triple x 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Zadne cajte me na sekretu najbl fotke iz Playboya naženejo. Včas je blo še kej solidnga not, zdej pa sam krš! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po moje je pa že zaradi higiene fajn met dve knižnjice..eno sralno in eno obično. Konc koncev , kako pa zgleda nosit tisto knjigo iz WC-ja v kuhno pa dnevno sobo... . Se moramo samo zment...a po dva izvoda vsake knjige v hiši imet, al pa extra izbor samo za na WC . Odpiram debato ... Ma dej no! Knjige so namenjene branju ne pa brisanju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}> Sj razumem, da ste nekateri mal čudni in nimate sralne knjižnice. Ne se sekirat, sj je tud to do neke mere tolerantno in donekle normalno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma dej no! Knjige so namenjene branju ne pa brisanju! xg:Dx p.s.ena mala osebna opazka...ko sem se klatila po obali in avtokampih, bi rekla, da interier v **sanitarnih čvorih** ni predviden za čitanje in poglabljanje misli. Mogoče, bi v bodoče arhitekti, morali upoštevati tudi ta vidik, življenjskih navad, uporabnikov kamp wc-jev. Recimo, če res ne moreš brez branja v tovrstnem okolju, moraš imeti kemični wc. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 sigurno te bodo upostevali.... ej cosmica, kje si ti? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 ej take teme pa še ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2005 Naute verjel, kva je tud zlo ql za na sekret - Slovenske ljudske pesmi. Dons stestiral. Morm sam še enkrat preverit, a delujejo res kot klistir, al se mi je dons sam tko zdel. Ko sem se namreč usral, obrisal dupe, pospravil knjigo, oblekel hlače in zakorakal z WCja, se mi je še enkrat zahotelo školjke (ne kakšnih dagenj, prstacev al kj podobnega; o skretni školjki govorim - da ne bo zabune) in šel sem ponovit vajo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 tadej ti si se zmer cist smesn Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Nosorog, ti si role model, dobre prebave. Lahko, daš to med nasvete na LF, nasveti za boljšo prebavo- Slovenske ljudske pesmi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> tadej ti si se zmer cist smesn oz, ga serjes Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>oz, ga serjes ....in to vechkrat...in zaporedoma zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> tadej ti si se zmer cist smesn A si ti tista Natalie, ki je sicer doma iz Novega mesta, sedaj pa živi v Budimpešti?Če si, ti moram povedat, da sem totalno razkačen, ker te že toooooooolk časa nism vidu. lalala Aja - d ne bo čist izven teme - mal me srat tišči. Se že veselim - mam namreč včerajšnjo Ekipo še neprebrano. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ko sem se klatila po obali in avtokampih, bi rekla, da interier v **sanitarnih čvorih** ni predviden za čitanje in poglabljanje misli...Ja ja, si kar predstavljam, da moraš imeti včasih dobro kondicijo, ko nekje čepiš in si ob enem vse svoje stvari držiš v rokah, da se ne bi kam prislonile... pa v takem položaju bi moral biti sploh maher, še brati obenem... Pikako P.P. Literatura za na WC? Zame ne obstaja. Najraje se posvetim eni sami stvari in tisti dobro. Kadar berem, nimam rad, da mi misli kaj moti, čeprav pravijo, da je v predelu črevesja še ena pamet. A ker ne dam na take govorice "eni pravijo", se ne oziram na to. Aja, kaj pa Playboy, je pogojno primerna literatura za WC? Poznam nekoga, ki je črevesje zamotil z branjem stripov. Sploh ne razumem, da sediš na školjki, če te ne tišči it tja. Tolk o literaturi za na WC. Lahko tudi odprete topic, Hrana za na WC... lalala Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si ti tista Natalie, ki je sicer doma iz Novega mesta, sedaj pa živi v Budimpešti?Če si, ti moram povedat, da sem totalno razkačen, ker te že toooooooolk časa nism vidu. lalala lalala Tadej sej ves da sm jest sej pridem nazaj v septembru mam povhn kufr teh Hunovlalalaallalaalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa see ya Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tadej sej ves da sm jest sej pridem nazaj v septembru mam povhn kufr teh Hunovlalalaallalaalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa see ya Kar se pa branja na skretu tiče - presedlal sem na revije (to ne pomeni, da sem presedlal iz školjke in da sedaj serjem na kup revij; namest knjig pač na skretu berem revije). Zdj mam v delu "Treče oko." Ql revija. Za na skret. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 da citiram hunko: zmeri cist zmesn smesn Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Sej branje knjig na wc-ju je pravzaprav žalitev za avtorja. Razen če ima tako slabo prodajo knjig...... Pa potem se knjiga nabere vonjav....in bakterije.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej branje knjig na wc-ju je pravzaprav žalitev za avtorja. Kakor vzameš. Lahko deluje zelo zdravilno...pospeši prebavo pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej branje knjig na wc-ju je pravzaprav žalitev za avtorja. Razen če ima tako slabo prodajo knjig...... Pa potem se knjiga nabere vonjav....in bakterije.... Lohka si pa avtor ves navdušen razlaga zadevo tud tkole:" Fak, ej. Folk je tolk navdušen nad mojimi knjigami, da še celo na skret ne more brez njih." (lalala.com) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Literatura za na WC? Zame ne obstaja. Čudak! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Nosko, Alan Ford - stara vremena. WC, mir, kava, cigaret, čtivo - ni ga boljšega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Zdajle grem pa jst srat, bom pa bral sobotno prilogo, pol si bom pa z Zagožnom pa rt obrisal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa potem se knjiga nabere vonjav....in bakterije.... A pri tebi ščetka za zobe, brisača, kolonjska, glavnik, pena za britje in še kaj smrdijo po dreku? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A pri tebi ščetka za zobe, brisača, kolonjska, glavnik, pena za britje in še kaj smrdijo po dreku? Pri nas je stranišče ločeno od kopalnice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri nas je stranišče ločeno od kopalnice. Aha. Tako je to. Ne mi zamerit Matjazz, sem se samo malo pohecala. Zato smo pa tu, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.