povedati kdo sem? John Powell

......zaskrbljen človek se verjetno čuti krivega, ker ne naredi ničesar konstruktivnega, zato nekaj stori: zaskrbljen je....

Bomo srali ali ne bomo srali to je zdaj vprašanje :wOOt:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Edin kar me potera, je kiso zelje. pa ga mam tuk rad, ampak pol moram pa kmal krent na sekret

HA!!!! pa sem te dobila cvičkar........zelje ješ :vragec: :vragec: :vragec: , sem jaz vedla, da nisi tak, kot si se prikazoval v neki drugi temi, kjer smo imeli debato o čem že? x:px x:px x:px ------>ja da smo tisti, ki nimamo le mesnih prehranjevalnih navad, kako si že rekel?---->čudni :vragec: :vragec: :vragec:

x;)x x;)x x;)x x:px x:px x:px xDDx

<{POST_SNAPBACK}>HA!!!! pa sem te dobila cvičkar........zelje ješ  :vragec:  :vragec:  :vragec:  , sem jaz vedla, da nisi tak, kot si se prikazoval v neki drugi temi, kjer smo imeli debato o čem že? x:px  x:px  x:px ------>ja da smo tisti, ki nimamo le mesnih prehranjevalnih navad, kako si že rekel?---->čudni :vragec:  :vragec:  :vragec:

x;)x  x;)x  x;)x  x:px  x:px  x:px  xDDx

Ja tud zelje. Pa še dobr je. Ni lepše kmečke pojedne, kot na daleč zašpaljena krvavica, pa kos pečenke, pa zelje zraven. Fino res x;)x

Lahko so pa tud nmav žganci zraven, pa fino ocvirkov čez. xDDx

Samo zelje pa ne, se mi preveč po rebrih obeša, če ni nmav mastnega zraven x;)x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ja tud zelje. Pa še dobr je. Ni lepše kmečke pojedne, kot na daleč zašpaljena krvavica, pa kos pečenke, pa zelje zraven. Fino res x;)x

Lahko so pa tud nmav žganci zraven, pa fino ocvirkov čez. xDDx

Samo zelje pa ne, se mi preveč po rebrih obeša, če ni nmav mastnega zraven x;)x  x;)x

mmmmmmmmmmm žgance bi pa tud jaz jedla zdajle, s sojinim mlekcom x;)x x;)x x;)x

Matr, sploh ne rata, da bi tlele folk pisal priporočila za WC literaturo. Bl neki o sranju samem, drekih, smradu ... Svašta.

lalala

Una knjiga Znanost in Bog, ki sem jo zadnjič omenil, mi ne ustreza niti za na sekret. Skenslu. Zdj mam za na sekret knjigo Objasniti neobjašnje n (H.J.Eysenck&C.Sargent). Bomo vidl, kako se bo obnesla.

lalala No2

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

<{POST_SNAPBACK}>Matr, sploh ne rata, da bi tlele folk pisal priporočila za WC literaturo. Bl neki o sranju samem, drekih, smradu ...  Svašta.

lalala

Una knjiga Znanost in Bog, ki sem jo zadnjič omenil, mi ne ustreza niti za na sekret. Skenslu. Zdj mam za na sekret knjigo Objasniti neobjašnje n (H.J.Eysenck&C.Sargent). Bomo vidl, kako se bo obnesla.

lalala No2

Jst nimam prov sralne knjižnjice prpravlene, tko kt ti...pa tud ne nesem knjigo na wc zato, k je tok bedna, da me prej sr.. prtisne. :lol:

Pač, berem tisto, kar trenutno berem...npr. Angeli in demoni / Dan Brown...

Redko kako knjigo berem večkrat. OK. Harryja Potterja sm, priznam. :lol: Vseh 5 delov. :inocent: x:Dx

Če bi mi bla kaka knjiga tok za posrat, bi jo pa pred spanjem brala, če neb mogla zaspat. Evo.

No, k pravš, da ne damo nobenga predloga....sicer ni knjižni, ampak , kaj pa prenosi s parlamenta? Ti pa so za posrat... :lol: Sam je en keč....lohk vmes zaspiš in na betico padeš, s hlačami okol kolen. :inocent: Not good. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Matr, sploh ne rata, da bi tlele folk pisal priporočila za WC literaturo. Bl neki o sranju samem, drekih, smradu ...  Svašta.

lalala

lalala No2

Jst si star dolenjski list razrežem na kvadratke, približno 15 x 15 cm, pol pa tisto prebiram, pol nazadnje si pa še rit obrišem z njim. x;)x x:Dx :vragec:

Men se pa ne da dolg sedet na WC-ju, ker tm tko ni nič zanimivega, pa vonjave iz stare kanalizacije :xx!:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

<{POST_SNAPBACK}>Jst nimam prov sralne knjižnjice prpravlene, tko kt ti...pa tud ne nesem knjigo na wc zato, k je tok bedna, da me prej sr.. prtisne. :lol:

Pač, berem tisto, kar trenutno berem...

Sj razumem, da ste nekateri mal čudni in nimate sralne knjižnice. Ne se sekirat, sj je tud to do neke mere tolerantno in donekle normalno. x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...