kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 čak čak no....ne sme se tko pljuvat tle na forumu...brez grde besede prosim xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 I don't give a fuck about it! Ne dam fuka o onetu! Joj, kok svinjam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2005 Mam eno novo knjigo za na sekret - Jože Hlebš: Znanost in Bog. Če se bo iskazala kot dobra, jo bom "povišal" iz sralne literature na literaturo za branje tud ob drugih prilikah. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 moja je še boljša Zakaj se ti bojim povedati kdo sem? John Powell ......zaskrbljen človek se verjetno čuti krivega, ker ne naredi ničesar konstruktivnega, zato nekaj stori: zaskrbljen je.... Bomo srali ali ne bomo srali to je zdaj vprašanje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 bomo srali....tanko zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 če mate drisko, pa ne boste mel cajta brat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> če mate drisko, pa ne boste mel cajta brat bomo imeli chasmed enim in drugim intervalom zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Driska? Kaj je to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Sami usraneti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Edin kar me potera, je kiso zelje. pa ga mam tuk rad, ampak pol moram pa kmal krent na sekret HA!!!! pa sem te dobila cvičkar........zelje ješ , sem jaz vedla, da nisi tak, kot si se prikazoval v neki drugi temi, kjer smo imeli debato o čem že? ------>ja da smo tisti, ki nimamo le mesnih prehranjevalnih navad, kako si že rekel?---->čudni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>HA!!!! pa sem te dobila cvičkar........zelje ješ , sem jaz vedla, da nisi tak, kot si se prikazoval v neki drugi temi, kjer smo imeli debato o čem že? ------>ja da smo tisti, ki nimamo le mesnih prehranjevalnih navad, kako si že rekel?---->čudni Ja tud zelje. Pa še dobr je. Ni lepše kmečke pojedne, kot na daleč zašpaljena krvavica, pa kos pečenke, pa zelje zraven. Fino res Lahko so pa tud nmav žganci zraven, pa fino ocvirkov čez. Samo zelje pa ne, se mi preveč po rebrih obeša, če ni nmav mastnega zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Driska? Kaj je to? tisto smrdeche, kar ti iz glave skozi usta ven shprica pa kle objavljash(mozhganska diareja) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja tud zelje. Pa še dobr je. Ni lepše kmečke pojedne, kot na daleč zašpaljena krvavica, pa kos pečenke, pa zelje zraven. Fino res Lahko so pa tud nmav žganci zraven, pa fino ocvirkov čez. Samo zelje pa ne, se mi preveč po rebrih obeša, če ni nmav mastnega zraven mmmmmmmmmmm žgance bi pa tud jaz jedla zdajle, s sojinim mlekcom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> tisto smrdeche, kar ti iz glave skozi usta ven shprica pa kle objavljash(mozhganska diareja) zlomk To spet po seb sklepaš! Pa sm ti rekla, da nism iz istga testa, kt ti! JA SAM DOLE S JUGA! Nm ne šprica driska vn z ust, tko kt vm, slovenčkom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmmmmmmmmmm žgance bi pa tud jaz jedla zdajle, s sojinim mlekcom DAJ NEHI, PA NE Z MLEKOM, FEJ. JST BI PA UNU, KOT SEM PREJ NAPISAL pOL B SE PA LAHKO USRAL KOT VELIKI GOSPOD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 Matr, sploh ne rata, da bi tlele folk pisal priporočila za WC literaturo. Bl neki o sranju samem, drekih, smradu ... Svašta. lalala Una knjiga Znanost in Bog, ki sem jo zadnjič omenil, mi ne ustreza niti za na sekret. Skenslu. Zdj mam za na sekret knjigo Objasniti neobjašnje n (H.J.Eysenck&C.Sargent). Bomo vidl, kako se bo obnesla. lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Matr, sploh ne rata, da bi tlele folk pisal priporočila za WC literaturo. Bl neki o sranju samem, drekih, smradu ... Svašta. lalala Una knjiga Znanost in Bog, ki sem jo zadnjič omenil, mi ne ustreza niti za na sekret. Skenslu. Zdj mam za na sekret knjigo Objasniti neobjašnje n (H.J.Eysenck&C.Sargent). Bomo vidl, kako se bo obnesla. lalala No2 Jst nimam prov sralne knjižnjice prpravlene, tko kt ti...pa tud ne nesem knjigo na wc zato, k je tok bedna, da me prej sr.. prtisne. Pač, berem tisto, kar trenutno berem...npr. Angeli in demoni / Dan Brown... Redko kako knjigo berem večkrat. OK. Harryja Potterja sm, priznam. Vseh 5 delov. Če bi mi bla kaka knjiga tok za posrat, bi jo pa pred spanjem brala, če neb mogla zaspat. Evo. No, k pravš, da ne damo nobenga predloga....sicer ni knjižni, ampak , kaj pa prenosi s parlamenta? Ti pa so za posrat... Sam je en keč....lohk vmes zaspiš in na betico padeš, s hlačami okol kolen. Not good. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 a ti tud Potterje bereš?! kultud sam spet berem 5. del, da bom na tekočem in jasnem, ko dobim 6. del v roke Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Matr, sploh ne rata, da bi tlele folk pisal priporočila za WC literaturo. Bl neki o sranju samem, drekih, smradu ... Svašta. lalala Una knjiga Znanost in Bog, ki sem jo zadnjič omenil, mi ne ustreza niti za na sekret. Skenslu. Zdj mam za na sekret knjigo Objasniti neobjašnje n (H.J.Eysenck&C.Sargent). Bomo vidl, kako se bo obnesla. lalala No2 Jst si star dolenjski list razrežem na kvadratke, približno 15 x 15 cm, pol pa tisto prebiram, pol nazadnje si pa še rit obrišem z njim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Cvičkar ne delat reklame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cvičkar ne delat reklame pol mam pa celo lokalno kroniko na rit prekopirano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 :: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Men se pa ne da dolg sedet na WC-ju, ker tm tko ni nič zanimivega, pa vonjave iz stare kanalizacije :xx!: Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst nimam prov sralne knjižnjice prpravlene, tko kt ti...pa tud ne nesem knjigo na wc zato, k je tok bedna, da me prej sr.. prtisne. Pač, berem tisto, kar trenutno berem... Sj razumem, da ste nekateri mal čudni in nimate sralne knjižnice. Ne se sekirat, sj je tud to do neke mere tolerantno in donekle normalno. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 definitivno eno sralno in eno obično..ne morš sralne v kuhno nosit!!!! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.