cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 tema in pol....jst sem vcasih tudi brala na wc-ju,zdej pa raje pisem.in to se tko razpisem in tko lepo razmisljam lahko v miru,se posebno ,ko je kak dezeven dan,odprem okno in ob poslusanju dezja na skoljki pisem...pa to delam tud ko nimam nobene bioloske potrebe,enostavno mi pase na skolkji razmisljat in pisat eno revijo imam tudi na policki zraven "atelje" ,ceprav to bolj brskam ,ko sem v kadi.se pa spomnim,kako sem ,ko je bil mozh en teden odsoten,vsak dan sedela kaksno urco in ob poslusanju dezja pisala pisma njemu,misli.in potem sem jih pustila kar v kopalnici.ko se je vrnil z dopusta,jih je bral na wc-ju in uzival v romantiki Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Kera romantika....driska in ljubavna pisma! So mela pisma pol prov poseben vonj...mmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kera romantika....driska in ljubavna pisma! So mela pisma pol prov poseben vonj...mmmmmmmmm Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa bi človek bral na WC- ju? To se mi zdi čisto zgrešeno in seveda izguba časa. Tisti s slabo prebavo pa naj raje več športajo namesto berejo! Sto ljudi, sto čudi. Jst si pa sploh ne predstavljam lajfa brez branja na skretu. Zasvojen! Sm se pred kratkim o tem prepriču. Na vikendu sem imel neke težave z vodo in sem šel zato ene parkrat srat v hosto v en votel štor (lukavac sam ja). In tist, ko se ne morš komot usest, ampak serješ iz lufta oziroma iz čučnja, ti pobere tolk energije, da ne moreš brat. Zarad tega sem trpel k Kristus. branjerazsvetljuječloveka.comlalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ... nikjer se nisem vidla tazga veceja, kot sta ga mela znanca (sicer kar znana umetnika)... stranisce je bilo dvignjeno, kot kaksen oder sredi tistega prostora, potem pa levo pa desno in nad skoljko same knjizne police, natrpane s knjigami, najbolj na dosegu roke pa kup revij in cajtungov ... ko sem se vsedla na skoljko, pa sem zagledala nasproti velik plakat s fotko (eden od njiju), ki sedi prav na tem veceju in bere 'zajtrk prvakov' ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 No tak ste se razpisali..da moram dodat, zelo nespametno in nezdravo je brat pri odvajanju.Torej niste tam. Pomembno je , da odvajate vsak dan ob istem času, ste ob tem sproščeni in se ne napenjate.Pustite, da telo opravi samo.Pri iztrebljanju je zelo važno pravilno dihanje in popolna skoncentriranost.Poskrbite za primerno zračenje in dotok svežega zraka. Posledice nespametnega odvajanja so znane, zastajanje odpadlih snovi v organizmu, zlata žila ... Lahko še ne vem kako skrbite kaj in kako jeste, če ne znate odvajati lalali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 Mal si zgrešila temo. Tle se pogovarjamo primarno o vlogi branja pri sranju in ne o samih tehnikah sranja. Če pa misliš, da so dovolj zanimive, odpri novo temo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 tale pedantnost devičarska me bo v grob nesla... Primarna vloga branja pri sranju spada med težke odvisnosti, ki je tudi Rugelj ne zna pozdravt. Primarno so ogroženi tiste sorte , ki že od malega gojijo afiniteto do branja.Sodobna mladina je sekundarno ogrožena zaradi igrannja GAME BOY-a, iz tega lahko sklepamo, da je branje knjig na WC zgodovina. lalali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Tega nikol v življenju ne bom poštekala, kako lahko folk bere na Wcju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Nea se sekiraj, sej si še mlada, nič ne veš kaki užitki te še vse v življenju čakajo.... Nikoli ne reci nikoli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tega nikol v življenju ne bom poštekala, kako lahko folk bere na Wcju. Čar je v izboru prave literature. Če je le-ta pazljivo izbrana, branje na sekretu ugodno vpliva razpoloženje in posledično na našo usodo(!!!!!); saj veš - stvari se nam dogajajo po sistemu ogledala in če širimo dobre vibracije (npr. zaradi branja pazljivo izbranega čtiva na sekretu) se nam takšne tudi vračajo. Če pa jih ne (ker npr na skretu ne beremo, ali beremo slabo izbrano literaturo), nas usoda ne špara. V tem je tudi glavni point teme. Poglej, ravnokar sem sral, ura je zgodnja in v knjigi, ki jo imam še vedno za zapolnitev sralnega časa (Kako smo kradli bogu čas) sem prebral nekaj tako čudovitega, da mi je to takoj zjutraj popravilo razpoloženje. Ker nisem sebičen, želim te lepe občutke in razlog zanje deliti tudi z vami. Prebral sem tole: "Hej tovariš miličnik, ali veš, zakaj vlak tako čudno ropoče in vsake toliko časa reče - TOK? Ne veš? Vidiš, če bi povohal malo več šole, bi ti bilo jasno. Kompozicija je namreč sestavljena iz vagonov in lokomotive, ki so štirioglati. Vsak od teh pa ima štiri kolesa, formula za kolo pa je pi er kvadrat. No, vidiš in zato se vse skupaj fino vrti, ko pa se pojavi vsake toliko časa kvadrat, pa udari TOK!" lalala(skretnicitati.com) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 hja lia.. sej se je men zdel.. da ni najbolj zdrav tolk cajta tko sedet tam.