Skoči na vsebino

Knjige za na WC

nosorog

Recommended Posts

Guest mačona
Zakaj pa bi človek bral na WC- ju? To se mi zdi čisto zgrešeno in seveda izguba časa. Tisti s slabo prebavo pa naj raje več športajo namesto berejo! x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

Keith Emerson (Emerson. Lake & Palmer; tisti, ki je razmetaval sintisajzerje po odru pa zaklal orgle) je imel na sekretu največji navdih ( :eek: ) in je v nekem intervjuju izjavil, da je najboljše stvari napisal - na sekret papir!

x:Dx

a ni bil buda tudi razsvetljen med srackanjem? :inocent:

(+ ko zazehas, ko imas orgazem...itd, takrat je um miren v enem kratkem trenutku)

to so (p)osebni momenti...zato smo radi tudi sami, po moje...ne toliko zaradi sramu.

saj vcasih so imeli skupne wc-je ( rimljani itd), ni cudno, da so propadli, ce so vse delali skupaj...

orgije, hrana, wc-ji, kopeli...

saj se ne mores nic pametnega spomnit, ce nimas trenutka zase!

x:Dx x:Dx x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Dbest tema!!!! :palec:

Pri nas doma smo vso straniščno politiko doterali v nulo. x:Dx x^x x^x

Namreč, jaz sem prefekcionist tudi v temu :eek: :inocent: , pa bognedaj, da bi mi kdo kratil in kvaril prefektno naštelan jutranji 'vlak', ki ga čakam kar pred ekranom interneta (ko pozajtrkujem), a Velikan z Velikanko v gozdu.

Zato pa se je ubogi, od rojstva zapečeni Velikan x:Dx zelo organiziral za svoje 'sralne vaje' :eek: , kot sam to kliče.

Na polički pri školjki ima: tekočo številko revije za računalniške igrice, 'Doktrina kazenskega prava in aplikacije pri umorih iz strasti' :eek: , Popprovo 'Odprta družba in njeni sovražniki', Italijansko-slovenski slovar, Verbinčev slovar tujk, 'kako se rešim hemeroidov', 'Priročnik za ostrostrelce', logaritme, ene 10 let stare križanke in svinčnik.

:eek: :2src: xsrcx :2src:

me neki zanima.. MI ko beremo na skretu.. grda navada, sam drgač pa včasih še dlje traja, da se skoncentriraš zakaj si tam.. x:Ix

a je škodljiv če predolg tko sediš? Mislim kaki hemeroidi, zlata žila, al karkol... ne da ni fajn? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ma včasih sem bla v stanju kr dolg sedet tko.. dokler je blo čtivo zanimiv, pa sploh ni nujno da sem šla pol na potrebo vlko.. :inocent:

Mushi

po mojem ja, da je clo tud 'skodljivo', no koristno ziher ni.

Ko beres, delajo oci.

Ko kakas, dela nekaj druzga.

ze zato.

ne bi se cudila, ce bi vplival tud na hemeroide.

Tud *sranje* je umetnost. xyesx

A smo sploh se pri kaki stvari 100%?

Ko jemo, beremo.

Ko smo na skretu, beremo.

Ko smo v sluzbi, fushamo in zabushavamo.

Ko sexamo, mislimo na tretjo osebo ali na to, kolk rund mamo se za oprat al na to, katere vse sestanke bomo imeli jutri...

xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>po mojem ja, da je clo tud 'skodljivo', no koristno ziher ni.

Ko beres, delajo oci.

Ko kakas, dela nekaj druzga.

ze zato.

ne bi se cudila, ce bi vplival tud na hemeroide.

Tud *sranje* je umetnost. xyesx

A smo sploh se pri kaki stvari 100%?

Ko jemo, beremo.

Ko smo na skretu, beremo.

Ko smo v sluzbi, fushamo in zabushavamo.

Ko sexamo, mislimo na tretjo osebo ali na to, kolk rund mamo se za oprat al na to, katere vse sestanke bomo imeli jutri...

xrolleyesx

Marsa, kake mas ti zadnje cajte x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

It's better be dead and cool than alive and uncool

ja, v bistvu je res, nikol nis čist pr stvari, ko jem berem... ko seksam razmišljam kolk je še časa do unga filma.. ko si lase sušim si zobe umivam, ko si zobe umivam, glih mine cajt da se mi krema pa deo upije vame, pa niso pol cote lisaste.. ko gledam pa film pa zraun zaspim.. xnckrivx
Mushi

hecno...jaz pa kar prakticiram 'tukaj in zdaj'.

sem pogruntala, da manj casa porabim in boljse naredim stvari.

dolgorocno, vsaj...

ce imas dokaj svoboden poklic, se da tako, da pac delas kar ti trenutno najbolj sede.

ce ga nimas, se pa moras znat skoncentrirat.

ka pa vem...meditacija je zame zato na svetu! ( vsaj prvi namen je bil ta, potem pa...)

moj nono je bil mizar in moja nona sivilja in sta oba rekla,

da ce hoces nekaj naredit v najkrajsem moznem casu, moras naredit pocasi in dobro.

in po eno stvar naenkrat ! :vragec: x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>

a med sexom tud berete? :8): :D

:palec: x;)x

HA, HA ... ja, ja knjige o seksu ... pol ga pobozas tko, pa nardis to tko pa tko ... pa ne prehitro ... cakaj v kateri vrstici sem ostala, aja najdla ... potem pa se obnes pa on tebe tko, pa te se dotakne tocno na meridianu, ki je dobr za to pa to ... x:Dx x:Dx x:Dx ... in uzivas in se prepuscas x:px x:px x;)x

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

ja, sej eni so taki... ne glih da bi knjige mel zraven odprte, sam nisem ziher da nimajo kje kakega plonkceglca. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...