Skoči na vsebino

Knjige za na WC

nosorog

Recommended Posts

Pri nas smo pri prenovi kopalnice upoštevali navade stanovalcev in naredili tudi knjižno polico. Ponavadi je gor kako računalniško čtivo ala Monitor ali pa ŽIT (ta ni računalniški), križanke itd....

Prijatelj je nekako začrtal rekorde in smernice sekretnega branja, prebral je Vojna in Mir, Ano Karenino, Tihi Don....skratka predelal je ruske klasike....

Ne sežem mu tudi do peta ne xrolleyesx

V bistvu, ne berem, na tem svetem prostoru, si vzamem minutko za meditacijo s samo seboj.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Hahaha, mater mamo teme, nič nam ne pobegne x:o)x x:Dx x:Dx Mah, jst ne berem na wc-ju, mam srečo, da opravim na hiter ponavad, če pa kaki blemi, pa vzamem kaj mi prvo pride pod roko, glede na to, da se mi v takih pimerih tko al tko mudi čimprej do wc-ja prit.... x:Ix :o|o: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:O:  x!x

Jaooooj, a sam zivi model? x:Dx x:px

Ne, takrat je živel z ženo, potem so prišli še otroci, pa so se romani malce skrajšali. Je pa enkrat zaspal, ga nismo mogli zbuditi...drrrrrinnn driiin zvonec ni trzal....pol je pa od soseda en tamal uletu nekak v njihovo stanovanje, odprl vrata, on pa spal na sekretu, tko trdno....z butanjem na vrata dosegli nič...pol je pa njegova ženka vzela ono špriklo iz pečice za pšance pečt in ga je s tem špikala nekak pod vrati v noge...pa je šele čez par minut malce pokazal, da ne spi več trdno. Za njega je sekret res relaksejšn plejs x:Dx

Ko je na sekretu, ga ne moti! to je njegov moto.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

se strinjam z ne motenjem...se pa ne cudim, da je zaspal ...glede na ano karenino x:Dx x:Dx x:Dx

( z vsem spostovanjem do ruskih klasikov ampak mene istocasno uspavajo in zanimajo).

jaz sem se na podoben nacin kot nos ucila jezikov, samo, da sem razsirila dejavnost na celo stanovanje. je bilo ok, ker so se sostanovalci znali kaj v nizozemscini in spanscini... za diplomo

pa sem sploh polepila vse zidove. je bilo kar psihoticno na prvi pogled, ampak fino, ker sem se lahko sprehajala med ucenjem. pa se zapomnila sem si prostorsko-kje je kaj.

se zdaj kdaj kaj rabim in pomislim...tamle, ob vratih levo je bilo...aha! x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>zapomnila sem si prostorsko-kje je kaj.

se zdaj kdaj kaj rabim in pomislim...tamle, ob vratih levo je bilo...aha!    x;)x

xDDx :palec:

Poznam tele fore prostorske... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa si vsakič, ko me "pritisne", hitim iskat kaj primernega za brat, ponavadi so to kakšne revije - tisto, kar sicer ne bi brala, tako nekak kot je rekel Nosorog, ravno za na skret, ker sicer nimam časa brat česa takega.

Potem se ponavadi zgodi, da tako hitro opravim potrebo, da niti prelistat nimam časa cele revije. Se pa tudi zgodi, da potem obsedim, če ravno kaj zanimivega berem... tudi kakih 10 minut.

In ker sem ugotovila, da imam na wc-ju mir pred vsemi, včasih uporabim kakanje za izgovor, da kaj v miru preberem. No mož me že ima na sumu, ker takrat, ko me ne tišči, dolgo izbiram čtivo, če pa me, pa kar pograbim nekaj. Ampak zgleda da me šteka pa me ne zeza.

Imam pa eno čudno navado. Tudi, če slučajno nimam ničesar pri roki za brat med kakanjem, si pa vzamem kozmetiko in berem deklaracije  x:Dx  - glupo, ne?! Ja vsako tele ma svoje veselje...

Sem še enkrat prebrala tvoj post in se nasmejala-iste fore imava(čtivo in predvsem deklaracije..) :palec: xDDx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

:vragec:

hehe...kaka tema :palec:

moj fotr (naj mu bo zemlica lahka) je meu na vikendu, kjer je zhveu, nad shkoljko polico z zbranimi deli tita in kardelja x:Dx

komentiral je pa zadevo takole: "Tut che si zaprt, samo knjigo odpresh pa te prec srat prime!" x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Sem še enkrat prebrala tvoj post in se nasmejala-iste fore imava(čtivo in predvsem deklaracije..) :palec:  xDDx

A ne me j.... x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx Še ena se javlja. x:Ix x:Dx xcivx x:Dx x;)x

Ma kaj pa vem, če se mam za učit si dostikrat vzamem s sabo... sicer pa samo prelistam kar je pač na pralnem stroju (vsi v familiji berejo na WCju)... sicer cajta je lih tolk, da prelistam... berem pol zelo redko. (to so razni časopisi in njihove priloge - polet, ona, vikend...) Če si pa vzamem kak roman z namenom, da bom brala, pa me lahko dolgo ni ven... xredx

Jao kera hecna tema, nosko :palec: :palec: :palec: x:Dx x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

ma jest nisem dolgo tam..razen,ko se tuširam al pa depiliram.hehehehehe...

da bi na školjk sedela in grela tist..bljek....to se oprav hitro in brez zavlačevanj....jebemti ..tega res ne razumem..kak morte na školjki s tisto rito sedet pa brat....ma...... :xx!: :xx!: :xx!:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

nekdo je imel v svojem stranišču dve polici: na prvi so bili debelejpe knjige z nasipom "pri zaprtju", na drugi pa stripi z napisom "pri driski".

Simpatično, a ne?

What you are is God's gift to you. What you make of yourself is your gift to God.

organizacija in disciplina in prakticnost na visku. x:o)x

jaz tud ne stekam tega, da je kak uzitek z nago ritjo na topli deski sedet...

Upam, da vmes vsaj vodo potegnete... :o|o:

x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sama v bistvu nikoli ne sedim dolgo na školjki, zato pa berem priročnike...1,2,3 na hitrco vržem oko na tekst, opravim, zaprem, potegnem, grem x:Dx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

jaz pa rajs meditiram. gledam v tri krasne, mi ni treba kakih listov obracat pa oci matrat.

jaz pa rada pocnem eno tako stvar hkrati.

Tudi med jedjo ne berem (vec) - ful komplike... ugriz, vmes list obrnit, al kaj, drzat, da se ne zarola, skratka cela frka... pol pa rajs lepo sam jem.

al pa kot na fitnesu, goni kolo in zraven bere.

men se zdi kot da je pol vse polovicno..

a med sexom tud berete? :8): :D

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...