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja lia.. sej se je men zdel.. da ni najbolj zdrav tolk cajta tko sedet tam.. Tak pravijo v kitajski tradicionalni medicini, ni na mojem zelniku zraslo.Mene je najbolj šokiralo zakaj pri vrabcu je tako pomembno imeti svež zrak.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Neka japonska raziskava omenja povecanje tveganja za zlato zilo, ce predolgo vztrajas na skoljki.Jaz ga serjem ze skoraj 30 let, pa nisem na WC-ju dobil niti ficnika, kaj sele zlate zile Ko smo ze pri teh zadevah...ko sem bil v SV, so bili vsi cucavci, samo eden je bil normalen.Pa smo tisti skoljki rekli Mercedes.Pa se zdaj, 10 let kasneje, vsakic ko vidim, slisim ali preberem Mercedes, vedno pomislim na ....sranje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 zato pa tapru okno odpret pol pa zasedat js tud ne morm to na brzino zrihtat, si je treba cajt uzet pa gradiva ful zraven sam rekorder je pa zihr moj najdražji....on je sposobn cele veke na sekretu sedet in ponavad se spravi takrat ko je treba it nekam.....se ful kao mudi, on si pa vzame cajt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ja, tema je ssssr literatura, ampak sledeče vseeno paše sem kot avdio alternativa; En naš sorodnik je za dober in kvaliteten vlak (kakanje) priporočal poslušanje prav ubrano petje Ditke Habrl " Nad jutrom se daniiiiiiiiiiiiiiiii" Resnica je, da je omenjeni njega dni strašno oboževal in lazil za milostljivo gospo. A je dobil dvojko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 dbest komad..! za karkoli ze... ampak ce razmisljam za nazaj sem samo v najstniskih dneh brala na skretu,ker so mi prepovedali brat.potem, ko sem se osamosvojila, se nisem vec zapirala in sem to pocela javno drugace je pa res tezko cepe srackat, ne vem, kako so to vcasih poceli ali pa so uporabljali druge misice. kdo bi vedel. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ravno prebral komunajzarsko trobilo DNEVNIKza rit brisat pa ni....farba pushcha :xx!: sm dobu reklamnega....nkol vech :xx!: :xx!: :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čar je v izboru prave literature. Če je le-ta pazljivo izbrana, branje na sekretu ugodno vpliva razpoloženje in posledično na našo usodo(!!!!!); saj veš - stvari se nam dogajajo po sistemu ogledala in če širimo dobre vibracije (npr. zaradi branja pazljivo izbranega čtiva na sekretu) se nam takšne tudi vračajo. Če pa jih ne (ker npr na skretu ne beremo, ali beremo slabo izbrano literaturo), nas usoda ne špara. V tem je tudi glavni point teme. Poglej, ravnokar sem sral, ura je zgodnja in v knjigi, ki jo imam še vedno za zapolnitev sralnega časa (Kako smo kradli bogu čas) sem prebral nekaj tako čudovitega, da mi je to takoj zjutraj popravilo razpoloženje. Ker nisem sebičen, želim te lepe občutke in razlog zanje deliti tudi z vami. Prebral sem tole: "Hej tovariš miličnik, ali veš, zakaj vlak tako čudno ropoče in vsake toliko časa reče - TOK? Ne veš? Vidiš, če bi povohal malo več šole, bi ti bilo jasno. Kompozicija je namreč sestavljena iz vagonov in lokomotive, ki so štirioglati. Vsak od teh pa ima štiri kolesa, formula za kolo pa je pi er kvadrat. No, vidiš in zato se vse skupaj fino vrti, ko pa se pojavi vsake toliko časa kvadrat, pa udari TOK!" lalala(skretnicitati.com) A si ti slučajno astrološko bik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ravno prebral komunajzarsko trobilo DNEVNIKza rit brisat pa ni....farba pushcha :xx!: sm dobu reklamnega....nkol vech :xx!: :xx!: :xx!: zlomk Mi smo ga doma po 10 letih odjavili. Čisti šit od časopisa. Pol stvari ne piše, naročnina pa tako velika kot za Delo. Smo raje Delo naročil. No, pa ne boš rekel, da je kak Mag v redu (ta belo trobilo).. Jaz mam ful rada Mladino. majo take dobre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 sem ravnokar ugotovila nekaj zanimive ga: pri nas v sluzbi berejo samo fantje na wcju. punce nikoli. zdej pa ne vem: se pocutijo tako doma, ali pa imajo toliko manj dela...? (primavera- nos je vodnar, kot vem... ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si ti slučajno astrološko bik? Bik tko in tko je moja mati (1 x bik astrološko, drugič bik, ker me je na svet spravla - lalala). Jst sm pa upilen vodnar. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 moram tole napisat.. pride enkrat en izvajalec k nam v firmo, ne vem za kaj se je že šlo, neko vzdrževanje, torej zunanji izvajalec, pa pol pr tajnici vzame Delo in gre na WC.. mi smo misl da se bomo posračkal.. tok smešno in presenetljivo je blo.. mislm en pride v firmo in pr tajnici od bosa enga sektorja uno kr cajtng za v sekret vzame! Tanjici skor spipal.. takoj je šel tud v koš.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem ravnokar ugotovila nekaj zanimive ga: pri nas v sluzbi berejo samo fantje na wcju. punce nikoli. zdej pa ne vem: se pocutijo tako doma, ali pa imajo toliko manj dela...? (primavera- nos je vodnar, kot vem... ) ne razumem kk lohk gre gdo u službi srat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.