cosma 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Pri nas smo pri prenovi kopalnice upoštevali navade stanovalcev in naredili tudi knjižno polico. Ponavadi je gor kako računalniško čtivo ala Monitor ali pa ŽIT (ta ni računalniški), križanke itd.... Prijatelj je nekako začrtal rekorde in smernice sekretnega branja, prebral je Vojna in Mir, Ano Karenino, Tihi Don....skratka predelal je ruske klasike.... Ne sežem mu tudi do peta ne V bistvu, ne berem, na tem svetem prostoru, si vzamem minutko za meditacijo s samo seboj. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Uh,ni časa za branje...sem prehitr ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>skretno taktiko Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojna in Mir, Ano Karenino, Tihi Don....skratka predelal je ruske klasike.... x!x Jaooooj, a sam zivi model? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Hahaha, mater mamo teme, nič nam ne pobegne Mah, jst ne berem na wc-ju, mam srečo, da opravim na hiter ponavad, če pa kaki blemi, pa vzamem kaj mi prvo pride pod roko, glede na to, da se mi v takih pimerih tko al tko mudi čimprej do wc-ja prit.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> x!x Jaooooj, a sam zivi model? Ne, takrat je živel z ženo, potem so prišli še otroci, pa so se romani malce skrajšali. Je pa enkrat zaspal, ga nismo mogli zbuditi...drrrrrinnn driiin zvonec ni trzal....pol je pa od soseda en tamal uletu nekak v njihovo stanovanje, odprl vrata, on pa spal na sekretu, tko trdno....z butanjem na vrata dosegli nič...pol je pa njegova ženka vzela ono špriklo iz pečice za pšance pečt in ga je s tem špikala nekak pod vrati v noge...pa je šele čez par minut malce pokazal, da ne spi več trdno. Za njega je sekret res relaksejšn plejs Ko je na sekretu, ga ne moti! to je njegov moto. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 se strinjam z ne motenjem...se pa ne cudim, da je zaspal ...glede na ano karenino ( z vsem spostovanjem do ruskih klasikov ampak mene istocasno uspavajo in zanimajo). jaz sem se na podoben nacin kot nos ucila jezikov, samo, da sem razsirila dejavnost na celo stanovanje. je bilo ok, ker so se sostanovalci znali kaj v nizozemscini in spanscini... za diplomopa sem sploh polepila vse zidove. je bilo kar psihoticno na prvi pogled, ampak fino, ker sem se lahko sprehajala med ucenjem. pa se zapomnila sem si prostorsko-kje je kaj.se zdaj kdaj kaj rabim in pomislim...tamle, ob vratih levo je bilo...aha! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zapomnila sem si prostorsko-kje je kaj.se zdaj kdaj kaj rabim in pomislim...tamle, ob vratih levo je bilo...aha! Poznam tele fore prostorske... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa si vsakič, ko me "pritisne", hitim iskat kaj primernega za brat, ponavadi so to kakšne revije - tisto, kar sicer ne bi brala, tako nekak kot je rekel Nosorog, ravno za na skret, ker sicer nimam časa brat česa takega.Potem se ponavadi zgodi, da tako hitro opravim potrebo, da niti prelistat nimam časa cele revije. Se pa tudi zgodi, da potem obsedim, če ravno kaj zanimivega berem... tudi kakih 10 minut. In ker sem ugotovila, da imam na wc-ju mir pred vsemi, včasih uporabim kakanje za izgovor, da kaj v miru preberem. No mož me že ima na sumu, ker takrat, ko me ne tišči, dolgo izbiram čtivo, če pa me, pa kar pograbim nekaj. Ampak zgleda da me šteka pa me ne zeza. Imam pa eno čudno navado. Tudi, če slučajno nimam ničesar pri roki za brat med kakanjem, si pa vzamem kozmetiko in berem deklaracije - glupo, ne?! Ja vsako tele ma svoje veselje... Sem še enkrat prebrala tvoj post in se nasmejala-iste fore imava(čtivo in predvsem deklaracije..) Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 hehe...kaka tema moj fotr (naj mu bo zemlica lahka) je meu na vikendu, kjer je zhveu, nad shkoljko polico z zbranimi deli tita in kardelja komentiral je pa zadevo takole: "Tut che si zaprt, samo knjigo odpresh pa te prec srat prime!" zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Hm... pismu js sem pa velik preveč odprt, še knjige nebi mogu odpret... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem še enkrat prebrala tvoj post in se nasmejala-iste fore imava(čtivo in predvsem deklaracije..) A ne me j.... Še ena se javlja. Ma kaj pa vem, če se mam za učit si dostikrat vzamem s sabo... sicer pa samo prelistam kar je pač na pralnem stroju (vsi v familiji berejo na WCju)... sicer cajta je lih tolk, da prelistam... berem pol zelo redko. (to so razni časopisi in njihove priloge - polet, ona, vikend...) Če si pa vzamem kak roman z namenom, da bom brala, pa me lahko dolgo ni ven... Jao kera hecna tema, nosko Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm... pismu js sem pa velik preveč odprt, še knjige nebi mogu odpret... ninoooo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ma jest nisem dolgo tam..razen,ko se tuširam al pa depiliram.hehehehehe...da bi na školjk sedela in grela tist..bljek....to se oprav hitro in brez zavlačevanj....jebemti ..tega res ne razumem..kak morte na školjki s tisto rito sedet pa brat....ma...... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 sej je vse kar pride ven blo v TEBI . Zakaj bi bežala pred tem, češpljica? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Omeed 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 nekdo je imel v svojem stranišču dve polici: na prvi so bili debelejpe knjige z nasipom "pri zaprtju", na drugi pa stripi z napisom "pri driski".Simpatično, a ne? Citiraj What you are is God's gift to you. What you make of yourself is your gift to God. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 organizacija in disciplina in prakticnost na visku. jaz tud ne stekam tega, da je kak uzitek z nago ritjo na topli deski sedet...Upam, da vmes vsaj vodo potegnete... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Sama v bistvu nikoli ne sedim dolgo na školjki, zato pa berem priročnike...1,2,3 na hitrco vržem oko na tekst, opravim, zaprem, potegnem, grem Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ...pa okno imam odprto... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ej, take face ste!!!!! Jst tud berem na wc-ju....kar pač trenutno berem...če pa res nč ni, pa kšno čistilo in njegove učinke berem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 jaz pa rajs meditiram. gledam v tri krasne, mi ni treba kakih listov obracat pa oci matrat. jaz pa rada pocnem eno tako stvar hkrati.Tudi med jedjo ne berem (vec) - ful komplike... ugriz, vmes list obrnit, al kaj, drzat, da se ne zarola, skratka cela frka... pol pa rajs lepo sam jem. al pa kot na fitnesu, goni kolo in zraven bere. men se zdi kot da je pol vse polovicno.. a med sexom tud berete? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Jst dostkrat medtem, ko jem, berem....pa počas jem in uživam zraven...zgleda rada 2 užitka skup združim... Med sexom pa ne berem... Mogoče bom kdaj, če bo dolgčas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 a med sexom tud berete? Prej, vmes ali po ?Aaaaaa.Namesto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prej, vmes ali po ?Aaaaaa.Namesto. Tko, ja...dobr si to pogruntu! Veš, sm že mal brala...ene 30 strani....kumi čakam, da vse preberem, da začnem sprobavat! Drž pesti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...na WC ju pa občasno telefoniram.... Hvalabogu da nimas moje stevilke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.