Skoči na vsebino

Knjige za na WC

nosorog

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Kakor vzameš. Lahko deluje zelo zdravilno...pospeši prebavo x:Dx  xideax  :P

pozdravček xsrcx

Verjetno eni nosijo poleg knjig na WC tudi vrečko kamnov? :eek:

(pa ne ledvičnih ali žolčnih)

Bo treba vprašat v temo "Kateri kamen za na WC".

Ne bi rekel, da se en čudak ne more čuditi... x:o)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Verjetno eni nosijo poleg knjig na WC tudi vrečko kamnov? :eek:

(pa ne ledvičnih ali žolčnih)

Bo treba vprašat v temo "Kateri kamen za na WC".

Ne bi rekel, da se en čudak ne more čuditi...  x:o)x

Hmmm.....edini kamen , ki se nabere v WC je vodni kamen. Pa ga WC raček "pohrusta" xDDx

Žolčni pa ledvični se trudimo, da jih ni. čeprav je en gromozanski v zbirki...pa hvala bogu ni bil moj.

Čudak...potem nas je pa več...pri meni tudi nobene knjige pa karkoli v zvezi z "literaturo" ni na WC ali v WC pod WC.,... xDDx

Čudak? ..pa kaj pol xDDx vsi različni ...vsi enakopravni x:Dx

(moja razmišlanja...)

Pozdravček xsrcx

• 2 weeks later...

Noben weč nč smle ne napiše. Ste nehal srat, al brat? Oboje je katastrofalno. Pri ljudeh, ki ne serjejo, lahko prite do raznih oblik zastrupitev (po domače - utopiš se v lastnem govnu), prenehanje branja na sekretu pa bi bila nova zaušnica naši bralni kulturi.

lalala x^x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:OoO: jaz trenutno prebiram nek katalog...se vedno na novo navdušim in vedno pozabim, do kje sem videla xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nosko: Srečen je tisti, ki si lahko dons, u cajtih naglice in stresa, vzame tolk časa, da gre s knjigo srat.

lalala x^x

Pisko : Srečen je tisti, ki si lahko dons, u cajtih naglice in stresa, vzame tolk časa, da gre knjigo brat, ko ne gre srat ali scat...

lululu x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Nosko: Srečen je tisti, ki si lahko dons, u cajtih naglice in stresa, vzame tolk časa, da gre s knjigo srat.

lalala x^x

Pisko : Srečen je tisti, ki si lahko dons, u cajtih naglice in stresa, vzame tolk časa, da gre knjigo brat, ko ne gre srat ali scat...

lululu  x:Dx

:vragec:

srechen kogar ne prime srat al pa scat ko bere pikotove poste x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 3 weeks later...

Štala. Ura je pozna (al pa zgodna - kukr se vzame). Srat me tišči. Ne smem predolgo - torej je treba zbrat pravo literaturo. Ž.M. Slavinski: Kratka enciklopedija parapsihologije in hermetizma. V redu bo. Relativno kratki opisi posameznih gesel. Ne bom se predolg zadržu na skretni deski ...

No, res zdj šibam srat, pol pa nočko. :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Mene pa zanima če kdo od sekretnih bralcev pri tem intelektualnem opravilu zraven tud kadi? :eek: x:Dx x:Dx xsrcx

Pa še to: tam kjer sem zaposlen je tud en Črnogorc. Ma navado rečt ko gre srat - Idem u sobu za razmišljanje... x:Dx x:Dx :eek:

Pa vzame en cajteng, tud starga če ni drugega pri roki in gre... x:Dx xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

<{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima če kdo od sekretnih bralcev pri tem intelektualnem opravilu zraven tud kadi? :eek: x:Dx x:Dx xsrcx

Jst ne. Na skretu čiki prou neverjetno zaudarjajo (v bistvu se vklapljajo v celotno smradno atmosfero). Sicer pa itak že lep cajt ne kadim v stanovanju, na ranču pa sam, kadar kartamo.

čačača

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima če kdo od sekretnih bralcev pri tem intelektualnem opravilu zraven tud kadi? :eek: x:Dx x:Dx xsrcx

Jst ne. Na skretu čiki prou neverjetno zaudarjajo (v bistvu se vklapljajo v celotno smradno atmosfero). Sicer pa itak že lep cajt ne kadim v stanovanju, na ranču pa sam, kadar kartamo.

čačača

Ja pa tud čika sekret ne potegne če ga vržeš noter... :xx!: x:Dx

Plava na vrh...bljak :xx!:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

• 3 weeks later...

sem na wc-ju zadnjich brala knjigo popotnikov,super sprostitev x^x x:o)x x:Dx

sem vmes bila zhe v indiji,pa v italiji v eni gostilni,pol se pa naenkrat zavem ,da sem obkrozhena s ploscicami :P

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

x:Dx Mater tema x:px

Jaz nič. Nekak mi tole ne gre skupaj. Pač pa VEDNO preučujem fuge na ploščicah x:Dx Me kakšna plesen kje zmoti in se stegujem, da bi jo spucala(mislim haloooooo) ali kakšen madež na ploščicah x:Dx

Mlajša pa vlači zraven celo torbo. Ali dela naloge, ali bere svoje cajtunge, celo učila se je že zraven x:Dx x:Dx

Starejša in dedc tole opravita na brzino..tako da nimata časa kakšne dodatne aktivnosti x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Kje ste sralci bralci? Nosorog, ti me zmer tko nasmeješ s temi tvojimi izjavami... :palec: WE WANT MORE!  x:Dx

Ja, glej ga zlomka, no. Pa sem mislil, da si jezna name, saj si kar izginila iz te teme, ko sem enkrat komentiral en tvoj sralno-bralni post. Odlično.

Iz tehničnih razlogov sem začasno nehal brati na sekretu. Preselil se se namreč v nov brlog in spodnji štuk, v katerem je tudi WC, ogrevam s kaminom, ki se mi ga še ne ljubi zakuriti, saj se sicer zadržujem predvsem v zgornjem štuku, ki pa ga ogrevam s klimo. Tako je trenutno v skretu malce hladno, pa raje hitro opravim (tudi smrdi nekako drugače v hladnem, kot v toplem sekretu). Sem pa ravno včeraj zvečer gruntal, da bo treba počasi začeti kuriti ... Ne le zaradi skretnega branja ...

čačača

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...