Piko 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakor vzameš. Lahko deluje zelo zdravilno...pospeši prebavo pozdravček Verjetno eni nosijo poleg knjig na WC tudi vrečko kamnov? (pa ne ledvičnih ali žolčnih)Bo treba vprašat v temo "Kateri kamen za na WC".Ne bi rekel, da se en čudak ne more čuditi... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjetno eni nosijo poleg knjig na WC tudi vrečko kamnov? (pa ne ledvičnih ali žolčnih)Bo treba vprašat v temo "Kateri kamen za na WC".Ne bi rekel, da se en čudak ne more čuditi... Hmmm.....edini kamen , ki se nabere v WC je vodni kamen. Pa ga WC raček "pohrusta" Žolčni pa ledvični se trudimo, da jih ni. čeprav je en gromozanski v zbirki...pa hvala bogu ni bil moj. Čudak...potem nas je pa več...pri meni tudi nobene knjige pa karkoli v zvezi z "literaturo" ni na WC ali v WC pod WC.,... Čudak? ..pa kaj pol vsi različni ...vsi enakopravni (moja razmišlanja...) Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 NI panike Ruby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 trenutna WC literatura:Dr. ANTE PAVELIĆ: STRAHOTE ZABLUDAjako dobra predvidevanja kaj prinasha komunizem.... ....OM.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 a to je tist slavni ustaš? huh, je biu barabica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a to je tist slavni ustaš? huh, je biu barabica vsalk k je komunajzarje preganu...je chlovek na mestu ...OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2005 Srečen je tisti, ki si lahko dons, u cajtih naglice in stresa, vzame tolk časa, da gre s knjigo srat. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 Noben weč nč smle ne napiše. Ste nehal srat, al brat? Oboje je katastrofalno. Pri ljudeh, ki ne serjejo, lahko prite do raznih oblik zastrupitev (po domače - utopiš se v lastnem govnu), prenehanje branja na sekretu pa bi bila nova zaušnica naši bralni kulturi. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 jaz trenutno prebiram nek katalog...se vedno na novo navdušim in vedno pozabim, do kje sem videla Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 na wc-ju halo x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>na wc-ju halo x!x x!x halo-katra? halo-sexyphone? ...OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Nosko: Srečen je tisti, ki si lahko dons, u cajtih naglice in stresa, vzame tolk časa, da gre s knjigo srat.lalala Pisko : Srečen je tisti, ki si lahko dons, u cajtih naglice in stresa, vzame tolk časa, da gre knjigo brat, ko ne gre srat ali scat...lululu Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nosko: Srečen je tisti, ki si lahko dons, u cajtih naglice in stresa, vzame tolk časa, da gre s knjigo srat.lalala Pisko : Srečen je tisti, ki si lahko dons, u cajtih naglice in stresa, vzame tolk časa, da gre knjigo brat, ko ne gre srat ali scat...lululu srechen kogar ne prime srat al pa scat ko bere pikotove poste ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 Štala. Ura je pozna (al pa zgodna - kukr se vzame). Srat me tišči. Ne smem predolgo - torej je treba zbrat pravo literaturo. Ž.M. Slavinski: Kratka enciklopedija parapsihologije in hermetizma. V redu bo. Relativno kratki opisi posameznih gesel. Ne bom se predolg zadržu na skretni deski ... No, res zdj šibam srat, pol pa nočko. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Mene pa zanima če kdo od sekretnih bralcev pri tem intelektualnem opravilu zraven tud kadi? Pa še to: tam kjer sem zaposlen je tud en Črnogorc. Ma navado rečt ko gre srat - Idem u sobu za razmišljanje... Pa vzame en cajteng, tud starga če ni drugega pri roki in gre... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima če kdo od sekretnih bralcev pri tem intelektualnem opravilu zraven tud kadi? Jst ne. Na skretu čiki prou neverjetno zaudarjajo (v bistvu se vklapljajo v celotno smradno atmosfero). Sicer pa itak že lep cajt ne kadim v stanovanju, na ranču pa sam, kadar kartamo. čačača Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima če kdo od sekretnih bralcev pri tem intelektualnem opravilu zraven tud kadi? Jst ne. Na skretu čiki prou neverjetno zaudarjajo (v bistvu se vklapljajo v celotno smradno atmosfero). Sicer pa itak že lep cajt ne kadim v stanovanju, na ranču pa sam, kadar kartamo. čačača Ja pa tud čika sekret ne potegne če ga vržeš noter... :xx!: Plava na vrh...bljak :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borisz 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Moja mtka pa vzame na "sekretariat za notranje zadeve" oba telefona, pol pa pošila eSeMeS-e al pa čveka s kšno prjatlco x!x Boh ji dej dobr, bljak x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 sem na wc-ju zadnjich brala knjigo popotnikov,super sprostitev sem vmes bila zhe v indiji,pa v italiji v eni gostilni,pol se pa naenkrat zavem ,da sem obkrozhena s ploscicami Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Kje ste sralci bralci? Nosorog, ti me zmer tko nasmeješ s temi tvojimi izjavami... WE WANT MORE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Mater tema Jaz nič. Nekak mi tole ne gre skupaj. Pač pa VEDNO preučujem fuge na ploščicah Me kakšna plesen kje zmoti in se stegujem, da bi jo spucala(mislim haloooooo) ali kakšen madež na ploščicah Mlajša pa vlači zraven celo torbo. Ali dela naloge, ali bere svoje cajtunge, celo učila se je že zraven Starejša in dedc tole opravita na brzino..tako da nimata časa kakšne dodatne aktivnosti Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 jaz zdej po novem pishem scenarij na wc-ju Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mater tema Jaz nič. Nekak mi tole ne gre skupaj. Pač pa VEDNO preučujem fuge na ploščicah haha, jest tud Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje ste sralci bralci? Nosorog, ti me zmer tko nasmeješ s temi tvojimi izjavami... WE WANT MORE! Ja, glej ga zlomka, no. Pa sem mislil, da si jezna name, saj si kar izginila iz te teme, ko sem enkrat komentiral en tvoj sralno-bralni post. Odlično. Iz tehničnih razlogov sem začasno nehal brati na sekretu. Preselil se se namreč v nov brlog in spodnji štuk, v katerem je tudi WC, ogrevam s kaminom, ki se mi ga še ne ljubi zakuriti, saj se sicer zadržujem predvsem v zgornjem štuku, ki pa ga ogrevam s klimo. Tako je trenutno v skretu malce hladno, pa raje hitro opravim (tudi smrdi nekako drugače v hladnem, kot v toplem sekretu). Sem pa ravno včeraj zvečer gruntal, da bo treba počasi začeti kuriti ... Ne le zaradi skretnega branja ... čačača Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Hihi...jst ne zamerm kr tko, sploh pa če so take fajne zadeve v pitanju! Glih zdej grem ''na delo'', pa ne vem, kaj bi vzela s sabo! Kak predlog? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.